201016w10201016w11201016w4201016w2201016w9201016w8201016w7201016w6

Cecilias jobb er å gi deg et helhetlig perspektiv

Cecilia Tønnessen; daglig leder og terapeut ved Estimé Hud & Helse, fremkaller en magisk selvfølelse med sin helhetlige ansiktsbehandling.

Estimé betyr selvfølelse. Ordet selvfølelse har en tvetydig betydning for mange. Handler det om å se bra ut på utsiden eller handler det enkelt og greit om harmoni og å ha det godt med seg selv på innsiden?


Hudpleier Cecilia Tønnessen, jobber ut ifra et helhetlig perspektiv, og tilbyr en rekke behandlinger for kropp og sinn.


Går på dybden
Cecilia videreutdannet seg ved Arendal Hudpleieskole etter helse- og sosiallinja på videregående, og gikk hele tiden med en drøm i magen om å kunne jobbe mer helhetlig enn en vanlig hudpleier.


– Det begynte da jeg var ganske ung; jeg gikk vel i åttende klasse, tror jeg. Jeg hadde lyst til å gjøre noe som kunne gi en god arbeidsplass, og skjønte at det var hudpleie jeg måtte gjøre, forteller den blide hudpleieren.


– Der kom folk inn for å slappe av, og gikk ut blide, fornøyde og avslappede. Det er et positivt yrke å velge - positivt for dem som jobber der og de som kommer inn, smiler Cecilia ydmykt.Hun åpnet Estimé Hud & Helse i 2014, og flyttet inn i et splitter nytt bygg i Kirsten Park, i kjernen av den vakre Kristiansandsbydelen Vågsbygd. Cecilia ser at stadig flere ønsker å sette av tid til å ta vare på seg selv.


– De som kommer hit for hudpleie, kommer for å føle seg freshere, få en utstråling og se bedre ut, men det nytter ikke bare å smøre på en krem. Man må jobbe med hele kroppen; det som skjer på innsiden og alt som skjer på utsiden.


Følelsesladde behandlinger
I et harmonisk miljø med en rolig atmosfære, nedtonet belysning og meditativ musikk, har Cecilia fortrolige samtaler med sine kunder på behandlingsbenken, der de kan prate om kosthold, utfordringer i hverdagen og mål med behandlingen. Det har blitt mye latter i lokalet – men også en del tårer. Mange føler de kan prate med Cecilia om alt, og Cecilia lytter mer enn gjerne.


– Jeg ønsker bare at kundene skal få komme inn hit akkurat slik de er! Og vi ønsker å gjøre det beste vi kan for dem. Å få tid til seg selv og roe ned, er veldig givende. Du kan ligge helt stille og ikke si et ord, eller få ut alt – det er helt opp til deg, presiserer hun.


Behandlingene som utføres ved klinikken er blant annet hudpleie, pedikyr, øyenbryn, vipper, hårfjerning og massasje. Estimé Hud & Helse har fire behandlingsrom og huser fire dyktige ansatte. Massøren Jolanta, har spesialisert seg på «kobido»; en helt spesiell, japansk ansiktsmassasje. Cecilia ler litt og kaller det for en naturlig botoxbehandling, der huden i ansiktet stimuleres ved hjelp av noen heftige håndgrep. Ansiktsmassasjen varer i én time, og tilfører en helt fantastisk glød i ansiktet.


Nærhet er viktig
Cecilia utfører massasjebehandlinger både med hendene og ved hjelp av kopper. For Cecilias kunder er nærhet av og til en minst like viktig og selvfølgelig del av behandlingen som å få bukt med muskelknuter og spenninger.


– Det er kjempeviktig å bli tatt på, og det er ikke alle som får det i sin hverdag. Så det å komme hit for å få litt nærhet og berøring, er en utrolig viktig del!


Hun brenner ikke minst for det naturlige og rene, og mener at rene råvarer har en nærmest helbredende effekt på oss og ikke minst huden – som tross alt er kroppens største organ.– Huden er levende og trekker til seg alt. Derfor er det så viktig å bruke produkter med ingredienser som jobber med huden. Det trigger i gang den naturlige produksjonen av hyaluronsyre, som vi har mye av når vi er små, men som minsker etter hvert som vi blir eldre, forteller Cecilia, som har lagt sin elsk på et helt spesielt hudpleiemerke.


Unik produktserie
Den naturlige og økologiske hudpleieserien Isun, består av produkter med ekte råvarer. Og med ekte, menes det at urtene, oljene og antioksidantene i produktene er blitt behandlet med varsomhet gjennom hele fremstillingsprosessen for å holde liv i ingrediensene.Signaturbehandlingen til Cecilia er en ansiktsbehandling der hun blant annet benytter seg av Isuns produktserie. Hele kroppen blir behandlet med krystaller, som sies å ha evnen til å påvirke energiene i oss.


– Når man bruker krystaller, så påvirker det oss veldig. Det kommer mer og mer fram i nyere forskning. Det gir en oppløftende effekt og tilfører glede og energi! Alle oljene vi bruker er laget med krystaller som gir den effekten, kan Cecilia fortelle.

Behandlingen virker oppløftende på huden, kroppen og sinnet, og gir glød og fuktighet, samtidig som den balanserer inflammasjoner dypt ned i huden. Den balanserer det energetiske feltet, ved hjelp av krystaller og arbeidsmetoden som blir benyttet.– Det får kundene til å sveve ut med en rolig og avbalansert følelse, i tillegg til en strålende hud, fastslår Cecilia og opplyser at dette utsagnet er basert på tilbakemeldinger fra kunder.  


Estimé er de eneste i Kristiansand som tilbyr denne behandlingstypen, og de eneste som fører den unike og fantastiske produktserien Isun, som ifølge Cecilia gjør det mulig å kunne gi og utføre en slik helhetlig behandling.


Tid og rom forsvinner
Estimé Hud & Helse har 5 av 5 stjerner på Facebook. Kundeanmeldelsene som går igjen, skryter av Estimé og deres behandlinger. Én av anmelderne ville takke for en og en halv time i himmelen.


Selv synes Cecilia at det bare er helt fantastisk å få jobbe med det hun gjør.


 – Du blir så til stede i det du gjør, at tid og rom bare forsvinner! Når en behandling er ferdig tenker jeg alltid at «jeg bare elsker å gjøre dette», avslutter Cecilia med et stort og varmt smil.Les mer...

2020-03-17 12:15

pickup1

Alene i Norge om å spesialisere seg på pickup-utstyr

Artikkel Gründer og daglig leder i Pickup-Pro, mener at den beste tilbakemeldingen han får fra kundene sine, er at de kommer tilbake. Bilmekanikeren og elektrikeren Jan Magnus Hovlandsdal fra Oslo, gjorde virkelighet...
201028w2

Utfordrer kjøkkenbransjen med møbler for en grønn fremtid

Artikkel Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og grønne drivlinje.
Booking

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv