kragerøkjøkkensenter4kragerøkjøkkensenter1kragerøkjøkkensenter2kragerøkjøkkensenter3kragerøkjøkkensenter6kragerøkjøkkensenter5

Selger kvalitetskjøkken med veiledning i fokus

Kjøper du kjøkken hos Kragerø Kjøkkensenter AS, kan du føle deg helt trygg på at du har gjort et godt valg. De er der for deg både før, under og etter prosessen – for et vellykket kjøkkenkjøp!

Kragerø Kjøkkensenter, er som en trygg og god base i Kragerø, der både Kragerøs hytteeiere og innbyggere har fått god hjelp til å velge ut kjøkken basert på sitt eget budsjett og egne personlige smak.  


De siste 30 årene, har kundene blitt tatt imot og hjulpet av tidligere daglig leder Roar Sundquist, som nå har gitt stafettpinnen videre til Morten Møklegård som tok over stillingen i januar. Roar er likevel fortsatt engasjert i bedriften som selger. 


– Han har vært tro mot Kragerøs befolkning, og stort sett alle som har kjøpt et Nettoline-kjøkken, har et forhold til Roar og Kragerø Kjøkkensenter, forteller Morten innledningsvis. 


Kragerø Kjøkkensenter, er nemlig forhandler for det danske kjøkkenmerket Nettoline, som åpner for en verden av muligheter basert på den enkeltes behov og lommebok.  


– Nettoline har to typer overskap; et vanlig og et høyt. Kjøkkenet får du fra kjempebillig  typisk til utleie, hytte og hybel  til kjøkken som koster litt mer grunnet en helt annen type kjerne og lakkering. Det dyrere kjøkkenet er blant annet lakket med syv lakkstrøk, men nå går det mer vekk fra glanset til matte farger med en god holdbarhet der du ikke ser fingermerker. 



Integrert og funksjonelt 

Morten forteller at skuffer er blitt veldig populært, gjerne med flere skuffer i én skuff. Integrert og funksjonelt er to viktige stikkord for hvordan vi vil ha det på kjøkkenet anno 2021 


– Det er ferdige løsningshyller med fulluttrekk; du trenger ikke krabbe inn i skapet lenger med den lengste armen for å finne rosinene bakerst  for hele døra kommer, sier Morten med et smil.  


Morten og Roar yter alltid sitt aller beste for å gi kundene en personlig veiledning i forhold til ønsker og budsjett.  


– Vi prøver å legge oss helt nederst i sjiktet i forhold til hva de tenker, og så jobber vi oss oppover. Veldig mange ønsker seg heltre, men det er veldig få som kommer ut herfra med heltreplater. Det er en prisklasse som er 3-4 ganger dyrere enn vanlige laminatplater, opplyser Morten. 



Mange valgmuligheter 
Kragerø Kjøkkensenter kan dessuten tilby flere leveringsvalg som igjen baserer seg på hva den enkelte kunden ønsker. 


– Du kan enten få kjøkkenet flatpakket, ta det med deg og skru det sammen selv, eller få det ferdig skrudd sammen fra Danmark og kjørt direkte hjem. Eller vi kan skru det sammen og montere det for deg, forklarer Morten om de mange valgmulighetene.  


De tilbyr dessuten den unike muligheten å visualisere kjøkkenet i 3D før kunden bestemmer seg. Dersom kunden vil endre på noe, kan alle elementer rokkeres rundt helt til man har drømmekjøkkenet foran seg.  


– Man kan legge inn farge på gulvet og veggene, og jeg legger inn vinduene på mål. Da får du frem rommet du faktisk skal gjøre noe med! Det sender jeg over til kunden, med masse bilder og plantegning som viser hvordan oppsettet er 


Kragerø Kjøkkensenter tar seg gjerne av din kjøkkendrøm fra a til å, og de får mange gode tilbakemeldinger på grunn av sitt unike engasjement.  



– Vi vil gjerne være med helt fra de river ned, til ferdig oppbygging, om de ønsker det. Vi kan utføre alt på kjøkkenet i samarbeid med rørlegger og elektriker utenom. Hos oss kan du få totalpakka, avslutter Morten med et smil.  

Les mer...

2021-05-01 11.45

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • KRAGERØ KJØKKENSENTER
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      35 98 37 47
    • Adresse:
      Kalstadveien 7d, 3771 Kragerø
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv