204028w5204028w7204028w6204028w4204028w3204028w2204028w1

Derfor er Volkswagen nordmenns soleklare favoritt

Volkswagens underverk ID.3 og ID.4, imponerer stort. – Tilbakemeldingene fra kundene har vært fantastisk bra!

Møller Bil Asker og Bærum, kunne ikke ønsket seg en mer engasjert daglig leder. Det store engasjementet og gleden Roger Hansen har for jobben sin, for ikke å glemme omtanken han har for sine ansatte og for miljøet – skinner tydelig igjennom når Bransjemagasinet prater med ham.


Roger har store ambisjoner. Han ønsker å ta Møller Bil Asker og Bærum til nye høyder, med en posisjon som ledende bilforhandler i Asker og Bærum. Verdier står sterkt hos den ydmyke daglige lederen.


– Å etterleve verdier, det er viktig for oss. Og det er viktig for meg. Vi skal ha fornøyde kunder, og vi skal ha gode medarbeidere, understreker Roger.Roger har vært en del av Møller Mobility Group siden 1984 – med unntak av fem år da han både jobbet for en annen bilforhandler, samt videreutviklet seg på teknisk skole. Han var derimot klar på at han ville returnere til arbeidsplassen han elsket, og har valgt å bli i Møller siden det.  


– Jeg hadde ansvaret for Møller Logistikk, og bil- og deledistribusjon i Møller, da jeg fikk forespørsel om jobb i Trondheim i 2010. Jeg fikk med meg familien oppover og var der i over seks år, forteller han engasjert. 


I Trondheim fikk han ansvaret for alle Møller-forhandlerne, doblet omsetningen og vendte nesen hjemover til Østlandet.  


– Det var en fantastisk reise med en gjeng med skikkelig bra og dyktige folk! Men så ble jeg hentet hjem hit, for jeg er jo en ekte Asker-gutt, smiler en blid Roger.


Øker i popularitet
Møller Bil Asker og Bærum satser på lærlinger, og har 10-14 lærlinger til enhver tid.  Å utvikle fremtidens teknikere er viktig for oss.  De har også et brennende samfunnsengasjement. De støtter flere idrettslag og organisasjoner lokalt, og er dermed en viktig bidragsyter i nærmiljøet.


– Vi er jo en ganske stor bedrift lokalt. I dag er vi cirka 130 ansatte. og solgte i fjor over 3 400 biler og hadde flere enn 26 500 verkstedbesøk – det blir over 30 000 sannhetens øyeblikk hver dag i forhold til kundens opplevelse!– Med en omsetning på snart halvannen milliard, er vi blitt en ganske brukbar butikk, smiler Roger.


Hos Møller Bil Asker og Bærum, selger de Volkswagen personbiler og varebiler samt Audi. Ambisjonen er å være størst på Volkswagen – et bilmerke som har sterk popularitet blant nordmenn.


– Vi har vært så heldig at vi nå har fått ID.3 og ID.4 i vår portefølje, og nå ønsker vi å virkelig ta det lokale markedet med storm! Vi ser at kundene har ventet på en bil med lengre rekkevidde enn e-golfen. ID.4 kommer nå straks med firehjulstrekk og hengerfeste, og dette er spennende for både kunden og oss!Fantastisk mottakelse

– Vi har hatt en fantastisk mottakelse på ID-modellene – både av kunder og ansatte. Tilbakemeldingene fra kundene er bare «WOW!», de er kjempefornøyde, forteller Roger entusiastisk.


De positive tilbakemeldingene går på kjørekomfort, design, god svingradius, høy og god sittestilling og at den er stillegående. Bilens rekkevidde er fantastisk bra. Den holder hva den lover og mer til.


Roger vil samtidig fremheve Audi e-tron. En fantastisk flott bil hvor mer enn 600 kunder har valgt å kjøpe den hos oss i år, den er faktisk blitt Norges mest solgte elbil.


Brenner for det grønne skiftet
– Asker og Bærum tok en «grønn» posisjon for mange år tilbake med å sette trykk på elbil med e-up, e-golf og biler med biogass. Kommunen kjøpte biler fra oss på biogass, og samarbeidet med renseanlegg som da produserte Biogass. Det vi mennesker trykket ut, kom inn i bilen som drivstoff, forklarer han.


Det grønne skiftet, er nemlig noe Roger og Møller Bil Asker og Bærum tar alvorlig. De har også investert i en fullstendig infrastruktur med over 20 ladestasjoner for elbiler utenfor butikken, hvor noen av disse kan benyttes av kunder – også utenom åpningstidene. Kildesortering og gjenbruk er i fokus, og alt bedriften foretar seg har innslag av en miljøvennlig tankegang.


– Vi er selvfølgelig miljøsertifisert, sier Roger.


Masseprodusering av elbiler øker trafikksikkerheten
Volkswagen har utviklet en MEB-plattform. Dette er en enhetlig kjøretøyplattform som er spesielt utviklet for elbiler. Den er bygd opp helt fra scratch for å gjøre produksjonen mer effektiv og for kunne tilby attraktive priser. Med bedre plass, økt komfort og lengre rekkevidde er MEB-plattformen det perfekte utgangspunktet for alle modeller, fra byvennlige småbiler til varebiler. En plattform som gjør det mulig å masseprodusere elbiler! Med denne teknologien vil bilene få det siste innen sikkerhetssystemer som bidrar til å blant annet forhindre ulykker som for eksempel en sladd på glatt føre, ved automatiske justeringer. Mestrer ikke bilføreren forholdene, så gjør bilen det.


– Volkswagen kan nå levere et bredt modellutvalg som favner alle type behov, og samtidig imøtekomme politikernes ønske om at Norge skal greie 100 prosent nullutslipp i 2025, avslutter Roger.


Les mer...

2020-11-01 12.00

Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
optice5

Vedlikeholdende ventilasjonsrens minsker brannfaren på kjøkkenet

Artikkel Optice AS utfører ventilasjonsrens over hele Norge, med fokus på kommunale bygg, hoteller og restaurantkjøkken samt borettslag/sameier. – Mange branner i storbyene har startet på kjøkkenet, forteller...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  Arkiv