201001w4201001w3201001w2201001w1201001w5

Her kan du slappe av mens musklene jobber

Som tidligere Bailine-kunde visste May Britt Solum at Bailinemetoden fungerte. For to år siden tok hun over sin egen Bailinesalong.

Bailine Skien ligger praktisk og sentralt til på Bakken i Skien. I en hjemmekoselig og varm stue, blir kundene tatt imot av eier May Britt Solum. Bailine startet opprinnelig som et slanke- og figurformingstilbud for kvinner, men i dag blir metoden også brukt i forhold til smertebehandling. Hver klinikk velger selv hvor de ønsker å ha sitt hovedfokus.


May Britt fokuserer mye på hvordan hun kan klare å redusere smerter og spenninger, og kaller seg for en livsstil- og smerteklinikk.


– Vi har nok gått litt bort fra det å være en ren slankeklinikk, forteller hun.


Mer energi

Det var etter en lengre periode som kunde hos tidligere eier, at May Britt bestemte seg for å ta over salongen da eieren ville gi seg.


– Jeg trivdes godt, og syntes behandlingen var fantastisk bra. Jeg opplevde at jeg fikk mer energi, forteller May Britt om tiden som kunde.Det er nå to år siden May Britt tok over salongen, og hun har ikke angret siden. Hun har tidligere erfaring fra helsevesenet, og synes det er fint å jobbe blant annet med kvinner som ønsker å ta vare på seg selv.


– Det er en veldig givende og positiv jobb, sier hun.


Pusterom

Bailine består av elektroder eller «plater», som festes til huden på bestemte punkter på kroppen, etter en vekt- og høydeanalyse. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger et spesielt program. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av, akkurat som på vanlig trening. Effekten av dette er svært effektiv, gir sterkere muskler og økt blodsirkulasjon, i tillegg til å være smertelindrende og stressdempende. 


Bailine har mange ulike programmer å velge mellom, som gir ulik styrke og frekvenser.


– Mange sier det er et pusterom i hverdagen, et fint supplement til annen type trening eller som avspenning. I tillegg synes mange det er fint å ha et sted å gå til hvor de får oppfølging, en plan, og føler seg ivaretatt, sier May Britt.Behandlingen fungerer
Rønnaug Rye-Hytten har fibromyalgi, og har bare godt å si om både Bailine Skien og innehaveren. Fibromyalgi er et syndrom som gir dype, verkende smerter i muskler og sener som sprer seg til ulike deler av kroppen. Rønnaug har gått fast til Bailine Skien i over et år, og kjører fra Notodden til Skien to ganger ukentlig for å få smertebehandling.


– Behandlingen virker med en gang, og så lenge jeg går regelmessig, holder smertelindringa seg godt. Før brukte jeg mye Paracet, men det har det blitt mye mindre av nå, forteller Rønnaug.Aller mest setter hun pris på at hun endelig har funnet en behandler som forstår smertene hun har.


– May Britt kjenner meg og mine utfordringer, så jeg trenger ikke å si så mye. Det er deilig, da kan jeg bruke tiden til å slappe av, avslutter hun.

Les mer...

2020-01-31 19:45

201020w1

Kunsten å tenke miljø i alle ledd

Artikkel Døren inn til gründer og daglig leder Dag Freddy Henriksens kontor, står alltid på gløtt. Den jordnære lederen utstråler varme og autoritet i en perfekt miks, og ser på alle de 200 ansatte i MatBørsen...
201026w2

Fisken som bidrar til å minske matsvinnet

Artikkel Sjømatgrossisten AS, tilbyr fersk frossen-fisk til både privatpersoner, hotell- og restaurantnæring på Østlandet. – Det er et minimalt matsvinn med frossenfisk, uttrykker Kennet Eliesen, daglig leder i...
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  • BAILINE SKIEN / HELSEBUTIKKENE AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   93 62 10 97
  • Adresse:
   Blekebakkveien 36, 3725 Skien
  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv