mobileensjo1mobileensjo2mobileensjo3mobileensjo4mobileensjo5

Dette bilmerket er klart størst på elektrifisering

Hyundai satser stort på el, og har lykkes med å elektrifisere hele sin modellpallett for å møte nordmenns økende etterspørsel etter elbiler. – Hyundai er et merke som virkelig er i vinden, sier Trond Høitomt, daglig leder ved Mobile Ensjø i Oslo.

Helt siden IONIQ 5 ble lansert i Norge i mai 2021, har den elektriske premiumbilen vært et stort trekkplaster for Mobile Ensjø. Hyundai-forhandleren med plassering midt i elbil-land, kunne si seg godt fornøyd med fjorårets salgsår takket være bilen som fortsatt er en stor snakkis blant Oslo-folket. Det kan daglig leder Trond Høitomt bekrefte. Han var tidligere salgssjef ved Mobile Kjeller, før han tredde inn i rollen som daglig leder i januar i år, for en Hyundai-forhandler som kunne oppvise svært gode salgstall for 2021.  – Det er en bra gjeng her, og det gikk veldig bra for oss i fjor. Omsetningen og marginene har vært veldig bra, og Tore Attar, som var daglig leder her i fjor, gjorde en veldig god jobb!  


Det var spesielt IONIQ 5 som var kruttet i fjor, og den har virkelig gått unna, spesielt her i Oslo. Fortsetter å imponere 
IONIQ 5 omtales som selve kongen av Hyundais store elbilsatsing. Med god kjørekomfort og et kult sportsbildesign - til en pris som mange hadde råd til, er IONIQ 5 premiumbilen som fortsetter å imponere.  


– Den har fått et ganske stort særpreg på design, men det er kanskje funksjonene som er det mest vesentlige. Den er unik fordi den er veldig stor innvendig, siden den er bygget på en helt ny plattform. Og så har den veldig mye utstyr som konkurrentene våre ikke har, forteller Trond engasjert.  IONIQ 5 vil fortsette å bli volummodellen til Mobile Ensjø også i 2022, og det er ikke rart å forstå at Tesla- Audi- og Mercedes-kunder faktisk har valgt å gå over til IONIQ 5. 


– Det sier mye om denne bilen, smiler han, og forteller hvorfor mange er så trollbundet av IONIQ-en: 


– Det er lite støy inni bilen. Den er veldig godt lydisolert, og det er det mange som setter pris på.  


Trond røper at IONIQ 6 blir lansert helt på tampen av 2022 – en bil som Trond har store forventninger til.  


– Det blir en litt sportslig type bil og den skal bli enda litt større enn IONIQ 5. Vi er veldig spente på den, men siden den kommer mot slutten av året er det fortsatt IONIQ 5 som er hovedbilen vår, sier han med glimt i øyet.  


Mange blir overrasket 
En annen modell som har gjort det stort her hos Mobile Ensjø er plugin-hybriden Santa Fe – en stor 7-seter med en flott utstyrspakke, som gir deg mye bil for pengene.   


– Interiøret er veldig premium. Og så har den god lydisolasjon og er proppet med alt av utstyr som du kan tenke deg. Når folk kommer inn og ser den, og kanskje prøvekjører den, får de ofte et veldig godt inntrykk av bilen, og mange blir overrasket! Den har en rekkevidde på opptil seks mil, som holder for veldig mange i det daglige, forteller Trond.  


Den nye plugin-hybriden Tucson, er en kommende nyhet som Trond også har stor tro på. Den er litt mindre enn Santa Fe, og er også rundt 150 000 kroner billigere. 


– Den blir spennende, og treffer nok enda flere familier i forhold til størrelsen, mener Trond.  


Størst på elektrifisering 
Med et godt modellutvalg og mange dyktige ansatte, klarer Mobile Ensjø å levere gode salgstall år etter år – selv om konkurransen her i Oslo er til å ta og føle på. Som nytilsatt daglig leder, kommer Trond til å fokusere på et godt arbeidsmiljø og en økt profilering for at Hyundai-forhandleren skal fortsette å nå sine mål.  – Det viktigste for meg er at vi rett og slett skal ha det gøy på jobb! Og at vi er et fellesskap som drar i samme retning. Og så skal vi selvfølgelig øke og bli bedre. Det er målet. Vi skal nå budsjettene våre og fortsette på den reisen vi er på, men alltid gjøre det bedre, understreker han.  


Selv om Mobile Ensjø kun har fokus på ett merke, ser ikke Trond det som en ulempe – snarere en fordel. 


– Hyundai er et merke som virkelig er i vinden. De er omtrent størst på elektrifisering av modellene sine, og de har ingen fossile modeller lenger. Tucson og Santa Fe er de eneste som er plugin, resten av modellene er helt elektriske. De er veldig dyktige, og det er så moro å jobbe med et merke som Hyundai, som er så fram i skoene, skryter Trond avslutningsvis.  

Les mer...

2022-03-10 13.15

birgernhaugfollo3

Godt rustet for 2023 med flere spennende bilnyheter

Artikkel Birger N Haug Follo i Ski, går et trygt og stabilt år i møte med elbiler i et prissegment som mange har råd til.
qualitysecurity1

Hos dette vaktselskapet går kvalitet og sikkerhet hånd i hånd

Artikkel Det markedsledende vaktselskapet Quality Security i Østfold, har ekspandert kraftig takket være sine urokkelige kvalitetsprinsipper. – Vi har ikke noe mål om at vi skal være størst; det er viktigere...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv