mestertak2mestertak1mestertak3mestertak4mestertak5mestertak6mestertak7mestertak8mestertak9mestertak10mestertak11

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

Lars Petter KallåkStian Edvardsen og Mats Erik Forsberg Samuelsen, har alle lang erfaring som taktekkere, og startet Mestertak AS i august 2023. Selv om det råder tøffere tider i byggbransjen, fikk Mestertak god drahjelp fra daglig leder i Agripa; Knut Martin Hegg, som er med på eiersiden.   


– Våre ansatte utgjør hjertet av Mestertak AS. Vi står bak et team av dyktige fagfolk, hver med flere år med verdifull erfaring i bransjen. Vår dedikasjon til faget og vår evne til å levere skreddersydde løsninger har gjort at vi skiller oss ut i et konkurransepreget marked. Uansett om det er snakk om små reparasjoner eller omfattende takprosjekter, kan du stole på at Mestertak AS leverer kvalitetstjenester du kan være trygg på, sier daglig leder og kalkulatør Stian Edvardsen. 

Gode taktekkere og høy fremdrift 
Tett tak er tross alt den viktigste delen av et bygg, og med gode taktekkere og høy fremdrift, kan en kunde spare verdifull byggetid. 

– Vi har en bra drift, god planlegging og bra gutter som gjør en helt fantastisk jobb! Det er helt unikt, legger Stian til. 

Mestertak har et stort geografisk nedslagsfelt som omfavner hele Sør-Norge, og reising er som regel ingen problem for den store taktekkerentreprenøren som snart teller 24 ansatte.  


Medlem av Takringen 
– Vi er stolte medlemmer av Takringen som er Norges største fagkjede. Det har vi veldig tro på, og som medlem får man enda mer å spille på. Samtidig ønsker vi i fremtiden å knytte til oss flere samarbeidspartnere på næringsbygg, der vi ønsker å være svært konkurransedyktige på pris, med et høyt tempo og god kvalitet, sier Stian.  

Tilgjengelige døgnet rundt 
Det er mange kunder som har latt seg imponere av effektiviteten til de dyktige taktekkerne i Mestertak, som uten tvil mestrer kunsten å balansere et høyt tempo med en stor nøyaktighet. Hos Mestertak er god service dessuten utrolig viktig, og med en tilgjengelighet døgnet rundt, kan kundene føle seg trygge, selv om det skulle være noe sent på en fredag.   

– Tilgjengelighet er viktig for oss, og det får vi også mye prosjekter på. Vi er veldig fleksible på alt som skjer, sier prosjektleder Mats Erik Forsberg Samuelsen. 


Bistår med solcellemontering 
Mestertak er mest på nye næringsbygg, men har også hatt noen rehabiliteringsjobber. Stian forteller videre at de gjerne ønsker å komme seg mer inn på rehabiliteringsmarkedet – spesielt i forhold til montering av punkter og skinner til solceller.  

– Vi er overbevist om at et «komplett tak» i fremtiden også innbefatter solceller, og har derfor inngått en samarbeidsavtale med Terra Solar, slik at vi kan tilby en løsning med full garanti på både tak og solcelleanlegg til våre kunder. Gjennom Terra Solar har vi også tilgang til et nettverk av installatører, som sørger for den elektriske installasjonen av anleggene. 


– Vi har bistått en del med montering av solceller sammen med andre solcelleleverandører; blant annet Skagerak Solutions, som vi monterte 2000 paneler for, til Skienshallen. Nå skal vi også bistå med solcellemontering for firmaet Mestertaket ASavslutter Stian Edvardsen. 

Les mer...

2024-03-01 08.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • MESTERTAK AS
  • Epost
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   +47 47 75 20 00
  • Adresse:
   Borgeskogen 5, 3160 STOKKE
  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv