float1float2

Trendy utendørsaktivitet kombinerer velvære med det sosiale

FLOAT sauna AS tilbyr en velværeopplevelse utenom det vanlige. Både turister og innbyggere valfarter til den populære utendørsbadstuen som ligger ved gjestebrygga på Granholmen i Sandefjord. – Det er en sosial og fin aktivitet, som har mange helsefordeler, konstaterer gründer og daglig leder Vilde Kristina Vik.

I vakre, sjønære omgivelser på Granholmen, ligger den flytende badstuen FLOAT sauna. Det populære konseptet ble bragt til Sandefjord av helsefagarbeideren Vilde Kristina Vik og hennes samboer i 2023, som forelsket seg i den helsebringende opplevelsen. 

– Vi prøvde det selv på Sunnmøre og elsket det! Vi ville dra tilbake igjen dagen etter for å oppleve det én gang til – det var nydelig, smiler den muntre gründeren Vilde Kristina Vik.  

Felles eller privat badstue 
Vilde visste at det fantes flytende badstuer i Oslofjorden, men i hjembyen Sandefjord glimtet de med sitt fravær. Da bestemte samboerparet seg for å ordne det selv.  

– Vi kontaktet kommunen som var veldig positive til det, og etter det gikk det slag i slag. Vi startet FLOAT sauna i mars i fjor, og begynte markedsføringen allerede før badstuen kom på plass. Det var mange som kontaktet oss og var veldig spente på når det skulle komme i gang, forteller Vilde.  

FLOAT sauna tilbyr fellesbadstue, men den kan også bookes til private grupper. For private grupper er det plass til 10-12 personer, mens fellesbadstue, med plass til 9 personer, samler kjente og ukjente for en hyggelig, sosial og avslappende stund.  


 – Å tilbringe tid i en badstue gir en stor velværefølelse, og det forskes mer og mer på helsefordelene ved sauna, sier Vilde. Det er et avbrekk i hverdagen, der man legger fra seg mobilen – samtidig som det er en veldig sosial og fin aktivitet. Det tror jeg også er med på å bidra til den gode helseeffekten badstuen gir, forteller hun videre.  

FLOAT sauna jobber mot den sårt tiltrengte pausen i hverdagen. Ved å kombinere badstuebesøket med et hopp i havet fra brygga enten det er 20 minusgrader eller midt på sommeren, treffer velværefølelsen til den flytende badstuen svært bredt.  

– Folk i alle aldre synes det er deilig og fint å bruke denog vi synes det er veldig kult at den treffer en så stor kundegruppe, sier Vilde.  

Enkelt og automatisert 
Siden oppstarten i fjor har badstuekonseptet ved sjøen hatt en stor pågang med både nye og gamle besøkende. Målet med badstuen er at den skal være enkel å bruke; fra bookingsystemet på FLOAT saunas nettside, til det automatiserte varmesystemet.  

– Alt er enkelt å forholde seg tilslik at kundene skal slippe å fyre opp og vente på at det blir varmt. Badstuen er alltid varm når kunden kommer, og den har dessuten et ganske stort omkledningsrom. I tillegg har den også et musikkanlegg, der man kan spille sin favorittmusikk via BluetoothOg så er det sjøen, da – med sin nydelige utsikt og natur, fremholder Vilde og smiler.   

Neste skritt for Vilde og samboeren er å starte flere saunaer i og utenfor fylket. De ønsker å dukke opp der det finnes folk og interesse for konseptet, og er derfor i dialog med lokalbefolkningen ved flere steder.  

– Fremover ser vi et stort potensial for FLOAT sauna – spesielt i jobbsammenhenger som julebord og lignende. Vi får mange fine tilbakemeldinger, og det viser seg at dette er et konsept som mange setter pris på, avslutter Vilde Kristina Vik 

Les mer...

2024-06-01 15.15

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
74343DB1-599E-4C0F-8A06-CDA4D5D886A6_1

Hvordan forbedre din bedrifts likviditet i trange tider?

Artikkel Når man driver en bedrift er det helt naturlig at man opplever tider med økonomiske svingninger som kan sette bedriftens likviditet på prøve.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv