Vi formidler kraftfulle budskap og skaper bevissthet rundt ditt varemerke!

Raven Media AS er et medieselskap som hjelper virksomheter med å skape engasjerende innhold. Vårt flaggskip, Det Norske Bransjemagasinet, er et nettsted med artikler og omtaler av norske bedrifter.

Det Norske Bransjemagasinet skaper engasjerende artikler som styrker og bygger merkevaren til en bedrift. Dette gjør vi ved å produsere profesjonelle og godt utformede artikler på vårt nettsted, som med fordel kan deles via sosiale kanaler. Vi samler alle artikler i et flott digitalt magasin i tillegg til et fysisk, som gis ut fire ganger i året. 


Det Norske Bransjemagasinet hjelper årlig flere hundre bedrifter med å nå ut til nye kunder, øke sin inntjening og forsterke sine varemerker, og vi er i stadig utvikling og arbeider hardt for å være en ledende aktør i en raskt voksende bransje. Vi ønsker å være et naturlig alternativ for våre kunder. Dette er noe vi er veldig stolte over, og som vil føre oss sterke inn i fremtiden – sammen med deg.


Besøk oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn.Informasjon om Personopplysninger

dotduozink5

Miljøvennlig overflatebehandling skaper stål som lever i det uendelige

Artikkel DOT DuoZink AS, har 40 års erfaring innen varmforzinking og industriell overflatebehandling. Den miljøbevisste zink-aktøren var blant de første i verden som kunne tilby miljøvennlig rustbeskyttelse...
flytentreprenor2

Store vekstambisjoner for fremoverlent entreprenørselskap

Artikkel Flyt Entreprenør er totalentreprenøren som vektlegger trivsel og kompetanseutvikling blant sine ansatte. Med en sterk bedriftskultur, er entreprenøren godt rustet for videre vekst med sine to...
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv