fhbyggogeiendom5fhbyggogeiendom1fhbyggogeiendom2fhbyggogeiendom3fhbyggogeiendom4

Etablert byggefirma i Vest-Agder gjør det meste innen tømmer

FH Bygg og Eiendom i Åseral kommune i Vest-Agder, kan skilte med mange tjenester – noe som betyr færre aktører å forholde seg til for deg som hus- og hyttekjøper.

Daglig leder Ole Tom Honnemyr, etablerte FH Bygg og Eiendom i 2016 sammen med en kollega. De fikk fort stor suksess med oppføring og salg av hytter på Ljosland, og fikk mye å gjøre på kort tid. Det ballet på seg med flere ansatte og lærlinger, og i dag er de en gjeng på syv sammensveisede ansatte i byggefirmaet.  


– Jeg hadde ikke trodd at det kom til å gå så fort, smertefritt og greit egentlig, avslører Ole Tom med et lunt smil.  


Tegner hytter og hus 
Ole Tom har selv fagbrev som sveiser, og fikk i 2019 gleden av å få med seg svogeren Fredrik Åsland med på eiersiden. Fredrik ble ferdig på teknisk fagskole i 2018, og hans oppgave i FH Bygg og Eiendom er å ta seg av alle søknader, samtidig som han tegner opp hytter, hus og tilbygg i arkitektprogrammet Archicad. 


FH Bygg og Eiendom, bygger hytter og hus på Bortelid, Ljosland og Eiken, og rundt omkring. Ole Tom oppfordrer alle kunder som har en egen tomt og går med en hyttedrøm i magen, om å ta kontakt med dem. De kan realisere din hyttedrøm, og tegner hytta akkurat slik du ser for deg den. Men de har også egne tomter for dem som ikke har egen tomt, blant annet et flott hyttefelt som heter Bjønnåslia på Ljosland der de bygger hytter for salg.  


– Nå er det veldig mye forskjellig av hytter; det er rett saltak, h-hytter og t-hytter. Vi har såpass mange hyttemodeller som vi har tegnet, så nå tenker vi å lage en katalog med egne navn på hyttene, kan Ole Tom informere om. 



Utelukkende god respons 
FH Bygg og Eiendom har en god dialog med konkurrentene i området, som de mer enn gjerne samarbeider med – spesielt i en tid der prosjektene bare har blitt flere og flere.  


– Vi har fått mer å gjøre, så vi leier inn en del folk på toppene, spesielt på denne tiden av året når vi har veldig mye utvendig vi må gjøre ferdig før vinteren kommer. Vi begynner å bli ferdig med det vi skal nå utvendig, og vi har akkurat bygd to store bolighus, tre hytter på Bortelid og to hytter på Ljosland, forteller Ole Tom.  



De kjøper inn alt av materiale fra XL-Bygg Lindesnes, som de har et godt forhold til, og som dessuten masseberegner for dem. I tillegg benytter FH Bygg og Eiendom seg av de faste samarbeidspartnerne Torsland Elektro og Honnemyr Service på rør og sanitær.  


FH Bygg og Eiendom har nemlig mange tjenester å by på – noe som også betyr færre folk å forholde seg til for deg som hus- og hyttekjøper. De har hovedsakelig privatkunder i sin kundeportefølje, men også noen lokale næringskunder som bruker dem fast, på grunn av deres gode rykte her i trakten.  


– Responsen er utelukkende god, og vi har sjelden reklamasjoner, fastslår Ole Tom.  


Planlegging er viktig for det Vest-Agder-baserte byggefirmaet. Derfor har de alltid en fast dag i uka der de er på kontoret for å planlegge de kommende og pågående prosjektene.  


Målet er fornøyde kunder 
Medeier Fredrik, forteller at de gjør mye mer enn bare oppføring og salg av hus og hytter. De får mange oppdrag innen tilbygg, tak- og kledningsbytte, og de kan gjøre det aller meste innen tømring. 


– Vi leverer komplette våtrom, vi legger membran og flis, vi kan mure piper, og vi støper all betong som ringmurer – men vi leier inn firma til å støpe betonggulvet slik at det blir perfekt.  


Ole Tom forsikrer at han ønsker å ha begge beina godt plantet på jorda, selv om firmaet fortsetter å vokse i et hurtig tempo. For begge eierne er det aller viktigst å ha et godt renommé og fornøyde kunder. 


– Det er et stort mål å ha fornøyde kunder, og er det noe i ettertid så retter vi opp i det. Det har mye å si, spesielt på et sted som dette der alle kjenner alle, avslutter Fredrik med et smil.   



Les mer...

2022-03-01 14.45

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til Facebook-siden

    Kontaktinformasjon

    • FH BYGG OG EIENDOM A/S
    • Mail
    • Facebook
    • Telefon:
      971 43 397
    • Adresse:
      Toddemoen 1, 4540 ÅSERAL
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv