murogflissilseth8murogflissilseth2murogflissilseth1murogflissilseth3murogflissilseth7murogflissilseth6murogflissilseth9murogflissilseth10murogflissilseth11murogflissilseth12

Pusse opp badet? Derfor bør du velge en lokal aktør med lang erfaring

– Det er en sikkerhet for kunden å velge et firma som har holdt på i mange år, som er lokalt og som ikke har tenkt til å flytte vekk, understreker Svein Silseth, profesjonell murer siden 1992 og daglig leder i Mur & Flis Silseth i Lyngdal.

Lyngdal-bedriften Mur & Flis Silseth, er godt kjent i traktene som en pålitelig og seriøs aktør innen mur og flis. Daglig leder og gründer Svein Silseth, setter nemlig sin stolthet i sitt arbeid, og har en erfaring i yrket som sikrer kunden et godt sluttresultat. Noe som er ekstra viktig for baderomsrelaterte arbeider. 


– Våtrom er egentlig det verste rommet du kan gå inn å utføre arbeid i, poengterer Svein innledningsvis.  



Han forklarer hvorfor: 


– Her har du ansvaret for at våtrommet ikke skal lekke! For lekker det, så får du problemer med forsikringen, uansett hvem som har gjort det. Derfor er det viktig at den som gjør det; om det er et firma eller hvem som helst, så må det ikke lekke. Det er mitt ansvar, og kunden har en sikkerhet i forhold til at jeg har holdt på så lenge. Jeg har heldigvis ikke hatt noen lekkasjer frem til nå. Det er en sikkerhet for kunden å velge et firma som har holdt på i mange år, som er lokalt og som ikke har tenkt til å flytte vekk, understreker han.   


På folkemunne 
Svein startet for seg selv som selvstendig næringsdrivende i 1995, og jobbet alene frem til 2011 da sønnen Hans Kristian begynte som lærling. Sammen stiftet de Mur & Flis Silseth AS i 2013 og Svein sier det hadde jo vært artig hvis bedriften fortsatte i familien. Etter den tid har de hatt både lærlinger og flere dyktige ansatte i bedriften, og det går som oftest på folkemunne når Mur & Flis Silseth får oppdrag.  



– Jeg samarbeider også med flere byggmestere, men har mye oppdrag i privatmarkedet der det går i hytter og eneboliger. Det er nok i privatmarkedet vi er mest på, og det fortsetter vi kanskje med, tipper Svein og smiler.   


Det geografiske området til mur- og flisfirmaet fra Lyngdal, strekker seg fra Eiken og Flekkefjord, til Farsund og hovedområdet Lister. Svein kan fortelle at de ikke bare utfører baderomrelaterte oppdrag, selv om det er det de er aller best på! 


– Jeg lager peiser, monterer ovner, og pusser og flytesparkler alle typer gulv. Flyting er noe vi er gode på, men det er våtrom vi er best på, sier han med glimt i øyet.  


Det beste for kunden  
Svein har en lang og god erfaring innen oppbygging av gulv, som han mener er det aller viktigste. Folk flest fokuserer veldig på fliser, men fliser er ifølge Svein den siste finishen, og det aller viktigste for et tett og fint sluttresultat, er grunnarbeidet.   


– Regelverket har forandret seg til det beste for kunden, så i dag har man en helt annen oppbygging på et badegulv. Det er klare og greie regler med fall- og terskelhøyder, og du får et mye bedre bad nå enn du gjorde for 20 år siden, konstaterer den erfarne mureren.  


Svein kan fortelle at de til tross for Korona-tiden har hatt mange oppdrag, og i år er intet unntak. Vanligvis er det relativt stille etter nyttår, men nå for tiden har Mur & Flis Silseth mye å gjøre takket være en trofast kundeskare.  



– Jeg har holdt på her så lenge nå, og derfor er jeg avhengig av et godt rykte. Erfaring og sikkerhet er veldig viktig i denne bransjen, og sikkerheten med at jeg er her, har holdt på lenge og at jeg har god erfaring, er viktig for kundene mine.  


Billigst ikke alltid best 
Han fastslår at han er glad for at murerbransjens rykte er blitt løftet flere hakk siden Schengen-avtalen åpnet opp for utenlandsk arbeidskraft for noen år tilbake, og skapte dårlige tider for de seriøse og faglærte aktørene i bransjen.  


– Folk skjønte etter hvert at det handlet om kunnskap og ikke bare at du ville gjøre noe billig, for man må faktisk vite hvordan ting fungerer i et norsk trehus. Prismessig gikk mange av firmaene med utenlandsk arbeidskraft på timer, men de brukte ofte flere timer enn vi - og da ble det ikke spesielt mye billigere likevel, humrer Svein avslutningsvis, og oppfordrer alle til å sette et profesjonelt firma på jobben.   



Les mer...

2022-03-01 10.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
Til Facebook-siden

    Kontaktinformasjon

    • MUR & FLIS SILSETH AS
    • Mail
    • Facebook
    • Instagram
    • Telefon:
      950 71 427
    • Adresse:
      Nye Monoddveien 16B, 4580 LYNGDAL
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv