192016w3192016w6192016w5192016w4192016w1192016w2

Hopp, lek og moro

Trampolineparken Svev i Sarpsborg har fått en knallstart etter at de åpnet dørene i januar. Barna koser seg glugg i hjel – og på onsdagskvelder er det åpent for voksne.

Familiebedriften Svev består av trioen pappa Erik, sønn Mats og datter Karina Toftenes. De hadde flere småbarn i familien, og sammen med de besøkte de trampolineparker. Familien ble inspirert av å se barnas iver og ble nysgjerrige på å skape et lignende konsept i Sarpsborg.


Før man startet opp trampolineparken så gjorde man en god del research for å unngå ulike fallgruver. Man besøkte trampolineparker i både Sverige, England og Nederland og tok med seg nyttige erfaringer hjem, som senere skulle vise seg å sikre Svev en stødig fremtid. Ett av de viktigeste elementene var å lage en lydisolert trampolinepark.


– Vi har teppelagt hele gulvet, noe som demper lyden ganske godt. Vi har også himlingsflater som er akustiske absorbenter.  Det viktigeste grepet vi gjorde var å legge foreldreområdet oppe og bak vinduer. Slik får de voksne sett barna, samtidig som musikk, barnebråk og annet blir dempet kraftig. 


– Mange foreldre tar med seg bøker, og så har vi ladestasjoner for mobil og nettbrett overalt, forteller pappa Erik Toftenes.


Trioen forteller forklarer at de kunne spart kostnader ved å kjøpe lekeslott, trampoliner og annet utstyr fra Kina, men de valgte annerledes. Ved å velge varer fra Nederland, fra en bedrift som også har levert utstyr til OL, så føler de seg sikre på at både sikkerhet og kreativitet er tatt hensyn til under vareproduksjonen. 


Svev ønsker å nå ut til så mange potensielle kunder i Østfold, Oslo, Akershus og omegn. Hittil har de fått mange positive tilbakemeldinger fra kunder.


– Mange kommenterer at det er fint, rent og fresht hos oss. Og at det er stort! Vi har tross alt den største trampolineparken i Norge, med flest aktiviteter. Vi har 20 aktiviteter for øyeblikket, men har planer om flere. I tillegg så har vi ønsker om å lage et lignende konsept et annet sted i Norge.



På fredager, lørdager og søndagsmorgener, før Svev åpner for ordinære aldersgrenser fra fem år og oppover, så er det åpent for mindre barn mellom null til fem år. Da kan de være med på mini-Svev. Der trenger de ikke å bekymre seg for større barn som de kan krasje i når de hopper og leker. Dersom voksne har lyst til å more seg med en hoppeøkt, så har Svev åpent for alle over 18 år på onsdagskvelder.


– Vi åpnet dørene 5.januar 2019, og helt siden da har det gått veldig bra. Det har vært mange barnebursdager her, og vi forventer flere, forteller Mats Toftenes engasjert.


Svev har også en sportshall, 20x13 meter, som man leier ut på fast basis eller ved drop-in. Den har et gulv som holder internasjonal håndballstandard.


– Hallen er virkelig perfekt for idrettslag som trenger hall for innetrening, bedriftsidrettslag eller vennegjenger som ønsker trening. Det er god plass til både fotball, håndball, innebandy, turn og andre idretter, avslutter Mats.



Les mer...

2019-04-11 10.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv