174050isde174050ie174050iedsw174050irsdg174050isd174050isdaeg174050iåosd174050i174050iåse

Har du besøkt Bodøs råeste fargehandel?

Velkommen inn til nyoppussede Fargerike Malerstua i Bodø! Dobbelt så stor plass og ny, sprek innredning har gitt den tradisjonsrike butikken et solid løft.

Trond Christensen har vært i fargehandel-bransjen i det han kaller en mannsalder. 45 år er imponerende. Han har sett trender komme og gå, og det samme med kundenes ønsker. Det har ført til en nyrenovert og utvidet Fargerike Malerstua.


Tid for fornying

Familiebedriften flyttet til Stormyra i 2003, og inntil i fjor hadde de gått med overskudd hvert eneste år. Da forstod innehaveren at de måtte fornye seg, for butikken var nedslitt.


174050isdaeg


– Det er grunnen til at vi fikk bygd ut til dobbelt så stor butikk, vi investerte i ny innredning og startet med blanke ark igjen. Det har vist seg å være en stor suksess, for vi har doblet omsetningen etter at vi gjenåpnet. I tillegg har alle selgerne våre fått ny og lik bekledning. Vi prøver å profilere oss slik at det er lett å finne frem.


Kundene har ikke bare fått en fargehandel som ser innbydende og delikat ut, de kan også glede seg over et langt større produktutvalg. Med utvidet plass og mer ting på lager, slipper de å vente på at varer må bestilles.


Nye tider og trender

Men Fargerike Malerstua er ikke alene om å endre seg i takt med nye tider. Også trender endrer seg.


– Før gikk det mye av tapet med struktur i, men nå har det blitt veldig populært med slette vegger. Nå finnes det tapet som kan legges oppå gammel glassfiberstrie og gammelt fiskebeinmønster. Du slipper å sparkle, og utenpå denne slette tapeten kan du legge en ny tapet eller male. Det blir nesten som sparkel på rull. 


174050ie


– Ellers har kork blitt veldig populært. Korkgulvet er som en parkett, og det har virkelig tatt av. Kork demper støy, det er behagelig å gå på og ikke minst holder det på varmen. Det blir nesten som varmekabler, sier Christensen, og anbefaler alle som har kalde stuegulv å legge kork under gulvet.


Og tiden med grått og hvitt er endelig forbi. Hos Fargerike Malerstua er de veldig glad for at friske farger som blått, grønt og rødt har kommet tilbake, både i maling og tapet.


Klare for framtida

I tillegg kan butikken smykke seg med fin beliggenhet på Stormyra midt i sentrum, med god parkering. Dette er viktig når man opererer i en bransje hvor kundene handler store, tunge malingsspann og ruller med gulvbelegg.


174050irsdg


– Vi får utrolig mye skryt av folk som kommer inn her. Jeg føler at vi har skodd oss rett for framtida, og ikke minst har vi et godt mannskap, avslutter Trond Christensen.

Les mer...

2017-11-16 15.00

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Malerstua Fargerike
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      75 50 05 40
    • Adresse:
      Verkstedveien 7, 8008 Bodø
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv