fhbyggogeiendom5fhbyggogeiendom1fhbyggogeiendom2fhbyggogeiendom3fhbyggogeiendom4

Etablert byggefirma i Vest-Agder gjør det meste innen tømmer

FH Bygg og Eiendom i Åseral kommune i Vest-Agder, kan skilte med mange tjenester – noe som betyr færre aktører å forholde seg til for deg som hus- og hyttekjøper.

Daglig leder Ole Tom Honnemyr, etablerte FH Bygg og Eiendom i 2016 sammen med en kollega. De fikk fort stor suksess med oppføring og salg av hytter på Ljosland, og fikk mye å gjøre på kort tid. Det ballet på seg med flere ansatte og lærlinger, og i dag er de en gjeng på syv sammensveisede ansatte i byggefirmaet.  


– Jeg hadde ikke trodd at det kom til å gå så fort, smertefritt og greit egentlig, avslører Ole Tom med et lunt smil.  


Tegner hytter og hus 
Ole Tom har selv fagbrev som sveiser, og fikk i 2019 gleden av å få med seg svogeren Fredrik Åsland med på eiersiden. Fredrik ble ferdig på teknisk fagskole i 2018, og hans oppgave i FH Bygg og Eiendom er å ta seg av alle søknader, samtidig som han tegner opp hytter, hus og tilbygg i arkitektprogrammet Archicad. 


FH Bygg og Eiendom, bygger hytter og hus på Bortelid, Ljosland og Eiken, og rundt omkring. Ole Tom oppfordrer alle kunder som har en egen tomt og går med en hyttedrøm i magen, om å ta kontakt med dem. De kan realisere din hyttedrøm, og tegner hytta akkurat slik du ser for deg den. Men de har også egne tomter for dem som ikke har egen tomt, blant annet et flott hyttefelt som heter Bjønnåslia på Ljosland der de bygger hytter for salg.  


– Nå er det veldig mye forskjellig av hytter; det er rett saltak, h-hytter og t-hytter. Vi har såpass mange hyttemodeller som vi har tegnet, så nå tenker vi å lage en katalog med egne navn på hyttene, kan Ole Tom informere om. Utelukkende god respons 
FH Bygg og Eiendom har en god dialog med konkurrentene i området, som de mer enn gjerne samarbeider med – spesielt i en tid der prosjektene bare har blitt flere og flere.  


– Vi har fått mer å gjøre, så vi leier inn en del folk på toppene, spesielt på denne tiden av året når vi har veldig mye utvendig vi må gjøre ferdig før vinteren kommer. Vi begynner å bli ferdig med det vi skal nå utvendig, og vi har akkurat bygd to store bolighus, tre hytter på Bortelid og to hytter på Ljosland, forteller Ole Tom.  De kjøper inn alt av materiale fra XL-Bygg Lindesnes, som de har et godt forhold til, og som dessuten masseberegner for dem. I tillegg benytter FH Bygg og Eiendom seg av de faste samarbeidspartnerne Torsland Elektro og Honnemyr Service på rør og sanitær.  


FH Bygg og Eiendom har nemlig mange tjenester å by på – noe som også betyr færre folk å forholde seg til for deg som hus- og hyttekjøper. De har hovedsakelig privatkunder i sin kundeportefølje, men også noen lokale næringskunder som bruker dem fast, på grunn av deres gode rykte her i trakten.  


– Responsen er utelukkende god, og vi har sjelden reklamasjoner, fastslår Ole Tom.  


Planlegging er viktig for det Vest-Agder-baserte byggefirmaet. Derfor har de alltid en fast dag i uka der de er på kontoret for å planlegge de kommende og pågående prosjektene.  


Målet er fornøyde kunder 
Medeier Fredrik, forteller at de gjør mye mer enn bare oppføring og salg av hus og hytter. De får mange oppdrag innen tilbygg, tak- og kledningsbytte, og de kan gjøre det aller meste innen tømring. 


– Vi leverer komplette våtrom, vi legger membran og flis, vi kan mure piper, og vi støper all betong som ringmurer – men vi leier inn firma til å støpe betonggulvet slik at det blir perfekt.  


Ole Tom forsikrer at han ønsker å ha begge beina godt plantet på jorda, selv om firmaet fortsetter å vokse i et hurtig tempo. For begge eierne er det aller viktigst å ha et godt renommé og fornøyde kunder. 


– Det er et stort mål å ha fornøyde kunder, og er det noe i ettertid så retter vi opp i det. Det har mye å si, spesielt på et sted som dette der alle kjenner alle, avslutter Fredrik med et smil.   Les mer...

2022-03-01 14.45

industriporter5

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Artikkel Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!
vikenbyggpartner10'

Stabile boliger, sunt inneklima og minimalt vedlikehold: Porebetong er svaret

Artikkel Viken Byggpartner AS i Drøbak bygger innflytningsklare boliger med hovedfokus på god bokomfort og minimalt vedlikehold. De har spesialisert seg på å bygge med porebetong.
Til Facebook-siden

  Kontaktinformasjon

  • FH BYGG OG EIENDOM A/S
  • Mail
  • Facebook
  • Telefon:
   971 43 397
  • Adresse:
   Toddemoen 1, 4540 ÅSERAL
  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv