184003m184003184003b184003i184003n184003p184003u

Uten lojalitet stopper transporten opp

Sandefjord Transport stiller med kranbil til transportoppdrag som krever kran og erfarne kranbilsjåfører. Punktlighet og profesjonalitet har gitt dem et godt rykte.

Transportselskapet Sandefjord Transport tar i hovedsak på seg kranoppdrag i Vestfold og nedre del av Telemark, men de har også kunder i Kristiansund. De kjører litt overalt og bistår med krantransport for alle som trenger det.

– Vi begynte med budbiler for snart 20 år siden. Da hadde vi en bensinstasjon nede i Museumsgata. Etterhvert solgte vi bensinstasjonen og gikk helt over på budbiler, forteller Tom Sølversen, eier og daglig leder i Sandefjord Transport.


Den gang var de to mann; Karlsen og Sølversen. Men i år er det allerede ti år siden de skilte lag. Sølversen begynte med kranbiler og Karlsen gikk videre med distribusjonsbiler.


Sandefjord Transport tar ikke så mange oppdrag med budbil i dag, det var på kran Sølversen valgte å spesialisere seg.


184003u


– Jeg har holdt på med bare kran i 11 år nå. Det er mye forskjellig, men ofte ting som er rettet mot Skagerak Nett med strømkabler, trafostasjoner, trafoer og stolper. Vi kjører alt vi blir forespurt om, alt fra båt til dukkestue og planker, sier den erfarne kranbileieren med et smil.


Mot byggebransjen kan Sølversen og hans mannskap på Sandefjord Transport, være behjelpelig med brakkeflytting og løfting av betongkummer med sine Volvo-biler av nyere modell.


– Kundene våre har ofte fokus på Euro 6-biler. En kranbil som er over tre år vil vi slite med å få oppdrag på. Her har vi en bra bilpark med nye Volvo-biler, og intensjonen vår er at vi skal utvide med to biler etter hvert. Samtidig har vi et stort miljøfokus, og vi jobber mot miljøfyrtårn-sertifisering, sier han.


Tilbakemeldingene fra kundene går mye på positive tilbakemeldinger rundt punktlighet, profesjonalitet og sikkerhetsfokus innad i bedriften. Men skulle noen ha noen negative tilbakemeldinger, vil Sølversen gjerne vite det slik at de kan forbedre seg. Sølversen er også nøye med at hans ansatte bærer synlige arbeidsklær på jobben, noe de har fått veldig skryt for av sine kunder.


Det overordnede målet til Sandefjord Transport er at de alltid skal holde det de lover. Lojaliteten mot kundene er en av tingene som har ført til framgang og vekst for det ærlige Sandefjordsfirmaet.

– Målet vårt er at vi skal holde det vi lover. Har vi lovet at vi skal være på en plass til klokka 11.00, så må vi jo være der til 11.00, sier han og smiler bredt.


184003

Les mer...

2018-06-20 15:15

195016w3

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.
194023w1

Miljøfokuset tar plass i malermesteryrket

Artikkel Stadig flere håndverkere og industribedrifter legger om til en mer miljøvennlig arbeidshverdag. Den Miljøfyrtårn-sertifiserte bedriften Malermester Buer i Drammen, har tatt flere grep for å verne om miljøet.

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv