182054182054o182054ip182054jh182054n182054njk182054g

Skreddersyr din eksotiske drømmereise

Lei av å bli skuffet av standarden på hotellet når du reiser på ferie? Reisebyrået Manta Reiser AS hjelpe deg med din neste eksotiske ferie – og har personlig kjennskap til hotellene de tilbyr.

Kjent som «Maldivene-eksperten» tilbyr Manta Reiser AS, med over 20 års erfaring i reiselivsbransjen, hjelp til å planlegge din neste feriereise til spennende og eksotiske destinasjoner. I tillegg til Maldivene, som eier av reisebyrået Liv Synnøve Tandstad kaller «paradis på jord», har de reiser til Sør-Afrika, Mauritius og Seychellene.

– Vi tilbyr også kombinasjonsreiser som Sri Lanka og Maldivene. Vi kan også gjerne skreddersy en eksotisk reise som en togreise i Sør-Afrika eller cruisebåt i Karibien, sier Tandstad.

På listen av feriedestinasjoner finnes også Dubai og Kahtar.


182054jh


Personlig kjennskap til hotell
Det som kjennetegner Manta Reiser er at de helt fra oppstarten av reisebyrået i 1979, har vært opptatt av å bruke lokaleide hotell. Dette er noe de har holdt fast ved.

– Vårt grunnprinsipp er at alt er lokalt. Vi vil støtte lokale arbeidsplasser, og vi reiser alltid personlig ned og ser at de ansatte har gode lønnsforhold og er stolte av jobben sin, det påvirker hele oppholdet, sier hun.

Manta Reiser tilbyr sine kunder fire- og femstjerners hoteller.

– Vi unngår trestjerners hoteller, vi ser at det blir for usikkert. Et trestjerners hotell i utlandet er ikke nødvendigvis det samme som her hjemme, sier Tandstad.

Hun påpeker at ved en så lang reise, er det trygt for kundene at hotellene er personlig kvalitetssikret.

– Jeg tror ikke de fleste nordmenn som skal på eksotisk tur og legger igjen mye penger, vil komme til et sted hvor det er karaoke på hotellet, plastmøbler i stuen og dårlig mat. Vi vil garantere en viss standard.


182054njk


– Bildene lyver ikke
Enten du skal på bryllupsreise, eller kanskje familieferie eller feire 60-årsdagen med barnebarna, forteller Tandstad at Maldivene har en øy som passer for alle anledninger.

– På Maldivene bor du i bungalower som er bygget på påler i vannet, der kan du svømme 50 meter ut så ligger korallrevet der. Bildene lyver virkelig ikke, alle som jobber her selger det med hjertet, og vi har alle vært der, sier hun.

Tandstad understreker at Manta Reiser AS er medlem av reisegarantifondet, og oppfordrer folk til å bli mer obs på hvilke rettigheter man har om man booker hotell på nettet.


– Hos oss stiller vi store garantier om det skulle skje noe, du er garanter penger tilbake og hjelp til det du trenger, sier hun.


182054o

Les mer...

2018-07-05 09.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv