181011181011s181011åda181011åo181011åoa181011åodafg181011åosa181011åosd181011åpod

– Vi kommer og smeller opp kjøkkenet, ferdig arbeid

Entreprenørfirmaet Kjøkkenringen Kvinesdal har kjøkken som spesialfelt og tar hele installeringen med gulv og lister, og følger alltid kunden tett opp. – Kunden kan ringe når som helst og kjøkkenambulansen kommer og tar en service.

Kjøkkenringen, drevet av Stakkeland Byggtjenester AS, gjør byggeoppdrag generelt og kjøkkeninstallasjon spesielt. Byggefirmaet består av den norsk-polske duoen Jan Richard Stakkeland og Pawel Sieradzki. Stakkeland som bygningshåndverker og Sieradzki som møbelsnekker, allierte seg i 2012 som medeiere, og har gjennom årene utviklet seg til å ha kjøkken som spesialfelt. De kan gjennom tett samarbeid med polsk fabrikk garantere gode leveringstider til sine kunder.


181011åo


– Vi finner forslag, tegner, leverer og installerer, alt mens kunden kan lene seg fornøyd tilbake, sier Sieradzki.

Sparer et ledd
Kjøkken er en solid investering i et hjem, og variablene i pris og kvalitet hos leverandører kan være avgjørende for kunder.

– Grunnen til at våre kjøkken er så billige er at kjøkkenet blir produsert i Polen, og det at vi ikke har designere som sitter på kontoret og venter på kundene, sier Stakkeland.

Han forteller at deres kjøkken har lignende kvalitet som anerkjente norske produsenter, med samme type hengsler og skinner.


181011åpod


Forretningspartnerne tegner selv opp kjøkken for hånd og sender ned til fabrikken som blir sendt tilbake med 3D-tegninger og pris.

­– Grunnen til at vi kan være billige, er at vi sparer et ledd.

Unikt innblikk
Sieradzki jobbet selv på den samme fabrikken i Polen som Kjøkkenringen samarbeider med, før kan kom til Norge etter 12 år som medarbeider på fabrikken.

– Den gamle Kjøkkenringen trengte flere montører til jul, og fabrikken sendte de beste opp til Kvinesdal for å hjelpe bedriften. Jeg hadde erfaring innen alle postene på fabrikken med tegning, salg og montering, sier Sieradzki.


181011åoa


Med en unik kunnskap i fabrikkvirksomheten forteller verkstedsnekkeren at han kjenner alle moduler, mål, modeller og alternativer, og kan selv lage tekniske tegninger som sendes til fabrikken.


– De spurte om jeg ville jobbe her og montere kjøkken. Nå har det gått 12 år og folk kaller meg for en polsk kvindøl, ler Sieradzki.

Full renovasjon
Kjøkkenringen som leverer og installerer i hele Lister-regionen, startet i begynnelsen med å ha mest byggeprosjekter.

– I starten hadde vi 20 prosent kjøkken og 80 prosent snekring, og etter tre år var det helt motsatt, sier Stakkeland.

Han forteller at de ligger hakket over det svenske møbelkonsernet Ikea på pris, men vinner på service og full pakke-tilbud. Sammen med samarbeidende rørleggere og byggmestere kan de tilby full renovasjon i tillegg.


181011s


­– En annen praktisk vinkling er at når vi river ut kjøkkenet og installerer nytt, og du for eksempel har en vegg som er skeiv - så kan vi ordne det i prosessen. Vi tenker to steg frem hele tiden, forteller Stakkeland.

– Vi kan planlegge fra bunnen hvis kunden trenger det. Vi river gamle kjøkken og fjerner gulv, vegger og gammel isolasjon, og legger alt på nytt og forandrer på vegger og romløsning hvis de de ønsker det, sier Sieradzki.

Tegner på gulvet
Et viktig ledd i prosessen til Kjøkkenringen, er at de alltid kommer på befaring hos kunden for å gjøre korrekte mål og sørger for at kjøkkenet blir praktisk innredet.

– Teori og praksis fungerer ikke alltid sammen, så vi tegner alltid opp og kjører ut til kunden og måler opp og passer på at alt fungerer, sier Sieradzki.

Av erfaring forteller Sieradzki at det ikke alltid er like lett for kunden å se for seg hvordan det ferdige prosjektet vil se ut, og at han da hjelper til for å kunne visualisere.


181011åodafg


– Om noen kunder ikke helt klarer å se for seg at det ikke går, så streker vi opp på gulvet 1:1 og viser at her er det ikke plass til det skapet. Klarer de ikke å bruke fantasien, da tegner vi rett på gulvet! Det er min metode og den fungerer, sier han muntert.
 
Han understreker at det er viktig at kjøkkenet er ergonomisk utformet, og at man må slippe å springe fra ende til annen for å nå kjøleskapet.

– Folk liker at vi kommer og måler opp, for skulle det være noen feil kan vi ta det på oss, sier Stakkeland.

Kjøkkenambulansen
Som et byggefirma med bare to ansatte og en lærling, har ikke duoen mye tid til markedsføring. Sieradzki forteller at nye kunder gjerne oppdager bilder av ferdigstilte kjøkken på Kjøkkenringens Facebooksider, og at de i tillegg har et velutstyrt showroom med flere modeller.


181011åosd


– Folk jobber mest på dagtid, så vi har også mulighet til å vise modeller på ettermiddager og i helger, sier Sieradzki.

– Folk kan komme når som helst og kikke på ferdigmodellene og ringe og avtale, vi er veldig fleksible, legger Stakkeland til.

– Om det er noe kan kunden ringe, så kommer kjøkkenambulansen og tar en service! En fornøyd kunde kan lage 10 nye, smiler Sieradzki.

Les mer...

2018-01-02 15:15

195016w1

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.
bitcoin-article-img-2

Hvor kjøper jeg bitcoin i Norge?

Artikkel I dag snakkes det om Bitcoin på nyhetene nesten hver dag og det har med at kursen på Bitcoin beveger seg noe voldsomt. Både opp og ned. På grunn av dette er det også veldig mange som vil lære seg hvordan...

  Kontaktinformasjon

  • Kjøkkenringen Kvinesdal
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
   971 93 789
  • Adresse:
   Industrivegen 1, Öyestranda
  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv