182040182040pdåsdf182040pdås

Sjekk dette før du leier en snekker

Visste du at kyndigheten til en håndverker gjenspeiles i prisen? I håndverkerbransjen får du hva du betaler for, på godt og vondt.

Snekkerne Thomas Hansen og Torkel Andersen jobbet i samme entreprenørfirma i flere år, og ble kjent med hverandre gjennom jobben. De har hver sine bedrifter, men har funnet ut at de er sterkere sammen, og samarbeider nå som en sammensveiset duo.


Hansen Bygg AS og Andersen Bygg AS jobber mye mot Tønsberg, Holmestrand og Stokke, og er ekstra gode på rehabilitering.


– Vi jobber mest med tak, og det går mye på rehabiliteringsjobber og bad. Vi er gode på gammelt, og har satt opp tomannsboliger og garasjer. Alt mulig egentlig!


Duoen har utelukkende fått positive tilbakemeldinger fra sine kunder, og tilbakemeldingene går på at de er trivelige, raske, ryddige og pålitelige. Det er flotte referanser å ha med seg videre i en bransje der det er mange om beinet og ikke alle har rent mel i posen.


– Vi får mange tilbakemeldinger på at vi er raske og effektive, faktisk. Ikke for å skryte, men vi er veldig kjappe! Kundene blir så fornøyde når vi ofte blir ferdige før avtalt tid. Vi er så samkjørte, og vet godt hva vi skal gjøre, begge to, forteller snekker Andersen.


– Vi er også påpasselige når det kommer til å rydde etter oss på arbeidsplassen, skyter Hansen inn.

Et vanlig scenario blant dem som trenger en håndverker, er at referansene til håndverkeren er sprikende og man er i tvil om man skal gå for den billigste eller den dyreste håndverkeren. Vi spurte snekkerduoen om hva som er det viktigste du bør tenke på før du setter en håndverker på jobben.


– Det viktigste er at jobben blir gjort fagmessig, og det skal være en god kjemi mellom kunden og håndverkeren. Det hjelper ikke å ha en håndverker som ikke gjør jobben sin og ligger mye lavere i pris. Vi har vært borti tilfeller der vi ikke har fått jobben, men der andre som er billigere har fått den, og så er ikke kunden fornøyd. Da blir det mange reklamasjoner som fører til økte kostnader for kunden. Vi har faktisk ikke hatt en eneste reklamasjon, forteller Andersen og Hansen.

Håndverkerbransjen er likevel en bransje det kan være vanskelig å lokke ungdommen til. Men skal vi tro Hansen og Andersen, er det en lukrativ bransje å virke i, om du er engasjert og flink.

– Du trenger ikke være skoleflink for å bli snekker. Det var som læreren min på byggfag sa til meg: «håndverkerbransjen er en gullgruve!». I denne bransjen får du betalt etter hvor flink du er. Også er man jo ute i frisk luft hele tida, så man er aldri sjuk.


 – Vi ønsker oss et par ansatte etter hvert, men det er et stort skritt å ta. Vi har jobba sånn som vi har gjort nå så lenge, så da er ikke vi så lette å ha med å gjøre, spøker Andersen.



Les mer...

2018-04-11 11.45

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Hansen Bygg & Torkell bygg
    • E-post
    • Telefon:
      950 53 716 / 901 60 838
    • Adresse:
      Fonsveien 565, 3174 Revetal
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv