201016w10201016w11201016w4201016w2201016w9201016w8201016w7201016w6

Cecilias jobb er å gi deg et helhetlig perspektiv

Cecilia Tønnessen; daglig leder og terapeut ved Estimé Hud & Helse, fremkaller en magisk selvfølelse med sin helhetlige ansiktsbehandling.

Estimé betyr selvfølelse. Ordet selvfølelse har en tvetydig betydning for mange. Handler det om å se bra ut på utsiden eller handler det enkelt og greit om harmoni og å ha det godt med seg selv på innsiden?


Hudpleier Cecilia Tønnessen, jobber ut ifra et helhetlig perspektiv, og tilbyr en rekke behandlinger for kropp og sinn.


Går på dybden
Cecilia videreutdannet seg ved Arendal Hudpleieskole etter helse- og sosiallinja på videregående, og gikk hele tiden med en drøm i magen om å kunne jobbe mer helhetlig enn en vanlig hudpleier.


– Det begynte da jeg var ganske ung; jeg gikk vel i åttende klasse, tror jeg. Jeg hadde lyst til å gjøre noe som kunne gi en god arbeidsplass, og skjønte at det var hudpleie jeg måtte gjøre, forteller den blide hudpleieren.


– Der kom folk inn for å slappe av, og gikk ut blide, fornøyde og avslappede. Det er et positivt yrke å velge - positivt for dem som jobber der og de som kommer inn, smiler Cecilia ydmykt.



Hun åpnet Estimé Hud & Helse i 2014, og flyttet inn i et splitter nytt bygg i Kirsten Park, i kjernen av den vakre Kristiansandsbydelen Vågsbygd. Cecilia ser at stadig flere ønsker å sette av tid til å ta vare på seg selv.


– De som kommer hit for hudpleie, kommer for å føle seg freshere, få en utstråling og se bedre ut, men det nytter ikke bare å smøre på en krem. Man må jobbe med hele kroppen; det som skjer på innsiden og alt som skjer på utsiden.


Følelsesladde behandlinger
I et harmonisk miljø med en rolig atmosfære, nedtonet belysning og meditativ musikk, har Cecilia fortrolige samtaler med sine kunder på behandlingsbenken, der de kan prate om kosthold, utfordringer i hverdagen og mål med behandlingen. Det har blitt mye latter i lokalet – men også en del tårer. Mange føler de kan prate med Cecilia om alt, og Cecilia lytter mer enn gjerne.


– Jeg ønsker bare at kundene skal få komme inn hit akkurat slik de er! Og vi ønsker å gjøre det beste vi kan for dem. Å få tid til seg selv og roe ned, er veldig givende. Du kan ligge helt stille og ikke si et ord, eller få ut alt – det er helt opp til deg, presiserer hun.


Behandlingene som utføres ved klinikken er blant annet hudpleie, pedikyr, øyenbryn, vipper, hårfjerning og massasje. Estimé Hud & Helse har fire behandlingsrom og huser fire dyktige ansatte. Massøren Jolanta, har spesialisert seg på «kobido»; en helt spesiell, japansk ansiktsmassasje. Cecilia ler litt og kaller det for en naturlig botoxbehandling, der huden i ansiktet stimuleres ved hjelp av noen heftige håndgrep. Ansiktsmassasjen varer i én time, og tilfører en helt fantastisk glød i ansiktet.


Nærhet er viktig
Cecilia utfører massasjebehandlinger både med hendene og ved hjelp av kopper. For Cecilias kunder er nærhet av og til en minst like viktig og selvfølgelig del av behandlingen som å få bukt med muskelknuter og spenninger.


– Det er kjempeviktig å bli tatt på, og det er ikke alle som får det i sin hverdag. Så det å komme hit for å få litt nærhet og berøring, er en utrolig viktig del!


Hun brenner ikke minst for det naturlige og rene, og mener at rene råvarer har en nærmest helbredende effekt på oss og ikke minst huden – som tross alt er kroppens største organ.



– Huden er levende og trekker til seg alt. Derfor er det så viktig å bruke produkter med ingredienser som jobber med huden. Det trigger i gang den naturlige produksjonen av hyaluronsyre, som vi har mye av når vi er små, men som minsker etter hvert som vi blir eldre, forteller Cecilia, som har lagt sin elsk på et helt spesielt hudpleiemerke.


Unik produktserie
Den naturlige og økologiske hudpleieserien Isun, består av produkter med ekte råvarer. Og med ekte, menes det at urtene, oljene og antioksidantene i produktene er blitt behandlet med varsomhet gjennom hele fremstillingsprosessen for å holde liv i ingrediensene.



Signaturbehandlingen til Cecilia er en ansiktsbehandling der hun blant annet benytter seg av Isuns produktserie. Hele kroppen blir behandlet med krystaller, som sies å ha evnen til å påvirke energiene i oss.


– Når man bruker krystaller, så påvirker det oss veldig. Det kommer mer og mer fram i nyere forskning. Det gir en oppløftende effekt og tilfører glede og energi! Alle oljene vi bruker er laget med krystaller som gir den effekten, kan Cecilia fortelle.

Behandlingen virker oppløftende på huden, kroppen og sinnet, og gir glød og fuktighet, samtidig som den balanserer inflammasjoner dypt ned i huden. Den balanserer det energetiske feltet, ved hjelp av krystaller og arbeidsmetoden som blir benyttet.



– Det får kundene til å sveve ut med en rolig og avbalansert følelse, i tillegg til en strålende hud, fastslår Cecilia og opplyser at dette utsagnet er basert på tilbakemeldinger fra kunder.  


Estimé er de eneste i Kristiansand som tilbyr denne behandlingstypen, og de eneste som fører den unike og fantastiske produktserien Isun, som ifølge Cecilia gjør det mulig å kunne gi og utføre en slik helhetlig behandling.


Tid og rom forsvinner
Estimé Hud & Helse har 5 av 5 stjerner på Facebook. Kundeanmeldelsene som går igjen, skryter av Estimé og deres behandlinger. Én av anmelderne ville takke for en og en halv time i himmelen.


Selv synes Cecilia at det bare er helt fantastisk å få jobbe med det hun gjør.


 – Du blir så til stede i det du gjør, at tid og rom bare forsvinner! Når en behandling er ferdig tenker jeg alltid at «jeg bare elsker å gjøre dette», avslutter Cecilia med et stort og varmt smil.



Les mer...

2020-03-17 12.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Booking

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv