Derfor bør du velge en byggmester

– For oss er det viktig at det å bygge blir en god prosess for kunden både før, underveis og spesielt etterpå. Å bygge trenger ikke å være stressende!

Det er mannen som bærer navnet til firmaet Byggmester Øyvind Bakkevold AS i Søgne som snakker. Han er en byggmester som erklærer at han virkelig brenner for faget. Sammen med sine medarbeidere, som han snakker varmt om, elsker Bakkevold en god utfordring.


– Vi har alle typer oppdrag og har fått jobbet mye med arkitekttegnede prosjekter. Det trigger med utfordringer. Jeg startet eget firma helt tilbake i 1984, og hvis jeg bare skulle holdt på med enkle prosjekter så kan det nok hende jeg hadde gått lei... sier han med et smil.


181060posss


Etter å ha vært glad i å snekre helt siden han var barn, begynte han på tømrer-linja som 16-åring, før han fikk lærlingplass og tok svennebrevet i 1982.

– Der jeg gikk i lære hadde de et snekkerverksted, hvor jeg fikk lov til å være med gamlegutta. Jeg lærte å snekre møbler, kjøkken, trapper og denslags, og dette tok jeg jo med meg videre. I 1992 bygde jeg derfor et eget verksted hvor vi blant annet holdt på med innredninger både til hus, hytter, butikker og restauranter. Siden har vi flyttet til større lokaler, og bygg har vært hovedfokus. Snekkerdelen finnes enda og brukes stadig.


181060poa

 

I dag består Byggmester Øyvind Bakkevold AS av 10 fast ansatte. I tillegg har de seks-syv medarbeidere de leier inn etter behov. Firmaet påtar seg nybygg, hytter, tilbygg, garasjer, arkitekttegnede boliger, renoveringer, brygger - you name it. I tillegg til Bakkevold selv, er også prosjektleder Carl Martin Moseid utdannet byggmester, hvilket gjør at de både kan søke og prosjektere. De fleste av oppdragene deres er på kyststripa mellom Mandal og Lillesand.


– For tiden er vi involvert i flere prosjekter som profileterte arkitekter har tegnet. Her er alltid gode utfordringer og noe nytt å lære, forteller Bakkevold.


181060poaaa


– Det går veldig mye i en minimalistisk funkisstil nå for tiden, det er ikke mange Sørlandshus lenger. Vi hjelper til med alt hvis en kunde ønsker det, og jeg liker jo engasjerte kunder og ikke minst arkitekter. Sammen er det artig å få være med å skape hjem og fritidsboliger, helst med resultat langt over hva kunder hadde forventet.


Avslutningsvis forteller Bakkevold at han blir opprørt over enkelte holdninger i byggfaget, og kommer med en liten oppfordring:

– Jeg blir ordentlig lei meg når byggfaget på en måte blir hetset med. Dårlig utført arbeid, lite yrkesstolthet og slikt. La oss gjøre vårt beste og hedre faget vårt!

Les mer...

2018-02-26 17.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Byggmester Øyvind Bakkevold AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    38 05 19 41/ 915 39 334
  • Adresse:
    Birkedalsveien 57, 4640 Søgne
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv