183 009 f183 009 dxx183 009 vf183 009 sdxcd183 009 fd183 009 dscxdr183 009 dx183 009

Hva sier bildene på veggen din om deg?

– Istedenfor å henge opp en plakat fra IKEA, heng heller opp noe som betyr noe for deg, oppfordrer daglig leder i Mester Rammer AS.

– Jeg har selv spart på kunst i mange år, og jeg syns det er litt synd at så mange ikke tar vare på bildene sine. Vi må ha litt mer respekt for kunst og historien vår, sier Georg Uhlmann i Mester Rammer AS.


Uhlmann er gründer og daglig leder i familiebedriften, og vet hvor mye en god innramming har å si for et bilde. Med åtte butikker i Oslo og omegn og det største rammeverkstedet i Norge, har Mester Rammer ekspertisen inne. De har også en daglig leder som brenner for at et godt bilde skal få den innrammingen det fortjener.


Hos Mester Rammer kan du ramme inn omtrent hva som helst, og du kan faktisk også printe ut og ramme inn dine favorittbilder fra Instagram. Mester Rammer har dyktige og profesjonelle ansatte i sine butikker og på rammeverkstedet, og mange av dem er dessuten kunstnere selv.


183 009 dx


– For noen år siden kjøpte vi opp ArtGate, som driver med kunst. Hos ArtGate har vi 100 kunstnere som leverer bildene sine på kommisjon, og det gjenspeiles i butikkene som er en blanding av galleri og butikk, forteller Uhlmann.

Mester Rammer finner du på Jessheim, i Lillestrøm og Sandvika, og fem steder i Oslo. Rammeverkstedet ligger på Carl Berners Plass i Oslo. De rammer inn for private, bedrifter og gallerier, og kundene kan enten komme inn til en av butikkene eller rammeverkstedet for å ramme inn bilder. Uhlmann forklarer at han helst ser at kundene besøker en av butikkene fremfor verkstedet.


– Omsetningen har i de siste årene for det meste gått gjennom våre egne butikker. Der får kunden en veldig god service, og våre folk er dyktige på tips til innramming og hvilke farger, passepartout og glass som skal velges. Når folk kommer til butikkene, så får de ro til å velge, som de kanskje ikke hadde fått om de hadde kommet til verkstedet. Der skal det jo produseres også, forklarer Uhlmann.


183 009 dscxdr


Uhlmann mener at vi kan bli mye flinkere til å ta vare på bilder som støver ned på loftet, og ikke minst velge våre bilder med omhu. Still deg gjerne spørsmålet «hva vil jeg føle når jeg ser på dette bildet?» før du henger opp et bilde.

– Du kan ha gamle ting du kanskje har fått fra foreldre eller ei gammel tante, men det har en sjel over seg. Så istedenfor å henge opp en plakat fra IKEA, heng heller opp noe som betyr noe for deg! Rammer du inn et bilde, så har du det i 20-30 år. Et bilde på veggen varer lenge og sier noe om deg som person, sier han engasjert.  

Les mer...

2018-05-09 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv