185019w4185019w5185019w3185019w6185019w7185019w2185019w1

Spar penger med selvbetjent losji

Hos det automatiserte overnattingsstedet Wilhelmsen House Apartments AS har du alt du trenger – hjemmekoselige rom med minikjøkken.

– Her får gjestene en leilighet med kjøkken og fasiliteter som gjør at man føler seg litt som hjemme, sier daglig leder Anette Aale.


Wilhelmsen House i Tønsberg, som ligger rett over gaten fra sykehuset i Vestfold, har trimmet ned på kostnader ved å ha færre ansatte for å kunne tilby et billigere alternativ til overnatting for både kort- og langtidsgjester.


– Gjestene bestiller rom på nett og får tilsendt en unik kode på sms og e-post på innsjekkingsdagen. De får også informasjon via sms og mail om treningsrom, vaskerom, håndtering av søppel, muligheter for parkering og om mulighet for kjøp av mat og drikke, sier Aale.


Tilknyttet Wilhelmsen House er WITH bakst&kaffe der gjester kan få ferske brød, bakervarer og nytraktet kaffe syv dager i uken og har i tillegg felles stue og en hage hvor gjester kan slappe av.


185019w6


– Det er litt annerledes å bo hos oss – vi har ikke noe resepsjonist døgnet rundt eller noen som kommer og vasker rommet ditt hver dag. Rommene vaskes på intervall hver 5. dag. Vi har lagt opp til en billigere og mer miljøvennlig løsning der alt skal skje automatisk.

Leilighetsutleien startet opp 1. mai 2015 etter drøyt et år med restaurering.  Bygget var fra gammelt av et elevhjem for sykepleierstudenter gitt i gave i form av et legat fra Halfdan og Ragnhild Wilhelmsen i 1920.


– Vi får ofte besøk av damer som bodde her som sykepleiere. De liker å ta heisen opp for å se om de kan finne seg selv eller venninner på bildene fra sykepleierkullene som vi har hengende i gangen, smiler Aale.


Hun forteller at de har lagt stor vekt på å ta vare på det gamle men likevel tenke nytt under restaureringen av bygget.


– Vi beholdt det gamle rekkverket i vindeltrappen ved å legge til noen ekstra balustre for å få det godkjent, og rominndelingen er så godt som uendret fra den gang bygget var et elevhjem. Vi mottok vernepris for bygget da det sto ferdig.


– Det har vært viktig for oss å skape en hjemmekoselig omgivelse som skal være en kontrast til sykehuset der alt er veldig stilrent og sterilt.  Leilighetene er små hjem der du kan lage maten din selv og se på TV. Rett og slett litt som hjemme.

Wilhelmsen House retter seg spesielt mot bedriftskunder som har både lang- og korttidsprosjekter i området. 


Leilighetstilbudet passer godt for dem som vil spare kostnader på å lage sin egen mat og ikke trenger rommet vasket hver dag.


– Vi ønsker å spare både kostnader og miljøet, så vi har vaskepersonell som kommer  hver femte dag og vasker for de gjestene som bor over lang tid. Om du ønsker ekstra håndklær kan det selvfølgelig ordnes, sier daglig leder.


Hun legger vekt på at de er fleksible overfor de ulike bedriftene om de ønsker å leie leiligheter i noen måneder i strekk eller fra mandag til torsdag eller fredag der andre gjester kan leie leilighetene i helgene.


– Vi er tilrettelagt i et rolig og sentrumsnært boligområde for de som ønsker å ha arbeiderne sine her. Vi tilbyr også Airplay på alle rom og gratis wi-fi.


185019w3


Aale forsikrer om at selv uten resepsjonist på huset har de full kontroll over sikkerheten.


– Vi er på huset på dagtid, og på kveldstid har vi sikkerhetskamera om det er noe uforutsett som skulle skje. Vi er tilknyttet Nokas som har vakter som går runder om natta og vi er alltid tilgjengelig på mail eller telefon, sier hun.


Som gjest har man tilgang til vaskerom, trening- og velværetilbud og kafé. Konseptet er helautomatisert og skal ha minst mulig ansatte for å kunne gi et rimeligere tilbud til overnattingsgjester.


Nytt på Wilhelmsen House Facebookside er en chatbot som svarer direkte på spørsmål fra gjester. Om det er spørsmål chatten ikke kan svare på, kan gjester velge å snakke med et menneske og får svar fra oss innen kort tid.


– Denne driftsformen er et bra konsept. Vi får stadig telefoner fra andre i bransjen som er nysgjerrige på konseptet når de ser at vi driver et overnattingssted med 49 rom som har åpent 365 dager i året med lave lønnsutgifter. 


– Vi har en stor andel av tilbakevendende gjester her hos oss. Det settes pris på muligheten til å kunne vaske klær og trene i samme bygg som de bor, samt at de har mulighet til å bestille seg en time hos fysioterapeut, akupunktør eller frisør når de bor her. Vi har jo alt på ett sted.


I 2018 inngikk Wilhelmsen et samarbeid med blant annet Frogner House Apartments i Oslo som dekker etterspørsler spesielt rettet mot forretningsreisende på jakt etter kvalitetslosji i Norden. HEM heter den nye bookingplattformen som skal gjøre det enklere og tryggere for forretningsreisende å finne losji, spesielt med tanke på kjøkken og andre fasiliteter som om man skulle bodd hjemme.


– Samarbeidet inkluderer selvbetjente leiligheter i Stavanger, Bergen, Oslo, Stockholm og nå Tønsberg. Nettverket er også i gang med å utvide utenfor Skandinavia, sier Aale.

185019w1

Les mer...

2018-10-24 08:15

195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.
201016w10

Cecilias jobb er å gi deg et helhetlig perspektiv

Artikkel Cecilia Tønnessen; daglig leder og terapeut ved Estimé Hud & Helse, fremkaller en magisk selvfølelse med sin helhetlige ansiktsbehandling.

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv