varmepumpelyngdal5varmepumpelyngdal1varmepumpelyngdal2varmepumpelyngdal6varmepumpelyngdal4varmepumpelyngdal3

Slik får du en behagelig innetemperatur - uansett vær!

En varmepumpe kan du bruke både som varmepumpe ved kaldere vær og kuldegenerator på varme sommerdager. – Du kan få den temperaturen du ønsker, fastslår varmepumpeeksperten Andrei Hapca i Varmepumpe Lyngdal.

Varmepumpe Lyngdal, selger varmepumper i hele Lister og opp til Agder. Daglig leder Andrei Hapca, fører varmepumper fra kvalitetsleverandørene Toshiba og Mitsubishi, som ifølge ham er de beste merkene på markedet.   


– Vi satser kun på det beste, fastslår en blid Andrei.  



Selv har Andrei alle nødvendige kurs for å kunne installere og utføre service på varmepumper. Han overtok Varmepumpe Lyngdal etter svogeren, som ønsket å trappe ned. I dag får Andrei god hjelp av sin bror, som også er engasjert i bedriften. 


Gratis befaring
Varmepumpe Lyngdal selger mest til private kunder, men har også mange bedriftskunder som de er ute og monterer for. Da reiser Andrei helst ut på en gratis befaring først, for å sikre at kunden får rett produkt i forhold til boligen eller lokalet. 

 

– Jeg vil helst gå på befaring først og finne en løsning sammen med kunden. Det har med plassering å gjøre, for å utnytte det meste av varmen. Kunden får prisen av meg der og da, og det er den prisen som gjelder, forteller Andrei.    



Varmepumpene selges ferdigmontert, med garanti inkludert i prisen. 

 

– Det er enkelt for deg som kunde, for du trenger ikke finne noen andre som utfører service, fastslår Andrei.  


Han fremholder at varmepumpene bør vedlikeholdes ved å støvsuges minst to ganger i måneden for at luftgjennomstrømningen skal fungere optimalt.  


– Pumpene må ha service annethvert år - da viser jeg kunden hvordan de kan støvsuge og vedlikeholde pumpen selv. Det er viktig å rengjøre den jevnlig for å unngå at små partikler kommer gjennom og inn til kondensatøren. 



Andrei opplyser at levetiden på varmepumpene fra Toshiba og Mitsubishi er cirka ti år, men at de ofte holder godt i bortimot ti år.

  

Et designelement i hjemmet 
– Kundene er fornøyde og synes varmepumpene holder greit. Og de som ikke er spesielt opptatt av design, vil ikke bytte ut sine gamle varmepumper siden de fungerer så godt, ler han. 


Men for dem som derimot er opptatt av design og vil ha en varmepumpe som tar seg godt ut, finnes det mange stilige varmepumper og velge mellom.   


– Mange synes Mitsubishis design er veldig stilig, og de har også flere gulvmodeller i sitt sortiment. Men Toshiba kom just med en stilig design som du kan få i syv forskjellige farger, der varmepumpen er kledd med stoff!  


I tillegg er dagens varmepumper som oftest utstyrt med innebygd WiFi. Det betyr at du kan styre innetemperaturen med telefonen, uansett hvor du befinner deg. 



Nå for tiden er Varmepumpe Lyngdal inne i sin mest hektiske tid på året. Varmepumpe-sesongen er nemlig fra august til desember, men Andrei kan love en rask montering, ofte innen en uke. Han råder spesielt huseiere til å installere en varmepumpe om man ønsker å spare energi.  


– Det er genialt! Jeg bruker selv varmepumpe, og selv om jeg har et ganske stort hus fungerer det veldig godt og man sparer veldig mye strøm. Vi selger hovedsakelig varme til luft-pumper, som du også kan bruke som en kuldegenerator på sommeren. Du kan få den temperaturen du ønsker – uansett vær, poengterer Andrei og smiler.  

Les mer...

2021-09-01 10.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • VARMEPUMPE LYNGDAL AS
    • E-post
    • Telefon:
      917 96 875
    • Adresse:
      Bjørkeveien 7 4580 LYNGDAL
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv