studiosigdal11studiosigdal1studiosigdal2studiosigdal3studiosigdal7studiosigdal6studiosigdal5studiosigdal4studiosigdal8studiosigdal9studiosigdal10

Norsk kjøkkenleverandør ekspanderer

Sigdal Kjøkken, står for skikkelig kvalitet og lang holdbarhet. Nå storsatser den tradisjonsrike norske kjøkkenleverandøren og ekspanderer med flere butikker – blant annet den nyåpnede Studio Sigdal Tønsberg.

De to nybakte butikkinnehaverne Marthe Emilie Olsen og Trude Lill Haug Søland, hadde lenge gått med en drøm om å starte noe eget. Trude og Marthe, som ble kjent med hverandre som kollegaer i et annet selskap, fant ut at de jobbet bra sammen og hadde en god kjemi. 


– Vi hadde vært gjennom noen større prosjekter i forbindelse med kjøkkenleveringer tidligere, og så var det litt tilfeldig at Sigdal søkte etter noen som kunne drive i Tønsberg. Da søkte vi sammen og solgte oss inn som en «pakke». Vi gjorde det sikkert litt annerledes enn mange andre gjorde, sier Trude og smiler.   Utfyller hverandre 
Sigdal tente på ideen, og Marthe og Trude ble nærmest kastet ut i det. Ingen av dem hadde nemlig erfaring med å starte eller drive en butikk selv, men de fikk heldigvis mye støtte og hjelp fra Sigdal sentralt og en fadderbutikk i Ålesund. 


Og at det skal fungere bra er de sikre på. Trude forteller at hun og Marthe utfyller hverandre på en god måte.  


– Alt det Marthe ikke er, det er jeg, og det jeg mangler, det har Marthe, sier hun med et stort smil. 


De har begge to en genuin interesse for interiør og innredning, og føler seg på hjemmebane i kjøkkenbransjen.  


– Man var nesten ikke klar over at man kunne ha det som jobb egentlig! Det er aldri en dag som er lik, så det er veldig spennende, smiler Marthe. 


Stor interesse 
Da Studio Sigdal Tønsberg slo opp dørene i oktober, var det mange som tok turen innom. Marthe og Trude er fornøyd med beliggenheten, og gikk noen runder på Finn.no før de fant drømmelokalet her sentralt i Tønsberg. De har allerede rukket å få inn flere forespørsler, og arbeidsdagene siden åpningsdagen har gått med til å regne på tilbud. – Det har vært god interesse helt siden den første uka, og vi krysser fingrene for at det fortsetter, sier Marthe og Trude håpefullt.  


Det hjelper mye at Sigdal er godt plantet i den norske folkesjelen. Som en 100 prosent norsk bedrift med fabrikk i Sigdal, stikker Sigdal nesen frem som en kortreist og miljøvennlig møbelprodusent.  


– Trenden i markedet, er at vi ser litt i det nære nå – spesielt etter Koronaen. Folk er opptatt av å unngå lange transportutgifter, mindre miljøpåvirkning og den type ting. De fleste som handler hos oss, vet dette fra før og mange av kundene har et Sigdal-kjøkken som de ønsker å oppgradere. Sigdal er kvalitet tvers igjennom, det er veldig holdbart, fastslår Trude. Lytter til kundene 
Trude og Marthe er genuint opptatt av å gi god service, og er nøye på å bruke god tid på hver enkelt kunde som kommer inn i butikken.  


– Når man kommer inn her skal man ikke være én av mange. Man skal være den spesielle, smiler Marthe og utdyper: 


– Kundene skal føle at de blir hørt. Vi lytter til deres ønsker og behov, og kommer med smarte forslag som kunden kanskje ikke har tenkt på selv. Vi har et godt samarbeid med kunden, og synes det er viktig at de føler seg ivaretatt jevnlig og at de ikke føler seg glemt i en bunke. 


Trude poengterer at det er spesielt viktig at kundene deres føler seg sett og er trygge, siden innkjøp av et nytt kjøkken er en stor investering for de fleste. Derfor står kompetanse og oppfølging i høysetet hos Studio Sigdal Tønsberg – helt fra planlegging til overtakelse av nytt kjøkken, og reklamasjoner om nødvendig.   – Det er kjempeviktig, og det er opp til oss å gjøre en god jobb gjennom hele denne prosessen, fremholder Trude.  


Studio Sigdal Tønsberg har faste samarbeidsavtaler med lokale håndverkere, som sørger for at alle kjøkken blir korrekt montert til avtalt tid.  


Spennende fremtidsplaner 
Trude og Marthe har store ambisjoner for fremtiden, og har allerede tatt steget ut i prosjektmarkedet. 


– Vi skal være gode på privatkunder og små «byggmestere», og vi skal også ut i prosjektmarkedet. Der er vi i gang med å regne på tilbud, for vi ønsker å favne hele biten, fastslår Trude.   Avslutningsvis avslører de to butikkinnehaverne at de holder på med etableringen av en til Studio Sigdal-butikk i Sandefjord, og har nylig underskrevet kontrakt på lokaler. 


– Dette blir veldig spennende! Det er viktig for oss å være aktive eiere, så vi vil være til stede i begge butikkene, understreker Trude, som også kan røpe at det vil komme en tredje Sigdal-butikk i Skien i løpet av 2022.  

Les mer...

2021-12-08 14.00

visitflekkefjord2

Blir det Norgesferie igjen? I denne byen står spennende opplevelser i kø

Artikkel Smaabyen Flekkefjord, har vært en viktig bidragsyter i å gjøre den fantastiske sørlandsbyen Flekkefjord til en attraktiv plass å bo og besøke. Her kan du lese om noen av de spennende opplevelsene som den...
Picture1

Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

Artikkel I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv