murogflissilseth8murogflissilseth2murogflissilseth1murogflissilseth3murogflissilseth7murogflissilseth6murogflissilseth9murogflissilseth10murogflissilseth11murogflissilseth12

Pusse opp badet? Derfor bør du velge en lokal aktør med lang erfaring

– Det er en sikkerhet for kunden å velge et firma som har holdt på i mange år, som er lokalt og som ikke har tenkt til å flytte vekk, understreker Svein Silseth, profesjonell murer siden 1992 og daglig leder i Mur & Flis Silseth i Lyngdal.

Lyngdal-bedriften Mur & Flis Silseth, er godt kjent i traktene som en pålitelig og seriøs aktør innen mur og flis. Daglig leder og gründer Svein Silseth, setter nemlig sin stolthet i sitt arbeid, og har en erfaring i yrket som sikrer kunden et godt sluttresultat. Noe som er ekstra viktig for baderomsrelaterte arbeider. 


– Våtrom er egentlig det verste rommet du kan gå inn å utføre arbeid i, poengterer Svein innledningsvis.  Han forklarer hvorfor: 


– Her har du ansvaret for at våtrommet ikke skal lekke! For lekker det, så får du problemer med forsikringen, uansett hvem som har gjort det. Derfor er det viktig at den som gjør det; om det er et firma eller hvem som helst, så må det ikke lekke. Det er mitt ansvar, og kunden har en sikkerhet i forhold til at jeg har holdt på så lenge. Jeg har heldigvis ikke hatt noen lekkasjer frem til nå. Det er en sikkerhet for kunden å velge et firma som har holdt på i mange år, som er lokalt og som ikke har tenkt til å flytte vekk, understreker han.   


På folkemunne 
Svein startet for seg selv som selvstendig næringsdrivende i 1995, og jobbet alene frem til 2011 da sønnen Hans Kristian begynte som lærling. Sammen stiftet de Mur & Flis Silseth AS i 2013 og Svein sier det hadde jo vært artig hvis bedriften fortsatte i familien. Etter den tid har de hatt både lærlinger og flere dyktige ansatte i bedriften, og det går som oftest på folkemunne når Mur & Flis Silseth får oppdrag.  – Jeg samarbeider også med flere byggmestere, men har mye oppdrag i privatmarkedet der det går i hytter og eneboliger. Det er nok i privatmarkedet vi er mest på, og det fortsetter vi kanskje med, tipper Svein og smiler.   


Det geografiske området til mur- og flisfirmaet fra Lyngdal, strekker seg fra Eiken og Flekkefjord, til Farsund og hovedområdet Lister. Svein kan fortelle at de ikke bare utfører baderomrelaterte oppdrag, selv om det er det de er aller best på! 


– Jeg lager peiser, monterer ovner, og pusser og flytesparkler alle typer gulv. Flyting er noe vi er gode på, men det er våtrom vi er best på, sier han med glimt i øyet.  


Det beste for kunden  
Svein har en lang og god erfaring innen oppbygging av gulv, som han mener er det aller viktigste. Folk flest fokuserer veldig på fliser, men fliser er ifølge Svein den siste finishen, og det aller viktigste for et tett og fint sluttresultat, er grunnarbeidet.   


– Regelverket har forandret seg til det beste for kunden, så i dag har man en helt annen oppbygging på et badegulv. Det er klare og greie regler med fall- og terskelhøyder, og du får et mye bedre bad nå enn du gjorde for 20 år siden, konstaterer den erfarne mureren.  


Svein kan fortelle at de til tross for Korona-tiden har hatt mange oppdrag, og i år er intet unntak. Vanligvis er det relativt stille etter nyttår, men nå for tiden har Mur & Flis Silseth mye å gjøre takket være en trofast kundeskare.  – Jeg har holdt på her så lenge nå, og derfor er jeg avhengig av et godt rykte. Erfaring og sikkerhet er veldig viktig i denne bransjen, og sikkerheten med at jeg er her, har holdt på lenge og at jeg har god erfaring, er viktig for kundene mine.  


Billigst ikke alltid best 
Han fastslår at han er glad for at murerbransjens rykte er blitt løftet flere hakk siden Schengen-avtalen åpnet opp for utenlandsk arbeidskraft for noen år tilbake, og skapte dårlige tider for de seriøse og faglærte aktørene i bransjen.  


– Folk skjønte etter hvert at det handlet om kunnskap og ikke bare at du ville gjøre noe billig, for man må faktisk vite hvordan ting fungerer i et norsk trehus. Prismessig gikk mange av firmaene med utenlandsk arbeidskraft på timer, men de brukte ofte flere timer enn vi - og da ble det ikke spesielt mye billigere likevel, humrer Svein avslutningsvis, og oppfordrer alle til å sette et profesjonelt firma på jobben.   Les mer...

2022-03-01 10.00

ilder3

Omdefinerer teknologi med nyskapende teknologiløsninger

Artikkel Ilder AS i Bergen er en teknologibedrift som utvikler digitale løsninger for nasjonale og internasjonale selskaper. Med et åpent sinn for ukonvensjonelle løsninger og nye bruksområder, jobber Ilder tett...
theship5

Revolusjonerer shippingbransjen: Fremsynt app automatiserer dataene mellom skip og land

Artikkel Med fokus på effektivisering og sanntidsdata i shippingbransjen, har det norske techselskapet The Ship AS, utviklet en app som automatiserer dataene mellom skip og land.
Til Facebook-siden

  Kontaktinformasjon

  • MUR & FLIS SILSETH AS
  • Mail
  • Facebook
  • Instagram
  • Telefon:
   950 71 427
  • Adresse:
   Nye Monoddveien 16B, 4580 LYNGDAL
  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv