171088rg171088a171088of171088171088pfj171088pgn171088ps

En god eiendomsomsetning viktig for samfunnet

Hos Aeiendom i Fauske, feirer advokaten og eiendomsmegleren Sigurd A. Refvik snart 30 år i bransjen. Han vet ett og annet om eiendomsbransjen og endringene den står overfor.

Sigurd Refvik i Aeiendom har mange jern i ilden. I en og samme bygning i Storgata 59, mitt i Fauske sentrum, huser og driver Refvik tre firmaer under samme paraply – og i år feirer han 30-årsjubileum.

Refvik startet Aeiendom som et enkeltmannsfirma som drev med advokatvirksomhet, og etter hvert ble det etablert som aksjeselskap i tillegg til at det ble laget et eiendomsmeglingsfirma i 2000. Han fikk overta et inkassoselskap fra en næringsdrivende i forbindelse med et dødsbo i 1993, Justis Inkasso AS.

– Vi er et lite selskap, men vi får oppdrag fra hele landet og vi har gode kunder fra Oslo og mot Nordland, forteller Refvik.


171088


Huset til den erfarne advokaten og eiendomsmegleren i Storgata, har i flere år fungert som en samlet plass med tilbud om inkasso, eiendomsmegling og advokat under samme tak. Likevel er det eiendomsmeglingsfirmaet som har hatt den største utviklingen gjennom årene.

– Vi er lokale, og det er en fordel i forhold til eiendomsmegling. Mye går jo på service, og vi har en rimelig god posisjon på arbeidsmarkedet.

På eiendomsmeglingssiden har Refvik ansatt tre meglere, deriblant sønnen Øyvin Dybvik, i tillegg til at han selv fortsatt er aktiv innen eiendomsmegling. Aeiendom tar oppdrag i Meløy og Bodø, men de har mest oppdrag lokalt.

– Fauske er jo et trafikknutepunkt, og kontoret ligger i nærheten av rundkjøringen som fordeler trafikken videre i Nordland uansett hvor du kommer fra. Fauske er jo i det hele tatt et sted som er i utvikling. Det ser man jo i at det ikke bare er vi som har tro på stedet, sier Refvik.


171088a


Det er mange som har en finger med i spillet når det kommer til Fauskes utviklingsplaner. Det bygges mye nytt, og det planlegges spennende prosjekter som blant annet hotellprosjektet «Fauske tower», som med sine 76 meter blir Nord-Norges høyeste hotell.


– Vi ønsker å fortsette innenfor eiendomsmegling. Det bygges jo en del nytt og det er generasjonsskifte i boligsammenheng og mange endringer i arbeidsmarkedet. Det er utrolig viktig å ha en god eiendomsomsetning for et fleksibelt samfunn der folk iblant må flytte på grunn av arbeidssituasjon, avslutter Refvik.



Les mer...

2018-04-23 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv