fargerikemandal2fargerikemandal3fargerikemandal4fargerikemandal5fargerikemandal1fargerikemandal6

– Jeg har jobbet hele livet med maling

«Lytt til erfarne fagfolk» lyder et gammelt råd. Fargerike Mandal har masse kompetanse på huset som kommer godt med når du skal pusse opp!

Fargerike Mandal ligger på området Sanden. Her i den 800 kvadratmeter store butikken, har en hyggelig eier og daglig leder Trond Larsen, vært fast inventar siden 1994. Hele sitt yrkesaktive liv har Trond drevet med maling i en eller annen form. Slikt blir det ekspertkompetanse av.



– Jeg har jobbet hele livet med maling. Jeg begynte å selge maling i 1983, så det begynner å bli noen år siden, ler han.


Bugner over av erfaring
I butikken er det to fulltidsansatte i tillegg til Trond, sønnen Viktor og Unni. Viktor har arbeidet for sin far i ni år og har spesialisert seg på gulvkategorien. Unni er medeier i butikken, og har vært her i 20 år. Hun har spesialisert seg innen solskjerming, tapet og gardiner, så sammen er de et godt team. Samarbeid, erfaring og det sosiale er utrolig viktig for butikken, så du vil alltid få den hjelpen du trenger her.



– Vi har masse erfaring! Vi har mye kompetanse i butikk, og vi kan ofte mer om produktene enn malere. Vi må jo rådføre oss med malerne i forhold til det utførende, men akkurat de tekniske tingene med produktene, der er vi ofte litt i forkant, fastslår Trond.


I en egen avdeling i butikken finner vi Mal Proff Partner, som er en egen avdeling for håndverkere. Et supert supplement til Fargerike-butikken, der håndverkere kan kjøpe produkter spesialutviklet for maleren.


Fargerike Mandal har vært medlem av Fargerike-kjeden siden 1996. Trond understreker at Fargerike er en frivillig kjede å være med i, men ser bare fordeler med å ha en stor aktør i ryggen.


Malingen som holder lenge
– Baron og Baronesse, Fargerikes egne merkevare på utvendig og innvendig maling. Kjempebra kvalitet, fornuftige priser og veldig få reklamasjoner.


Trond anbefaler Baron Ultra, en robust og holdbar maling til det våte og værharde klimaet på Sørlandet.


– Vi som faghandel er gode på produkter, og scorer best på at vi har kompetansen på huset, sier Trond og smiler.


Fargerike Mandal har flere styrker i tillegg til den store fagkompetansen. De har knyttet til seg flere malerfirmaer, og kontakter inn andre aktører som byggmestere, rørleggere og elektrikere dersom du skal pusse opp hjemme!


– Folk syns det er veldig greit å kunne ha én kontaktperson. De butikkene som ikke har tilknyttet en håndverker, tror jeg på sikt vil komme til å få problemer. Folk vil gjøre minst mulig selv; de vil ha det enkelt, sier han.


 Populære interiørprodukter

Av interiør, kan Trond fortelle at plisségardiner har vært svært populært i lang tid. I butikken finnes mange løsninger å velge mellom – enten du ønsker solskjerming spesialtilpasset eller på standardmål. All solskjermingen som blir spesialtilpasset, kan du nå velge å styre via mobiltelefonen.



– Vi bistår i hele prosessen, fra oppmåling til gardinet henger i vinduet, hvis kunden ønsker dette, forteller Trond.  


Av harde gulv selges det mest laminat og kork, og stadig mindre parkett.


– Korkgulv er oppbygd av naturprodukter og er veldig i tiden, mange av korkgulvene er også 100 prosent miljøvennlige. I dag får du korkgulv, uten korkoverflate, så gulvet har en imitasjon av tre i toppsjiktet. Med stilsikre og naturtro overflater får du den optimale kombinasjonen av ønsket design, velvære og respekt for naturen, skryter Trond om bestselgerproduktet.


Fargerike Mandal hadde et godt år i 2020 – året de fleste måtte tilbringe hjemme. Trond er glad for at så mange velger å ta turen innom for en god og informativ fagprat, istedenfor å handle varene på nett. Fargerike-kjeden har samme pris på sine varer uansett om du handler på nett eller i butikk.



– Vi har best utvalg, og kun kvalitetsvarer på lager – og så har vi kompetanse, understreker Trond.

Les mer...

2021-04-01 12.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv