185067w2185067w4185067w3185067w1

Hudpleieren om øyenbryntrend: Det er veldig mange som ikke vet at det er mulig å gjøre dette

Slik får du øyenbrynene som rammer inn ansiktet ditt og forsterker dine mest flatterende ansiktstrekk.

– Mange tatoverer brynene sine fordi de vil ha fyldigere bryn, eller fordi de har mistet deler av brynet eller hele brynet. Du får med en gang et mer markert ansikt - bryn betyr veldig mye i et ansikt!


Tatovering av øyenbryn øker stadig i popularitet – og mange har fått øynene opp for tatoveringstrenden, som er her for å bli. 


– Det er mange som ser dårlig og syns det er vanskelig å måtte sminke brynene sine hver dag. Det er også veldig mange som ikke vet at det er mulig å gjøre dette, og mange tror at hvis man tatoverer brynene sine, så blir de store og svarte, mens jeg kan tegne hårstrå sånn at det ser naturlig ut, forteller hudpleier Margrethe Muri Simonsen, innehaver av Hudpleiesalongen i Stryn. 


Øyenbryntatoveringene forsvinner gradvis, og er helt borte etter et par år – det vil si hvis du ikke fyller på en gang i året, da. Det skal ikke mer til, og sett i forhold til tiden det tar å farge og nappe brynene på egenhånd, eller pengene du hadde brukt på å få hjelp til dette en gang i måneden hos en salong, så sparer du fort inn den kostnaden.

– Det er en enklere hverdag, rett og slett, konstaterer Simonsen med et smil. 


Det merkes godt at hun har holdt på med dette i noen år. For 15 år siden ble hun ferdig med hudpleierutdannelsen sin ved Den Franske Kosmetologskolen, og har tilegnet seg et godt trent blikk der hun ser hvilken brynform som passer til akkurat ditt ansikt. 


– Jeg begynner alltid med å se i speilet sammen med kunden. Så vil jeg gjerne at kunden sminker brynene sånn som de liker å ha det til vanlig, og så tar jeg et bilde av det. Ut ifra det tegner jeg en form som jeg syns passer. Vi bruker lang tid på å finne den rette formen, og jeg imøtekommer veldig kundens ønske i forhold til form og farge, forteller hudpleier Simonsen. 


Hele seansen tar rundt to og en halv time, pluss et oppfølgende besøk etter rundt tre uker.  


Hudpleiesalongen i Stryn har en perfekt beliggenhet midt i smørøyet av Stryn sentrum. Selv om salongen ligger i andre etasje i Nordea-bygget, er salongen velbesøkt og velkjent rundt omkring i distriktet. Kundene kommer ofte langveisfra, noen ganger fra Førde og Ulsteinvik; tettsteder som ikke kan tilby det samme som Hudpleiesalongen i Stryn. 


Simonsen prater engasjert om hvor viktig hudhelse er for henne. Hun brenner sterkt for å hjelpe spesielt unge mennesker med sine hudproblemer. 


– Jeg har hovedfokus på hudhelse, jeg er opptatt av hud, og veldig glad i å hjelpe unge med hudproblem. De fleste kommer selvfølgelig alt for sent, og problemet har blitt ganske stort når de først kommer, sier hun, og oppfordrer unge til å komme gjerne før puberteten.


Andre ting hun utfører i salongen er blant annet kjemiske peelinger, ansiktsbehandlinger, leppe- og eyeliner-tatovering og voksing. Via kosmetisk sykepleier som er på plass en gang i måneden, kan du få utført både botox og fillers. 


Simonsen tilbyr dessuten gratis hudanalyse, og oppfordrer alle som vil bli bedre kjent med huden sin til å besøke Hudpleiesalongen i Stryn.


185067w4

Les mer...

2019-02-07 08.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv