Drømmer du om en vinterhage i glass?

Nordmenn elsker vinterhager og hagestuer! Ikke sant det er herlig å sitte «ute» om vinteren og nyte den samme innomhus-varmen du er vant med?

Og det er her Centrum Glass AS på Nøtterøy kommer inn i bildet. Daglig leder Trond Hansen forteller at de har holdt på med vinterhager og hagestuer i hele 20 år, men at det er først de siste årene at etterspørselen har vokst seg stor.


– Vinterhager, hagestuer og glassejobber om vinteren er noe vi har satset mye på. Det er mye etterspørsel etter dette, og det har vært et stigende marked på feltet de siste årene. Vi har utviklet et eget hagestue-system som heter Beason. Det produserer vi selv fra bunnen av. Profilene kjøpes ferdig i lengder, og så stanser, bearbeider, kapper og lager vi profil-systemer. Deretter setter vi inn glass før vi monterer hagestuene ute hos kundene. Der gjør vi hele jobben fra A til Å.


181051


Centrum Glass AS driver også med isolerte vinterhage-systemer. Her kjøper de fra leverandøren Veranda i Bergen, som bistår med prosjektering. Hansen og medarbeiderne hans drar deretter ut til kunder, gjør salget og tar mål før vinterhagen prosjekteres og produseres hos Veranda. Når produktet så kommer til Nøtterøy, bestiller Centrum korrekt glass fra egne leverandører før det hele monteres ferdig hos fornøyde kunder.


– Nedslagsfeltet er Tjøme, Nøtterøy og Tønsberg, og hovedgrunnlaget av kunder er innen privatmarkedet med både hytter og eneboliger. Vi har i tillegg noen bedriftskunder som byggmestere og andre håndverkere, samt andre næringslivskunder.


Firmaet ble etablert på begynnelsen av 1980-tallet av faren til Trond, Jan Hansen, og kompanjongen Halvdan Thon. Det som først het Centrum Bil- og Bygningsglass AS og lå i Tønsberg sentrum, flyttet etter få år til Nøtterøy med nytt navn. I dag er de fem fast ansatte i tillegg til at Jan fortsatt er med som deltidsansatt.


181051popåad


– Ellers tilbyr vi det meste innen glassarbeider. Vi driver med bilglass og er medlem i Autoglasskjeden og Glassfagkjeden. Glassfagkjeden er landsdekkende og har cirka 40 bedrifter spredt over hele Norge. 


– Jeg ser optimistisk på 2018! Fremover ønsker vi å beholde markedsposisjonen vår i forhold til vinterhager, hagestuer og glassing av balkonger. Det samme gjelder de tradisjonelle oppdragene som for eksempel interiørglass og utskifting av isolerglass. Vi selger rekkverk-systemer i aluminium som kan brukes både i forbindelse med vinterhage og generelt på balkonger og terrasser, og vi selger også stålrekkverk og helglassrekkverkssystemer for både innvendig og utvendig bruk, avslutter Trond Hansen.

Les mer...

2018-01-23 10.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv