En ny definisjon på totalleverandør

Lange og stolte tradisjoner kombinert med en stor og dyktig stab. Der har du grunnsteinen i driften til Olaf B. Terjesen AS, Vestfolds største rørleggerbedrift.

– Varemerket vårt er at vi til enhver tid er på ballen og er med der det skjer. Vi følger opp kundene og leverer som avtalt. Skulle eventuelt noe være galt, så rydder vi opp etter oss. Der er vi kanskje noen av de beste, forteller Petter Davidsen til Bransjemagasinet.


Han er daglig leder i Olaf B. Terjesen AS, rørleggerfirmaet som har holdt til på Nøtterøy siden de så dagens lys i 1952. Per i dag er de 63 ansatte med hele Vestfold som nedslagsfelt.


– Vi er altetende når det gjelder prosjekter, og gjør alt fra de minste til de største som er her i distriktet. Det er et sort spenn. Ellers har vi spesialisert oss slik at noen medarbeidere går fast på serviceoppdrag, noen på boligsegmentet og andre på anlegg. Dette har gjort oss veldig spesialiserte innenfor disse segmentene i markedet.


181036piju


Som seg hør og bør en totalleverandør av rørleggertjenester, har Olaf B. Terjesen AS også egen butikk. I Smidsrødveien på Teie ønskes alle velkommen inn over dørstokken. Her finner du inspirasjon enten du skal totalrenovere eller bare friske opp badet med nye farger. Det sørger de fine utstillingene og det store utvalget av baderomsløsninger for.


– Butikken vår er todelt. Den er et ansikt utad med vanlig salg over disk, men vi bruker den også aktivt som et showroom på oppsalg og service overfor de som bygger hus og kjøper leiligheter. Her viser vi frem mange alternative løsninger og gode utstillinger som gjør at kundene slipper å sitte og bla i en katalog eller lete på nett. Her kan de komme og se selv.


181036åpoe


Som kunde av Olaf B. Terjesen AS har du også mange andre fordeler. Skulle du være så uheldig å bli rammet av potte tette rør eller en akutt vannlekkasje, kan du kaste deg over telefonen. Davidsen og kollegene hans er tilgjengelig på vakttelefon 24 timer i døgnet - hver eneste dag, året rundt. De hjelper også med alt fra utskifting av gamle kjøkkenkraner til kompliserte installasjoner, de installerer varmepumper, tilbyr serviceavtaler for hytteeiere, og selger og monterer utendørs spa. Var det noen som sa en komplett rørleggerbedrift?


– Jeg tror at 2018 blir noe mer hektisk for oss enn 2017 var, og det var ikke noe dårlig år! Med det vi har av planer og ordrereserver for 2018 ser det veldig bra ut.

 

Les mer...

2018-02-26 15.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv