sommerbutikken3sommerbutikken1sommerbutikken5sommerbutikken4sommerbutikken2

De mest varige utemøblene for det offentlige rom

Med et stort sortiment av utendørsprodukter til hage, bade- og lekeplass og det offentlige rom, lanserer Sommerbutikken nå en helt ny utemøbelserie i betong, for parker, campingplasser og institusjoner. – De er umulige å ødelegge, konstaterer Lars Andreas Mathisen Bang-Ellingsen, daglig leder i Sommerbutikken.

Det har allerede blitt 18 år siden Stein Bang-Ellingsen startet Sommerbutikken som en bigeskjeft ved siden av jobben sin. Nå er det Steins sønn; Lars Andreas Mathisen Bang-Ellingsen som styrer skuta som daglig leder, men Sommerbutikken er i aller høyeste grad fortsatt en familiebedrift.


En skikkelig familiebedrift
Med fire hovedsegmenter som lekeplass, badeplass, uteplass og idrettsplass, bugner nettbutikken over av produkter som parkmøbler, brygger, lekeapparater, fotballmål, bordtennisbord og mye mer – og familiebedriften på Vestby går fortsatt så det suser.


– Sommerbutikken består av meg, min bror, min mor, min far, min kone, to andre heltidsansatte pluss én ansatt på deltid – så det er en skikkelig familiebedrift! Det er mange som blir litt sjokkerte og lurer på hvordan jeg klarer å jobbe med familien min, men det går veldig fint og vi har et bra samarbeid, smiler Lars Andreas.


I tillegg til en jevn og fin vekst, hadde Sommerbutikken noen ekstra gode år under koronapandemien, der de traff blink med sitt store sortiment innen hage og hjem.


– Vi har etter hvert fått et veldig stort sortiment - nesten for stort, spøker Lars Andreas. Men det vi selger mest av er lekeapparater, badeplassutstyr, hagemøbler, og parkmøbler til skoler og idrettsplasser, forteller han videre.


Mange fordeler med betongmøbler
Nå har Sommerbutikken dessuten satset stort på robuste betongmøbler, som egner seg perfekt til parker og det offentlige rom. En parkbenk av betong er med sine 900 kilo et møbel som tåler både vær og røff bruk.– Betongmøblene kommer fra en nederlandsk leverandør som leverer til flere land i Europa, og vi skal snart presentere betongmøblene på Parkmessen i Lillestrøm. Vi håper at folk får øynene opp for betongmøblene. Møbler som står ute hele tiden er jo veldig utsatte, men betongmøbler er umulige å ødelegge, fastslår Lars Andreas.


Av betongmøbler har Sommerbutikken parkmøbelsett, parkbenker, fotballspill og sjakk- og bordtennisbord. De varige møblene har en levetid på mange, mange år, og egner seg derfor aller best til bedriftsmarkedet og det offentlige – som ofte ønsker å tenke langsiktig når de går til innkjøp av møbler som skal stå ute.Det er derimot ikke bare betongmøbler som gjør det stort hos Sommerbutikken. Lars Andreas forteller at vanlige parkmøbler i tre- og stålverk fortsatt har livets rett.


– Vi har etter hvert fått veldig mye parkbenker i vårt sortiment, og i år har vi flere enn noen gang! Vi liker å selge parkbenker, og prøver å vri det litt over mot institusjonsmarkedet; som sykehus, barnehager, skoler og kommuner, forteller han, og legger til at flere av parkmøblene dessuten er vedlikeholdsfrie.


Alle produktene holder en kvalitet som ligger over gjennomsnittet, og med slagordet «kun kvalitetsvarer», ønsker Sommerbutikken å holde en viss standard på det de selger.Rask levering og god kundeservice
Siden Sommerbutikken både selger til privatkunder og kunder i bedriftsmarkedet og det offentlige, har de produkter som passer til alle markeder, men enkelte produkter er kun egnet for privatpersoner eller bedrifter. Lekeapparater er et godt eksempel på et slikt produkt.


– Vi har både lekeapparater som passer fint hjemme i hagen, og større lekeapparater til skoler og parker. Det stilles mye strengere krav til lekeapparater som skal brukes i skoler, barnehager, velforening, osv., forklarer Lars Andreas.


Innen lekeapparater har de et godt samarbeid med fabrikker rundt omkring i Europa, og med et stort lager og egne transportbiler, er Sommerbutikken kjente for sin superraske levering.


– Vi prøver å være veldig raske på å levere, og vi kjører mye selv. Vi har to biler som går inn og ut fra lageret hele tiden, og noen ganger kan vi levere en hel lekeplass på dagen, opplyser Lars Andreas.


– Det er mye morsommere å drive et firma når kunden ringer og sier at de trenger noe, og vi kan svare at vi leverer det i morgen, fortsetter han.


Den raske leveringstiden har resultert i mange flotte kundeomtaler, og den lille familiebedriften på Vestby er alltid tilgjengelige om det skulle være noe. Dette er noe de aller fleste kunder setter stor pris på i dag – spesielt når man handler på nett.


– Kundeservice har alt å si. Vi får mange bra tilbakemeldinger på kundeservicen vår siden vi svarer på telefon hele arbeidstiden, og at folk faktisk kan ringe og snakke med oss, avslutter Lars Andreas!

Les mer...

2023-05-01 16.00

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv