mobileensjo1mobileensjo2mobileensjo3mobileensjo4mobileensjo5

Dette bilmerket er klart størst på elektrifisering

Hyundai satser stort på el, og har lykkes med å elektrifisere hele sin modellpallett for å møte nordmenns økende etterspørsel etter elbiler. – Hyundai er et merke som virkelig er i vinden, sier Trond Høitomt, daglig leder ved Mobile Ensjø i Oslo.

Helt siden IONIQ 5 ble lansert i Norge i mai 2021, har den elektriske premiumbilen vært et stort trekkplaster for Mobile Ensjø. Hyundai-forhandleren med plassering midt i elbil-land, kunne si seg godt fornøyd med fjorårets salgsår takket være bilen som fortsatt er en stor snakkis blant Oslo-folket. Det kan daglig leder Trond Høitomt bekrefte. Han var tidligere salgssjef ved Mobile Kjeller, før han tredde inn i rollen som daglig leder i januar i år, for en Hyundai-forhandler som kunne oppvise svært gode salgstall for 2021.  – Det er en bra gjeng her, og det gikk veldig bra for oss i fjor. Omsetningen og marginene har vært veldig bra, og Tore Attar, som var daglig leder her i fjor, gjorde en veldig god jobb!  


Det var spesielt IONIQ 5 som var kruttet i fjor, og den har virkelig gått unna, spesielt her i Oslo. Fortsetter å imponere 
IONIQ 5 omtales som selve kongen av Hyundais store elbilsatsing. Med god kjørekomfort og et kult sportsbildesign - til en pris som mange hadde råd til, er IONIQ 5 premiumbilen som fortsetter å imponere.  


– Den har fått et ganske stort særpreg på design, men det er kanskje funksjonene som er det mest vesentlige. Den er unik fordi den er veldig stor innvendig, siden den er bygget på en helt ny plattform. Og så har den veldig mye utstyr som konkurrentene våre ikke har, forteller Trond engasjert.  IONIQ 5 vil fortsette å bli volummodellen til Mobile Ensjø også i 2022, og det er ikke rart å forstå at Tesla- Audi- og Mercedes-kunder faktisk har valgt å gå over til IONIQ 5. 


– Det sier mye om denne bilen, smiler han, og forteller hvorfor mange er så trollbundet av IONIQ-en: 


– Det er lite støy inni bilen. Den er veldig godt lydisolert, og det er det mange som setter pris på.  


Trond røper at IONIQ 6 blir lansert helt på tampen av 2022 – en bil som Trond har store forventninger til.  


– Det blir en litt sportslig type bil og den skal bli enda litt større enn IONIQ 5. Vi er veldig spente på den, men siden den kommer mot slutten av året er det fortsatt IONIQ 5 som er hovedbilen vår, sier han med glimt i øyet.  


Mange blir overrasket 
En annen modell som har gjort det stort her hos Mobile Ensjø er plugin-hybriden Santa Fe – en stor 7-seter med en flott utstyrspakke, som gir deg mye bil for pengene.   


– Interiøret er veldig premium. Og så har den god lydisolasjon og er proppet med alt av utstyr som du kan tenke deg. Når folk kommer inn og ser den, og kanskje prøvekjører den, får de ofte et veldig godt inntrykk av bilen, og mange blir overrasket! Den har en rekkevidde på opptil seks mil, som holder for veldig mange i det daglige, forteller Trond.  


Den nye plugin-hybriden Tucson, er en kommende nyhet som Trond også har stor tro på. Den er litt mindre enn Santa Fe, og er også rundt 150 000 kroner billigere. 


– Den blir spennende, og treffer nok enda flere familier i forhold til størrelsen, mener Trond.  


Størst på elektrifisering 
Med et godt modellutvalg og mange dyktige ansatte, klarer Mobile Ensjø å levere gode salgstall år etter år – selv om konkurransen her i Oslo er til å ta og føle på. Som nytilsatt daglig leder, kommer Trond til å fokusere på et godt arbeidsmiljø og en økt profilering for at Hyundai-forhandleren skal fortsette å nå sine mål.  – Det viktigste for meg er at vi rett og slett skal ha det gøy på jobb! Og at vi er et fellesskap som drar i samme retning. Og så skal vi selvfølgelig øke og bli bedre. Det er målet. Vi skal nå budsjettene våre og fortsette på den reisen vi er på, men alltid gjøre det bedre, understreker han.  


Selv om Mobile Ensjø kun har fokus på ett merke, ser ikke Trond det som en ulempe – snarere en fordel. 


– Hyundai er et merke som virkelig er i vinden. De er omtrent størst på elektrifisering av modellene sine, og de har ingen fossile modeller lenger. Tucson og Santa Fe er de eneste som er plugin, resten av modellene er helt elektriske. De er veldig dyktige, og det er så moro å jobbe med et merke som Hyundai, som er så fram i skoene, skryter Trond avslutningsvis.  

Les mer...

2022-03-10 13.15

ABC Kontor9

Vestlandets største gjenbruksbutikk for brukte kontormøbler lanserer ny designtjeneste

Artikkel ABC Kontor, er Vestlandets største gjenbruksbedrift innenfor brukte kontormøbler. Med sitt nye designkonsept og egen interiørdesigner, kan gjenbruksbutikken i Fyllingsdalen nå både designe og levere ferdige...
jemo8

Entreprenenør i Grenland bygger for fremtiden med ekspertise og lidenskap

Artikkel JEMO Entreprenør AS fra Skien, består av et dedikert team med dyktige fagarbeidere/medarbeidere som brenner for å levere godt håndverksmessig arbeid. Med lang erfaring, god kvalitet og en umiskjennelig...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv