201001w4201001w3201001w2201001w1201001w5

Her kan du slappe av mens musklene jobber

Som tidligere Bailine-kunde visste May Britt Solum at Bailinemetoden fungerte. For to år siden tok hun over sin egen Bailinesalong.

Bailine Skien ligger praktisk og sentralt til på Bakken i Skien. I en hjemmekoselig og varm stue, blir kundene tatt imot av eier May Britt Solum. Bailine startet opprinnelig som et slanke- og figurformingstilbud for kvinner, men i dag blir metoden også brukt i forhold til smertebehandling. Hver klinikk velger selv hvor de ønsker å ha sitt hovedfokus.


May Britt fokuserer mye på hvordan hun kan klare å redusere smerter og spenninger, og kaller seg for en livsstil- og smerteklinikk.


– Vi har nok gått litt bort fra det å være en ren slankeklinikk, forteller hun.


Mer energi

Det var etter en lengre periode som kunde hos tidligere eier, at May Britt bestemte seg for å ta over salongen da eieren ville gi seg.


– Jeg trivdes godt, og syntes behandlingen var fantastisk bra. Jeg opplevde at jeg fikk mer energi, forteller May Britt om tiden som kunde.Det er nå to år siden May Britt tok over salongen, og hun har ikke angret siden. Hun har tidligere erfaring fra helsevesenet, og synes det er fint å jobbe blant annet med kvinner som ønsker å ta vare på seg selv.


– Det er en veldig givende og positiv jobb, sier hun.


Pusterom

Bailine består av elektroder eller «plater», som festes til huden på bestemte punkter på kroppen, etter en vekt- og høydeanalyse. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger et spesielt program. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av, akkurat som på vanlig trening. Effekten av dette er svært effektiv, gir sterkere muskler og økt blodsirkulasjon, i tillegg til å være smertelindrende og stressdempende. 


Bailine har mange ulike programmer å velge mellom, som gir ulik styrke og frekvenser.


– Mange sier det er et pusterom i hverdagen, et fint supplement til annen type trening eller som avspenning. I tillegg synes mange det er fint å ha et sted å gå til hvor de får oppfølging, en plan, og føler seg ivaretatt, sier May Britt.Behandlingen fungerer
Rønnaug Rye-Hytten har fibromyalgi, og har bare godt å si om både Bailine Skien og innehaveren. Fibromyalgi er et syndrom som gir dype, verkende smerter i muskler og sener som sprer seg til ulike deler av kroppen. Rønnaug har gått fast til Bailine Skien i over et år, og kjører fra Notodden til Skien to ganger ukentlig for å få smertebehandling.


– Behandlingen virker med en gang, og så lenge jeg går regelmessig, holder smertelindringa seg godt. Før brukte jeg mye Paracet, men det har det blitt mye mindre av nå, forteller Rønnaug.Aller mest setter hun pris på at hun endelig har funnet en behandler som forstår smertene hun har.


– May Britt kjenner meg og mine utfordringer, så jeg trenger ikke å si så mye. Det er deilig, da kan jeg bruke tiden til å slappe av, avslutter hun.

Les mer...

2020-01-31 19.45

Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  • BAILINE SKIEN / HELSEBUTIKKENE AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   93 62 10 97
  • Adresse:
   Blekebakkveien 36, 3725 Skien
  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv