195034w4195034w1195034w2195034w6195034w7195034w3195034w8195034w9195034w5

Hos Mei og Moy får du et avbrekk fra hverdagen

Selv om Mei og Moy er en hudpleiesalong, så er det først og fremst gleden ved å hjelpe mennesker som står i sentrum.

Midt i Storgata i Porsgrunn ligger hudpleiesalongen Mei og Moy romantisk og idyllisk til. Med elva som nærmeste nabo er utsikten upåklagelig, og mennesker som sykler forbi vinduet skaper en romantisk atmosfære. Eier og driver Turid Moy Vibeto har alltid drømt om å ha «lokalet på hjørnet», og i 2015 ble drømmen til virkelighet. Etter å ha drevet hudpleiesalongen i Skien fra 2008, føler hun seg endelig «hjemme» i Storgata. Store loungemøbler og spreke farger skaper en nøye tiltenkt hjemmefølelse.


– Jeg er en ganske fargerik person. Jeg ønsker å skape noe annet for kunden, som gjør at de kan forsvinne fra hverdagens mas i ny og ned. Det har jeg klart her, forteller Turid.



Det er heller ikke noe å si på kompetansen hennes. Hun er utdannet hudpleier, negldesigner, fotterapeut og apotektekniker.


– Jeg vil si at jeg har et helhetsterapisenter.


Hverdagsløft
Turid tilbyr det meste innen ansiktsbehandlinger og skjønnhetsbehandlinger, i tillegg til fotbehandlinger og lymfedrenasje. Hos henne er det først og fremst gleden ved å hjelpe mennesker som står i sentrum.



– Dette er en stasjon hvor du kan komme å slappe av, enten du trenger massasje, stressavlastning eller bare å prate. Her har du en full time som bare er din, forteller Turid.


Hun er ikke i tvil om at den gleden smitter over på kundene.


– Det er behagelig å komme hit og folk slapper av. Jeg får høre mye fra kunder at de synes det er hyggelig å få et lite hverdagsløft med humor på kjøpet, sier den sprudlende salongeieren.



– I tillegg til at jeg gjør en god jobb, da, legger hun til og ler.


Turid elsker kundene sine, og mener hun har en av byens mest lojale kundekrets. Det gjør at hun strekker seg ekstra langt for kundene sine. Vegg i vegg med hudpleiesalongen ligger nemlig hennes private bolig, hvor kundene kan forsyne seg med kaffe eller mat. Her er alle hennes personlige gjester.


– Jeg har hatt kunder her klokken 05.30 om morgenen og klokken 23 på kvelden. Det koster mye, men det er en enorm arbeidsglede også, forteller hun.


Lydia Daïnow
Mei og Moy er eneste i Norge som fører skjønnhetsmerket Lydia Daïnow Cosmetic, og har i dag også agentur på merket.


– Produktene er fantastiske. Det er produkter som faktisk fungerer, enten det er til arrbehandling eller akne. I tillegg er de sårhelende og veldig fuktighetsgivende. Det er et veldig bra merke, som jeg er stolt av å føre, forteller hun.



Planen videre er å videreutvikle agenturet.


– Hvis tiden strekker til vil jeg reise rundt i Norge med agenturet, og få flere salonger til å ta inn merket. 


For tid er ikke det hun har mest av. Hun jobber allerede 12-timers dager og har en arbeidsmengde for to, så hun håper også å få inn en ekstra behandler en gang i fremtiden.


– Men det må være en som går like helhjertet inn i dette som meg, avslutter hun med et smil.

Les mer...

2020-01-03 14.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    • MEI OG MOY
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      93 25 31 29
    • Adresse:
      Storgata 187, 3915
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv