Konkurranse: vinn vippeextension!

Ønsker du lange, fyldige vipper? Delta i vår konkurranse der du kan vinne vippeextension med en verdi av 2300 kroner.

Vi har gitt ut en ny utgave av Det Norske Bransjemagasinet med tema skjønnhet, helse og omsorg, og vil i den forbindelse ha en konkurranse! Vår samarbeidspartner Secret Lashes i OSLO vil gi påsetting av hypnotizing vippeextension med en verdi av 2300 kroner til en heldig vinner!


Det du trenger å gjøre:

1. Lik vår FB-side

2. Kommenter "secret lashes" i FB-posten


Lykke til!

Les mer...

2018-01-07 12.15

reliable3

Rask levering av trygge sprinklersystem fra anerkjent leverandør

Artikkel Fra New York til Norge: Reliables sprinklerprodukter har banet vei for en tryggere tilværelse for nordmenn siden 1973.
Mindeblikk2

Kvalitetsbevisst blikkenslagerbedrift hever standarden til blikkenslageryrket

Artikkel Med et slagord som lyder «kvalitet, enkelt og greit», er Minde Blikk AS en blikkenslager som er nøyaktig til fingerspissene og som bryr seg om å levere høy kvalitet.
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv