183023NYWok med laks og scampi183023NYgVegetar - chili sin carne183023NYm183023NYj183023NYjh183023NYkjWraps med kylling og karridressing183023NYf183023NYn183023NYb183023NYt183023NYyuiredigerad_37876859_10155416149321150_4140188472927322112_n (3)_webb

Sunn middag levert på døren

Sunt Rett Hjem har funnet veien til bergensernes hjerter – og hjem. Matservicen leverer ferdigretter av både norske klassikere og eksotiske retter, og alt er av det sunne slaget.

– Du sparer tid som du kan bruke på familien, trening, husarbeid eller egentid. Middagen gjør seg selv, og om du velger å ikke spise maten den dagen så står den seg i kjøleskapet i tre dager, så det blir ikke svinn, sier Eva Karin Thomassen entusiastisk.


Hun er daglig leder og drivkraften bak firmaet som startet i slutten av 2017. Tilbudet av sunn middag på døren ble godt tatt imot i hjembyen Bergen. Konseptet strekker seg også utover det. Sunt Rett Hjem tilbyr også lunsj og overtidsmat levert til bedrifter som ikke har kantiner, i tillegg til catering til store og små tilstelninger.



Plukk og miks

– Vi har ingen bindingstid, og du kan velge hvilke dager du bestiller og hvilke måltid du vil ha. Om du ikke ønsker det som er på menyen er det alltid to alternativ: to vegetarretter og to supper, sier Thomassen.


Tirsdag og torsdag er fast fiskedag som er svært populære dager blant bergenserne.
– Vi har for eksempel torsk og bacon med gulerøtter og poteter. Ellers er også laks med balsamicoløk, selleripurré og brokkoli veldig godt.


Fredag er snacksdagen, og på menyen finnes gjerne hjemmelaget hamburger, taco, enchiladas eller gresk moussaka – alt som en sunn variant. Plukk og miks av menyen på nettsiden, og maten blir levert hjem på døren hver dag.


183023NYk


Strekker seg ekstra

– Maten kommer kald i en aluminiumsform, og du varmer den i 10 minutter i ovnen med lokket på, sier Thomassen.

Firmaet er ennå i oppstartsfasen. Thomassen sier at de gjerne strekker seg ekstra for å komme kunden i møte.


– Om en kunde ønsker å få et måltid laktosefritt så gjør vi det, eller så er det alltid et alternativ med vegetarrettene og suppen, de er som oftest gluten- og melkefri.
Om du har bestilt catering og vil gjerne ha med dessert kan Sunt Rett Hjem også hjelpe til.


– Vi annonserer ikke dessert på menyen, men om du vil ha det så gjør vi det, sier hun.


– Vi strekker oss langt for å gjøre kunden fornøyd.


183023NYm
Kortreist mat

Sunt Rett Hjem bruker lokale leverandører av råvarer og er opptatt av kortreist mat.
– Vi bruker Måkestad som er flinke på å ta inn kortreist mat, som for eksempel kjøtt, ost og melk. Matservicen har leveringsruter fra Straume til Åsane for Mat Rett Hjem-konseptet. De har allerede voks seg for store i sine nåværende lokaler, og står straks klare til å flytte produksjonen til Millenniumsbygget på Kokstad.


– Der blir det helt nytt stort kjøkken og kontorlokaler. Vi holder på å utvide fra to til fire kokker, sier daglig leder.


– Noen bedrifter vil ha et par ganger i uken, mens andre vil ha fem dager i uken. På byggeplassene er lasagne og hamburger topp for de som jobber fysisk, mens et tannlegekontor som vi leverer til vil ha kyllingsalat. Vi går inn og skreddersyr en pakke for deg, sier hun.




Pick-up stasjon
Konseptet har raskt blitt populært, men Thomassen forteller at det ikke bare har vært lett å få folk interessert.


­– Vi kjører en del kampanjer for å få folk med, og de som prøver oss de blir virkelig hekta, ler hun.


Fremtidsplanene er Thomassen forsiktig med, men ser gjerne for å utvide til enda et produksjonskjøkken i Knarvik.


– Vi har også snakket om en pick-up stasjon der folk kan hente maten også, men vi startet jo i november så vi er ikke kommet så langt ennå.


Wraps med kylling og karridressing



Les mer...

2018-05-09 14.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv