– Har man reddet ett liv, så er det bra for oss

Bodø Brann og Flåteservice AS spesialiserer seg på brann- og redningsutstyr mot både landbasert og maritim virksomhet. I tillegg er de importør av juksamaskiner som selges langs hele Norgeskysten.

– Her i Bodø driver vi på med service og salg av alt som heter redningsutstyr til kystflåten, sier daglig leder Christopher Joseph Hunt.

Bodøværingen fra Storbritannia kom til Norge i ’97, og har til sammen over 25 års erfaring innen redningsutstyrsbransjen. Bodø Brann & Flåteservice AS innehar kompetansebevis for Viking redningsflåter, både kommersielt og fritid, og har redningsflåter, redningsdrakter, livvester, pyroteknisk utstyr, nødraketter og alt som faller innenfor livredningsmiddel som spesialfelt.


181050åosa¨


– Vi får god støtte fra Viking selv, som leverer redningsutstyr til oss, sier Hunt.

Service på utstyr
– Vi vil helst at kunden ikke bruker det, for det skal brukes i nødsituasjoner, svarer Hunt på spørsmål om kundene er flinke til å bruke redningsutstyret de er pålagt.

I tillegg til salg driver Bodø Brann & Flåteservice også med service.

– Alt som er registrert i skipsregisteret har krav på kontroll, sier Hunt, som samtidig kan fortelle at de har mye utstyr som kommer inn til service hos dem.


181050


Redningsutstyr for maritim virksomhet har årlig og toårlig krav på service, forteller daglig leder. Han legger til at det er samme krav til brannslukning om bord på båt som det er i hus og hjem.

– I hus og hjem er det fem års serviceintervall, mens til sjøs er det årlig. Det har med miljøene å gjøre, sier Hunt.

Bodø Brann & Flåteservice har også en del borettslag og andre på privatmarkedet som kunder, der de driver kontroll, service og salg av brannslukningsapparat og annet brannutstyr.

Juksamaskiner
I tillegg til redningsutstyr har Bodø Brann & Flåteservice AS tatt sitt maritime tilbud ett hakk lenger, og er importør for Belitronic elektroniske juksamaskiner, et mekanisk fiskeredskap med flere kroker på et snøre med et tungt søkke i enden.


181050pid


– Vi tar inn juksamaskiner fra Sverige og selger til en rekke forhandlere langs kysten fra Båtsfjord i nord til Mandal i sør, sier Hunt.
Han forteller at alle båter kan bruke en juksamaskin, og at de i tillegg er solgt til plattformer ute i Nordsjøen som de monterer for å dra opp fisk.

– Vi har ikke noe nettløsning, så vi er veldig kundeinnstilt og setter stor stolthet i personlig service, sier Hunt.


Les mer...

2018-01-31 16.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Bodø Brann & Flåteservice AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    960 17 071
  • Adresse:
    Bodø Næringspark B2 Teglverkveien 15, 8006 Bodø
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv