184003m184003184003b184003i184003n184003p184003u

Uten lojalitet stopper transporten opp

Sandefjord Transport stiller med kranbil til transportoppdrag som krever kran og erfarne kranbilsjåfører. Punktlighet og profesjonalitet har gitt dem et godt rykte.

Transportselskapet Sandefjord Transport tar i hovedsak på seg kranoppdrag i Vestfold og nedre del av Telemark, men de har også kunder i Kristiansund. De kjører litt overalt og bistår med krantransport for alle som trenger det.

– Vi begynte med budbiler for snart 20 år siden. Da hadde vi en bensinstasjon nede i Museumsgata. Etterhvert solgte vi bensinstasjonen og gikk helt over på budbiler, forteller Tom Sølversen, eier og daglig leder i Sandefjord Transport.


Den gang var de to mann; Karlsen og Sølversen. Men i år er det allerede ti år siden de skilte lag. Sølversen begynte med kranbiler og Karlsen gikk videre med distribusjonsbiler.


Sandefjord Transport tar ikke så mange oppdrag med budbil i dag, det var på kran Sølversen valgte å spesialisere seg.


184003u


– Jeg har holdt på med bare kran i 11 år nå. Det er mye forskjellig, men ofte ting som er rettet mot Skagerak Nett med strømkabler, trafostasjoner, trafoer og stolper. Vi kjører alt vi blir forespurt om, alt fra båt til dukkestue og planker, sier den erfarne kranbileieren med et smil.


Mot byggebransjen kan Sølversen og hans mannskap på Sandefjord Transport, være behjelpelig med brakkeflytting og løfting av betongkummer med sine Volvo-biler av nyere modell.


– Kundene våre har ofte fokus på Euro 6-biler. En kranbil som er over tre år vil vi slite med å få oppdrag på. Her har vi en bra bilpark med nye Volvo-biler, og intensjonen vår er at vi skal utvide med to biler etter hvert. Samtidig har vi et stort miljøfokus, og vi jobber mot miljøfyrtårn-sertifisering, sier han.


Tilbakemeldingene fra kundene går mye på positive tilbakemeldinger rundt punktlighet, profesjonalitet og sikkerhetsfokus innad i bedriften. Men skulle noen ha noen negative tilbakemeldinger, vil Sølversen gjerne vite det slik at de kan forbedre seg. Sølversen er også nøye med at hans ansatte bærer synlige arbeidsklær på jobben, noe de har fått veldig skryt for av sine kunder.


Det overordnede målet til Sandefjord Transport er at de alltid skal holde det de lover. Lojaliteten mot kundene er en av tingene som har ført til framgang og vekst for det ærlige Sandefjordsfirmaet.

– Målet vårt er at vi skal holde det vi lover. Har vi lovet at vi skal være på en plass til klokka 11.00, så må vi jo være der til 11.00, sier han og smiler bredt.


184003

Les mer...

2018-06-20 15.15

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv