studiosigdal11studiosigdal1studiosigdal2studiosigdal3studiosigdal7studiosigdal6studiosigdal5studiosigdal4studiosigdal8studiosigdal9studiosigdal10

Norsk kjøkkenleverandør ekspanderer

Sigdal Kjøkken, står for skikkelig kvalitet og lang holdbarhet. Nå storsatser den tradisjonsrike norske kjøkkenleverandøren og ekspanderer med flere butikker – blant annet den nyåpnede Studio Sigdal Tønsberg.

De to nybakte butikkinnehaverne Marthe Emilie Olsen og Trude Lill Haug Søland, hadde lenge gått med en drøm om å starte noe eget. Trude og Marthe, som ble kjent med hverandre som kollegaer i et annet selskap, fant ut at de jobbet bra sammen og hadde en god kjemi. 


– Vi hadde vært gjennom noen større prosjekter i forbindelse med kjøkkenleveringer tidligere, og så var det litt tilfeldig at Sigdal søkte etter noen som kunne drive i Tønsberg. Da søkte vi sammen og solgte oss inn som en «pakke». Vi gjorde det sikkert litt annerledes enn mange andre gjorde, sier Trude og smiler.   Utfyller hverandre 
Sigdal tente på ideen, og Marthe og Trude ble nærmest kastet ut i det. Ingen av dem hadde nemlig erfaring med å starte eller drive en butikk selv, men de fikk heldigvis mye støtte og hjelp fra Sigdal sentralt og en fadderbutikk i Ålesund. 


Og at det skal fungere bra er de sikre på. Trude forteller at hun og Marthe utfyller hverandre på en god måte.  


– Alt det Marthe ikke er, det er jeg, og det jeg mangler, det har Marthe, sier hun med et stort smil. 


De har begge to en genuin interesse for interiør og innredning, og føler seg på hjemmebane i kjøkkenbransjen.  


– Man var nesten ikke klar over at man kunne ha det som jobb egentlig! Det er aldri en dag som er lik, så det er veldig spennende, smiler Marthe. 


Stor interesse 
Da Studio Sigdal Tønsberg slo opp dørene i oktober, var det mange som tok turen innom. Marthe og Trude er fornøyd med beliggenheten, og gikk noen runder på Finn.no før de fant drømmelokalet her sentralt i Tønsberg. De har allerede rukket å få inn flere forespørsler, og arbeidsdagene siden åpningsdagen har gått med til å regne på tilbud. – Det har vært god interesse helt siden den første uka, og vi krysser fingrene for at det fortsetter, sier Marthe og Trude håpefullt.  


Det hjelper mye at Sigdal er godt plantet i den norske folkesjelen. Som en 100 prosent norsk bedrift med fabrikk i Sigdal, stikker Sigdal nesen frem som en kortreist og miljøvennlig møbelprodusent.  


– Trenden i markedet, er at vi ser litt i det nære nå – spesielt etter Koronaen. Folk er opptatt av å unngå lange transportutgifter, mindre miljøpåvirkning og den type ting. De fleste som handler hos oss, vet dette fra før og mange av kundene har et Sigdal-kjøkken som de ønsker å oppgradere. Sigdal er kvalitet tvers igjennom, det er veldig holdbart, fastslår Trude. Lytter til kundene 
Trude og Marthe er genuint opptatt av å gi god service, og er nøye på å bruke god tid på hver enkelt kunde som kommer inn i butikken.  


– Når man kommer inn her skal man ikke være én av mange. Man skal være den spesielle, smiler Marthe og utdyper: 


– Kundene skal føle at de blir hørt. Vi lytter til deres ønsker og behov, og kommer med smarte forslag som kunden kanskje ikke har tenkt på selv. Vi har et godt samarbeid med kunden, og synes det er viktig at de føler seg ivaretatt jevnlig og at de ikke føler seg glemt i en bunke. 


Trude poengterer at det er spesielt viktig at kundene deres føler seg sett og er trygge, siden innkjøp av et nytt kjøkken er en stor investering for de fleste. Derfor står kompetanse og oppfølging i høysetet hos Studio Sigdal Tønsberg – helt fra planlegging til overtakelse av nytt kjøkken, og reklamasjoner om nødvendig.   – Det er kjempeviktig, og det er opp til oss å gjøre en god jobb gjennom hele denne prosessen, fremholder Trude.  


Studio Sigdal Tønsberg har faste samarbeidsavtaler med lokale håndverkere, som sørger for at alle kjøkken blir korrekt montert til avtalt tid.  


Spennende fremtidsplaner 
Trude og Marthe har store ambisjoner for fremtiden, og har allerede tatt steget ut i prosjektmarkedet. 


– Vi skal være gode på privatkunder og små «byggmestere», og vi skal også ut i prosjektmarkedet. Der er vi i gang med å regne på tilbud, for vi ønsker å favne hele biten, fastslår Trude.   Avslutningsvis avslører de to butikkinnehaverne at de holder på med etableringen av en til Studio Sigdal-butikk i Sandefjord, og har nylig underskrevet kontrakt på lokaler. 


– Dette blir veldig spennende! Det er viktig for oss å være aktive eiere, så vi vil være til stede i begge butikkene, understreker Trude, som også kan røpe at det vil komme en tredje Sigdal-butikk i Skien i løpet av 2022.  

Les mer...

2021-12-08 14.00

mobilegjovik9

Mobile Gjøvik: Ekstra store forventninger til BYD og Nissan Ariya

Artikkel – Vi har ekstra store forventninger til våre to nylanseringer, BYD og Ariya, og interessen blant våre kunder er upåklagelig, sier en oppglødd daglig leder Sjur Hermanrud ved Mobile Gjøvik.
metacon1

Landsdekkende stålentreprenør fyller 25 år

Artikkel Metacon AS, vokser seg stadig større med leveranser av stålentrepriser over hele Norge, takket være sin mangeårige kompetanse på stålbygg. – Vi har vokst veldig, sier Tony Øvrevik, daglig leder og ansvarlig...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  Arkiv