eideltannlegesenter4eideltannlegesenter1eideltannlegesenter5eideltannlegesenter3eideltannlegesenter2

Nyåpnet kvelds- og helgeåpent tannlegesenter på Eidsvoll har pasienten i fokus

Eidel Tannlegesenter åpnet nylig dørene til sin klinikk på Eidsvoll, hvor man tilbyr en førsteklasses behandling og diagnostikk på dagtid, kvelder og helger - alltid med kundens velbefinnende i fokus. – Dette kommer til å bli en spesialistklinikk, hinter tannlege Adel Khairy.

Adel Khairy ble ferdig utdannet tannlege i 2020 ved Universitetet i Bergen. Den unge, drevne og kunstnerisk anlagte tannlegen hadde studert både fysikk, matematikk og fotografi før valget til slutt falt på tannlegeyrket. Ifølge Adel er både fingerferdighet og et godt øye for detaljer viktige egenskaper i tannlegeyrket, noe som gjorde at tannlegeprofesjonen passet den tidligere fotografen godt.


Lange åpningstider i en travel hverdag
Etter tannlegeutdannelsen fikk Adel jobb på tannlegevakten på Kløfta og i Nittedal, og i 2023 valgte han å starte en egen tannlegeklinikk på Eidsvoll da det fantes et stort behov for tannleger i Eidsvoll-området.


– Jeg så at mange fra Eidsvoll-området ofte ble henvist til Oslo eller andre områder for tannlegebesøk, og jeg mener at det er mangel på tannleger her i området, spesielt etter arbeidstid og i helgene. Derfor har Eidel Tannlegesenter lange åpningstider for å kunne gi en time som passer best for pasienten, forteller Adel.Hos Eidel Tannlegesenter er det pasienten som er i fokus. Når pasienten kommer til Adel og hans dyktige tannlegeteam, blir det først utført en grundig undersøkelse der man sammen med pasienten lager en behandlingsplan.


– Jeg er veldig nøye på å informere pasienten om hva som skal gjøres, noe som skiller meg veldig ut fra andre tannleger som ofte bare setter av 10-15 minutter til dette, poengterer Adel.


Mange har rett til økonomisk støtte
Noe annet som skiller Eidel Tannlegesenter fra andre tannlegeklinikker, er den store kompetansen på refusjonsregler i forbindelse med større tannlegeinngrep som følge av ulike sykdomstilstand i munnen.


– Det er mange som har økonomiske utfordringer i dag, og jeg mener at Norge har et godt regelverk som muliggjør støtte fra Staten, Helfo og Folketrygden. Vi behersker disse reglene, og ordner og dokumenterer alt som deretter sendes til Helfo, utdyper Adel.Munnsykdommer og omfattende syreskader på mer enn to tenner, gir pasienten rett til økonomisk bistand for å reparere tennene. Eidel Tannlegesenter ordner alt papirarbeid for pasientene sine, som kan få refundert fra 50 til 100 prosent av kostnadene fra staten.


– Vi har et krav om at alle tannlegene som jobber her må kunne de reglene. Da jeg jobbet i Oslo med pasienter som hadde omfattende skader på tennene, var det mange som ikke hadde hørt at de kunne få refusjon fra Helfo. Blir man kirurgisk behandlet på et sykehus, betaler man som oftest ikke regningen selv, og det samme gjelder ved kirurgiske inngrep i munnen – da har man rett på refusjon fra Helfo, fastslår Adel.


Vanlige plager som munntørrhet og tannkjøttbetennelse gir også rett til økonomisk hjelp fra staten, for eksempel om en tann har blitt ødelagt på grunn av tannkjøttbetennelse.


– Vi prøver å gjøre alt vi kan for at pasientene våre skal betale mindre, og vi har akkurat fått en avtale med NAV slik at pasienter med dårlig råd kan komme hit og få et prisoverslag over sitt behandlingsbehov. Deretter har vi en dialog med pasienten og NAV for vedtak og godkjent behandling, sier Adel.


For Adel er god tannhelse en hjertesak, og han brenner for at alle skal ha råd til å gå til tannlegen og ikke utsette nødvendige og forebyggende behandlinger.– Det kan være tusen faktorer som påvirker at en pasient hele tiden utsetter behandlingen sin, og vi som jobber med munnhulen har fullstendig forståelse for det, forsikrer han, samtidig som han råder alle til å gå på det årlige tannlegebesøket for å unngå høye tannlegeregninger og forebygge dårlig tannhelse i fremtiden.


Spesialistklinikk på Eidsvoll
Eidel Tannlegesenter tilbyr den unike tjenesten «one-day dentistry», som gjør det mulig for pasienter å bli ferdig med alle behandlinger på en lørdag eller søndag. I løpet av dagen får pasientene pauser og mat, og slipper å komme tilbake på flere behandlinger.


– Svært mye fremstilles her på klinikken slik at pasienter som trenger større inngrep som kroner, kan få alt utført på et par behandlingstilfeller. Vi samarbeider også med Norges laboratorium slik at vi får alt levert raskest mulig, påpeker Adel.


Adel forteller videre at de har spesialisert seg på tannlegeskrekk, og samarbeider med et erfarent anestesiteam som utfører behandlinger under narkose.


– Vi tilbyr full narkose for de pasientene som har indikasjon og ønsker det, og på slike behandlinger har vi nesten ingen ventetid.


Den nystartede tannlegeklinikken på Eidsvoll har allerede rukket å få mange flotte omtaler fra pasienter som føler seg godt ivaretatt av Adel og hans team, og i tiden fremover kommer klinikken til å ansette både kirurger og kjeveortopeder slik at de ikke trenger å henvise pasienter til Oslo eller andre steder.– Dette kommer til å bli en spesialistklinikk, fastslår Adel og smiler.

Les mer...

2023-07-04 09.45

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
sympa2

Helhetlig HR-system forenkler hverdagen til HR-avdelingen

Artikkel Med en samlet oversikt over sine ansatte, får både bedriftsledelse og HR en helt ny arbeidshverdag med det digitale HR-systemet til Sympa. – Det hjelper hele bedriften til å ta avgjørelser basert på...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • EIDEL TANNLEGESENTER
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   +47 67 49 10 00
  • Adresse:
   Nedre Vilberg Veg 8, 2080 EIDSVOLL
  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv