fhbyggogeiendom5fhbyggogeiendom1fhbyggogeiendom2fhbyggogeiendom3fhbyggogeiendom4

Etablert byggefirma i Vest-Agder gjør det meste innen tømmer

FH Bygg og Eiendom i Åseral kommune i Vest-Agder, kan skilte med mange tjenester – noe som betyr færre aktører å forholde seg til for deg som hus- og hyttekjøper.

Daglig leder Ole Tom Honnemyr, etablerte FH Bygg og Eiendom i 2016 sammen med en kollega. De fikk fort stor suksess med oppføring og salg av hytter på Ljosland, og fikk mye å gjøre på kort tid. Det ballet på seg med flere ansatte og lærlinger, og i dag er de en gjeng på syv sammensveisede ansatte i byggefirmaet.  


– Jeg hadde ikke trodd at det kom til å gå så fort, smertefritt og greit egentlig, avslører Ole Tom med et lunt smil.  


Tegner hytter og hus 
Ole Tom har selv fagbrev som sveiser, og fikk i 2019 gleden av å få med seg svogeren Fredrik Åsland med på eiersiden. Fredrik ble ferdig på teknisk fagskole i 2018, og hans oppgave i FH Bygg og Eiendom er å ta seg av alle søknader, samtidig som han tegner opp hytter, hus og tilbygg i arkitektprogrammet Archicad. 


FH Bygg og Eiendom, bygger hytter og hus på Bortelid, Ljosland og Eiken, og rundt omkring. Ole Tom oppfordrer alle kunder som har en egen tomt og går med en hyttedrøm i magen, om å ta kontakt med dem. De kan realisere din hyttedrøm, og tegner hytta akkurat slik du ser for deg den. Men de har også egne tomter for dem som ikke har egen tomt, blant annet et flott hyttefelt som heter Bjønnåslia på Ljosland der de bygger hytter for salg.  


– Nå er det veldig mye forskjellig av hytter; det er rett saltak, h-hytter og t-hytter. Vi har såpass mange hyttemodeller som vi har tegnet, så nå tenker vi å lage en katalog med egne navn på hyttene, kan Ole Tom informere om. Utelukkende god respons 
FH Bygg og Eiendom har en god dialog med konkurrentene i området, som de mer enn gjerne samarbeider med – spesielt i en tid der prosjektene bare har blitt flere og flere.  


– Vi har fått mer å gjøre, så vi leier inn en del folk på toppene, spesielt på denne tiden av året når vi har veldig mye utvendig vi må gjøre ferdig før vinteren kommer. Vi begynner å bli ferdig med det vi skal nå utvendig, og vi har akkurat bygd to store bolighus, tre hytter på Bortelid og to hytter på Ljosland, forteller Ole Tom.  De kjøper inn alt av materiale fra XL-Bygg Lindesnes, som de har et godt forhold til, og som dessuten masseberegner for dem. I tillegg benytter FH Bygg og Eiendom seg av de faste samarbeidspartnerne Torsland Elektro og Honnemyr Service på rør og sanitær.  


FH Bygg og Eiendom har nemlig mange tjenester å by på – noe som også betyr færre folk å forholde seg til for deg som hus- og hyttekjøper. De har hovedsakelig privatkunder i sin kundeportefølje, men også noen lokale næringskunder som bruker dem fast, på grunn av deres gode rykte her i trakten.  


– Responsen er utelukkende god, og vi har sjelden reklamasjoner, fastslår Ole Tom.  


Planlegging er viktig for det Vest-Agder-baserte byggefirmaet. Derfor har de alltid en fast dag i uka der de er på kontoret for å planlegge de kommende og pågående prosjektene.  


Målet er fornøyde kunder 
Medeier Fredrik, forteller at de gjør mye mer enn bare oppføring og salg av hus og hytter. De får mange oppdrag innen tilbygg, tak- og kledningsbytte, og de kan gjøre det aller meste innen tømring. 


– Vi leverer komplette våtrom, vi legger membran og flis, vi kan mure piper, og vi støper all betong som ringmurer – men vi leier inn firma til å støpe betonggulvet slik at det blir perfekt.  


Ole Tom forsikrer at han ønsker å ha begge beina godt plantet på jorda, selv om firmaet fortsetter å vokse i et hurtig tempo. For begge eierne er det aller viktigst å ha et godt renommé og fornøyde kunder. 


– Det er et stort mål å ha fornøyde kunder, og er det noe i ettertid så retter vi opp i det. Det har mye å si, spesielt på et sted som dette der alle kjenner alle, avslutter Fredrik med et smil.   Les mer...

2022-03-01 14.45

hoydeteknikk5

Sparer entreprenører for tid og penger: Store fordeler med utleie av spesialutstyr

Artikkel Kompetansebedriften Høyde Teknikk AS, stiller opp med spesialutstyr for jernbane -og tunnelprosjekter, og satser også stort på håndverkere og mindre entreprenører med utleie av verktøy og utstyr gjennom...
ektrideskole1

Ridning styrker kjernemuskulaturen, bedrer balansen og lindrer smerter

Artikkel EKT Rideskole og Husdyrpark på Ekeberg i Oslo, tilbyr terapi på hesteryggen – basert på en helhetlig kunnskap om mennesker og hest. – Terapiridning er en enestående treningsform for mennesker med nedsatt...
Til Facebook-siden

  Kontaktinformasjon

  • FH BYGG OG EIENDOM A/S
  • Mail
  • Facebook
  • Telefon:
   971 43 397
  • Adresse:
   Toddemoen 1, 4540 ÅSERAL
  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv