183076-05-25-14.10.25183076-05-25-14.13.45183076-05-27-14.34.17183076-05-27-14.31.07183076-05-25-14.04.38

Holder gravene fine og stelt

Gi slipp på dårlig samvittighet for gravene du ikke får stelt selv. Asker og Bærum Gravstell AS tilbyr fleksible stelleavtaler tilpasset ditt behov. – Det er hyggelig å kunne skape skjønnhet for kundene.

Kari Gaalaas driver med gravstell for de som ikke har mulighet for å gjøre det selv. Det kan være fordi man bor langt unna, er eldre eller ufør, eller fordi tiden rett og slett ikke strekker til.

– Jeg har selv en grav på Hamar som jeg alltid hadde dårlig samvittighet for at jeg ikke fikk stelt. Da tenkte jeg at det måtte jo gå an å kjøpe seg ut av dette, sier Gaalaas og forklarer at det var slik ideen om Asker og Bærum gravstell AS oppsto.


183076-05-25-14.04.38


Det offentlige tilbudet om gravstell i er ganske styrt av frister, forteller hun.

– Jeg er svært fleksibel i og med at jeg er nyoppstartet. Jeg har forskjellige avtaler der jeg tilbyr ulike mengder stell, sier hun.

Asker og Bærum Gravstell AS har blant annet et helårstilbud som inneholder alt av opprydding og stell gjennom hele året. Det kan innebære planting av vår- og sommerblomster, planting av lyng på høsten, granbar når snøen kommer og krans til allehelgensdag eller jul.

Siden oppstart i år har kunder allerede fattet stor interesse for tilbudet.

– Noen kunder blir henvist fra kirkevergen eller kommunen. De kan ikke ta imot nye kunder, for de har ikke stor nok kapasitet. Andre har funnet hjemmesiden min på nett eller på Facebook, sier hun og legger til at eldre kunder ringer gjerne for å få hjelp til gravstellet.

– Gamle mennesker uten bil og de som har vondt for å bevege og bøye seg, synes det å stelle på gravene er vanskelig. De klarer gjerne det å få noen blomster ned i jorden til 17. mai, men det skal også vedlikeholdes og se pent ut hele sommeren, og dette kan bli for mye for noen. For meg er det bare hyggelig å kunne skape skjønnhet for kundene mine, sier hun.

Gaalaas tilbyr Stemor som vårblomster og Tåre og Sølvblad som sommerblomster, men kan også være fleksibel om kunder har andre ønsker og leverandøren har mulighet.

Gaalaas er selv pensjonist og har jobbet 15 år som HR-sjef, men følte seg ikke ferdig i arbeidslivet og var motivert for å fortsette.


183076-05-25-14.13.45


– Jeg hadde veldig lyst å gjøre noe annet, og jeg har alltid vært veldig glad i å være ute. Hagestell og miljø betyr mye for meg, smiler hun.

Hun håper bedriften med tiden skal kunne bli et sosialt entreprenørskap og en arbeidsplass for mennesker som trenger litt hjelp til å komme ut i arbeidslivet.

– Jeg ønsker å samarbeide med arbeidsmarkedsbedrifter og at det kan være arbeidsplass for folk som er litt yrkesvalgshemmet og som trenger en litt myk overgang eller start til arbeidslivet.

Les mer...

2018-05-29 15.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv