byggmakker1byggmakker2 - Kopia (2)byggmakker9byggmakker8byggmakker7byggmakker6byggmakker5byggmakker4byggmakker3 - Kopia - Kopia

Byggevarer for proffkunden med logistikk i høysetet

Carlsen Fritzøe Sørlandsparken har byttet navn til Byggmakker Kristiansand, men du finner fortsatt de samme fagfolka og spesialistene som gir proffkundene en trygg og god veiledning. Og så er de fortsatt sabla gode på logistikk!

Byggevarehuset til Byggmakker Kristiansand, er det største byggevarehuset på Sørlandet med sine over 14 000 kvadratmeter. 


Varehuset er inndelt i tre deler; drive-in, butikk og logistikk med pakking og utkjøring av varer. De har også egen avdeling og butikk for proffen. De leverer varer, fra Lyngdal i vest til Grimstad i øst, i tillegg til Hovden og Setesdalen to ganger i uka.


– Butikken er bygd opp slik at det skal være enkelt for proffen å handle. Derfor har vi en «drive-in» der du bare kan kjøre inn og handle det du trenger, sortert på når dette skal i tilhengeren, forklarer daglig leder Frode Andersen.



– Vi har alt av byggevarer, helt fra det som skal under bakken, og opp til pipa. Vi kan levere komplette hus – alt fra radonsperre og armering i grunnen, til trelast, vinduer, takstein, og alt du trenger innvendig, sier Frode, som anslår at de har rundt 40 000 artikler å velge mellom.



Han forteller at historien til Byggmakker Kristiansand, går tilbake til 1960 – den gang byggevarehuset var best kjent som Ø.Eftevaag. Da de ble kjøpt opp av Byggmakker Carlsen i 2005, flyttet de ut fra Lund og hit til Sørlandsparken.


Ble kjøpt opp av Byggmakker
– Eftevaag, var et gammelt og godt innarbeida navn blant proffen, som vi da gjerne ville ha med oss videre, forteller Frode.


Det ble deretter hetende Byggmakker Eftevaag Sørlandsparken, frem til de gikk ut av Byggmakker i 2013.


– Da ble Carlsen Fritzøe etablert, og vi har hatt en god vekst i alle årene etter dette.


Men i sommer, ble Carlsen Fritzøe kjøpt opp av Byggmakker, som igjen er eiet av ett av Europas største handelskonsern som ønsket å satse i Skandinavia. Det meste forholder seg likt som før, også det store fokuset på logistikk og fagkunnskap.



– Dette i tillegg til riktige priser, og stort vareutvalg, tror jeg er viktigste grunnen til at så mange proffkunder handler med oss, sier Frode.


Slagordet til Carlsen Fritzøe Sørlandsparken, var at de skulle være den lokale byggevarespesialisten, et slagord de ønsker å leve videre etter. Her har de fleste av de 42 ansatte, enten et fagbrev eller en relevant utdannelse innen tømmer eller snekring.


– Når vi sier at vi er byggevarespesialisten, så har vi spesialister og fagfolk på nesten alle områder. På proff, finnes det byggmestere og ansatte med teknisk fagskole eller tømrerutdannelse, understreker Frode.


Legger til rette for proffkundene
De legger samtidig stor vekt på at logistikken skal fungere optimalt, og i mange tilfeller klarer Byggmakker Kristiansand å gjøre arbeidsdagen enklere for proffkunden.



– Vi ønsker i størst mulig grad å hjelpe kundene slik at de får det de trenger, når de trenger det. Det koster å ha en snekker i arbeid, og da legger vi til rette for at de kan bruke tid på selve snekkerarbeidet istedenfor å kjøre rundt og handle. Ved at varene kommer på byggeplass til avtalt tid, bidrar vi til effektivitet og lønnsomhet for kundene våre. Dette får vi gode tilbakemeldinger på, i tillegg til at vi er veldig hyggelige, da, smiler Frode avslutningsvis.

Les mer...

2021-04-01 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv