hellvik12hellvik11hellvik10hellvik9hellvik7hellvik5hellvik4hellvik3hellvik2hellvik1hellvik6

Gode kunderelasjoner skaper et godt prosjekt for kunden

Under samme paraply og på samme adresse i Flekkefjord, kan både proffkunder og private kunder få god hjelp med alt fra byggevarer til bygging av hus og hytter. – Vi har faghandel, fagfolk, egen malermester, og kompetanse på det vi holder på med, understreker daglig leder Stein Tjørsvåg.

Markedsøkonomen Stein Tjørsvåg, har mange jern i ilden. Han er daglig leder for Hellvik Hus Flekkefjord, XL Bygg Flekkefjord og Hellvik Hus Eiendomsutvikling – som alle ligger på samme plass og under samme paraply. Han har derimot satt en tydelig linje mellom selskapene, for å unngå interessekonflikter.


– Selskapene er oppdelt; også i mitt eget hode. Man kommer fort i situasjoner der selskapene er mot hverandre, for eksempel i konkurranse med en kunde.


Stein utdyper:


– XL Bygg leverer byggevarer til både Hellvik Hus og proffkunden, men XL Bygg skal være nøytral på dette! Man må være profesjonell, og klarer man ikke det, så er det bare å gå hjem, fastslår han og smiler.  Strekker seg langt for kundene
XL Bygg selger mest til private og proffkunder i Kvinesdal, nærområdet her i Flekkefjord, samt Lund. De har dessuten et eget konsept som heter «klappet og klart», som går ut på at hvis kunden ikke vil utføre et arbeid selv, så finner de én av sine proffkunder til å gjøre jobben!


– Da får du elektriker, rørlegger og alt på plass! Vi bruker proffkunder i XL Bygg til utførelse, så det er et godt konsept.


Butikken til XL Bygg Flekkefjord er romslig med sine 600 kvadratmeter og et tilhørende lager på hele 1 500 kvadratmeter. Iblant åpner Stein butikken på kveldstid eller på en søndag for en kunde, slik at kunden kan se seg rundt og velge ut varer i stille og rolige omgivelser. I tillegg tilbyr de seg å kjøre varene hjem for kunden. For selv om det er kort vei til konkurrentene i nærområdet, er det akkurat slike ting som gjør XL Bygg Flekkefjord til en solid vinner i Flekkefjord og omegn!– Vi har faghandel, fagfolk, egen malermester, og kompetanse på det vi holder på med. Flere av de ansatte har vært her i en mannsalder og kan sine produkter, materialer, sitt fag og bransjen. Det er med på å skape gode relasjoner og et godt prosjekt for kunden, understreker Stein.


– De kundene som kommer tilbake gang på gang, og som vi har fått et forhold til, er ganske mye verdt. De skal vi ha stor respekt for og ta godt vare på!Skal satse på kjøkken
Stein skryter av den flotte kjøkkenavdelingen, frontet av den behjelpelige og flinke medarbeideren Lise. XL Byggs kjøkkenavdeling, er et kjærkomment tilskudd i regionen, spesielt siden nærmeste kjøkkenforhandler ligger på Vigeland.


– Derfor skal vi satse mye mer på kjøkken i tiden fremover. Vi er forhandler for det danske merket JKE Kjøkken, som er gode på skap, design og løsninger, forteller Stein.


Som tidligere nevnt, så er Stein også daglig leder for Hellvik Hus her i Flekkefjord. Man har aner tilbake til 1945 – den gang selskapet het John Mortensen. To år senere ble Hellvik Kassefabrikk opprettet. De begynte etter hvert å bygge hus. På 80-tallet kom Hellvik Hus inn på eiersiden i John Mortensen AS, og på 90-tallet hadde de kjøpt opp alle aksjene, og firmaet stiftet deretter Hellvik Hus Flekkefjord.


Lar folk få sette sitt eget preg på drømmehytta
Under samme paraply og samme lokale som XL Bygg og Hellvik Hus Flekkefjord, finner vi Hellvik Hus Flekkefjord Eiendomsutvikling; et eget selskap som driver med prosjekter og tomter.– Her på huset har du Hellvik Hus, en egen prosjektutvikler, produksjons- og byggeledere, folk som tegner og kalkulerer, og vi har regnskap og logistikk. Og så har vi et godt samarbeid med de andre Hellvik Hus-bedriftene, spesielt Hellvik Hus Hellvik, forteller Stein, som er svært takknemlig for det gode samarbeidet.


Hellvik Hus Eiendomsutvikling, har tomter og hus i Flekkefjord, og ledige tomter på Lilleheia og i Lyngdal. De har dessuten flere nye og spennende tomter på regulering. Av hyttetomter har de per i dag tomter i Lyngdal, Kvinesdal og Flekkefjord.


– Vi bygger for det meste hytter ved kysten. Teknisk er det som et hus, og komforten er akkurat den samme! Flekkefjord sentrum er en flott by som ikke har boplikt, så derfor er det mange Rogalendinger som kjøper hytte der. De tilfører byen så mye liv og glede, smiler Stein.Stein opplever at de aller fleste hyttekunder ønsker å få lov til å sette sitt eget preg på drømmehytta. Og med egne tegnere, er det aller meste fullt mulig!


– Vi tegner om og tilpasser. Katalogen vår er egentlig bare en mulighet for å se de forskjellige uttrykkene, for alle familier er jo forskjellige, utdyper han.Engasjert, kompetent og handlekraftig
Slagordene engasjert, kompetent og handlekraftig, beskriver Hellvik Hus svært godt. De er engasjerte i kundenes prosjekter, kompetente på det de driver med, og handlekraftige ved at de løser alt for sine kunder. Og dette blir satt pris på. Prognosesenteret gjennomfører årlig en bransje-måling av kundetilfredsheten (KTI). I siste måling (for 2020) kom Hellvik Hus Flekkefjord AS på 5. plass (hele landet) med en KTI på 95 prosent i kategorien EAT – Boliger og fritidsboliger. Hellvik Hus som kjede kom på 1. plass.


– Dette er naturligvis noe vi er veldig stolte av, sier Stein, som også i privat regi har benyttet seg av Hellvik Hus. Han kan bekrefte at slagordene er noe som tydelig gjennomsyrer bedriften fra A til Å.


– Det var en behagelig prosess å bygge gjennom Hellvik Hus. De har 5 års reklamasjonstid og egen servicemann som kommer hvis det skulle være noe. Jeg har aldri brukt så mye penger og vært så avslappa før, utbryter Stein med en god latter.


– Det blir som du har tenkt. Her kan du komme med en idé, og få den realisert – vi har kompetansen på huset!Les mer...

2021-04-01 13.00

2050trafikkskole1

Trafikkskolen med forståelse og tålmodighet i fokus

Artikkel 2050 Trafikkskole på Jessheim, legger stor vekt på et pedagogisk læringsforløp. Med trafikklærere som både forstår sine elever og har forståelse for at alle mennesker lærer seg i forskjellig takt, blir...
byggmesterhaagensen1

Folk står i kø for å fornye badet sitt av «Norges hyggeligste tømrer»

Artikkel Byggmester og takstmann Roger Haagensen, er influenser-byggmesteren med 54 000 følgere på Instagram, som kan smykke seg med tittelen «Norges hyggeligste tømrer». Med et godt humør og en smittende entusiasme...
Til Hellvik Hus

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv