171088rg171088a171088of171088171088pfj171088pgn171088ps

En god eiendomsomsetning viktig for samfunnet

Hos Aeiendom i Fauske, feirer advokaten og eiendomsmegleren Sigurd A. Refvik snart 30 år i bransjen. Han vet ett og annet om eiendomsbransjen og endringene den står overfor.

Sigurd Refvik i Aeiendom har mange jern i ilden. I en og samme bygning i Storgata 59, mitt i Fauske sentrum, huser og driver Refvik tre firmaer under samme paraply – og i år feirer han 30-årsjubileum.

Refvik startet Aeiendom som et enkeltmannsfirma som drev med advokatvirksomhet, og etter hvert ble det etablert som aksjeselskap i tillegg til at det ble laget et eiendomsmeglingsfirma i 2000. Han fikk overta et inkassoselskap fra en næringsdrivende i forbindelse med et dødsbo i 1993, Justis Inkasso AS.

– Vi er et lite selskap, men vi får oppdrag fra hele landet og vi har gode kunder fra Oslo og mot Nordland, forteller Refvik.


171088


Huset til den erfarne advokaten og eiendomsmegleren i Storgata, har i flere år fungert som en samlet plass med tilbud om inkasso, eiendomsmegling og advokat under samme tak. Likevel er det eiendomsmeglingsfirmaet som har hatt den største utviklingen gjennom årene.

– Vi er lokale, og det er en fordel i forhold til eiendomsmegling. Mye går jo på service, og vi har en rimelig god posisjon på arbeidsmarkedet.

På eiendomsmeglingssiden har Refvik ansatt tre meglere, deriblant sønnen Øyvin Dybvik, i tillegg til at han selv fortsatt er aktiv innen eiendomsmegling. Aeiendom tar oppdrag i Meløy og Bodø, men de har mest oppdrag lokalt.

– Fauske er jo et trafikknutepunkt, og kontoret ligger i nærheten av rundkjøringen som fordeler trafikken videre i Nordland uansett hvor du kommer fra. Fauske er jo i det hele tatt et sted som er i utvikling. Det ser man jo i at det ikke bare er vi som har tro på stedet, sier Refvik.


171088a


Det er mange som har en finger med i spillet når det kommer til Fauskes utviklingsplaner. Det bygges mye nytt, og det planlegges spennende prosjekter som blant annet hotellprosjektet «Fauske tower», som med sine 76 meter blir Nord-Norges høyeste hotell.


– Vi ønsker å fortsette innenfor eiendomsmegling. Det bygges jo en del nytt og det er generasjonsskifte i boligsammenheng og mange endringer i arbeidsmarkedet. Det er utrolig viktig å ha en god eiendomsomsetning for et fleksibelt samfunn der folk iblant må flytte på grunn av arbeidssituasjon, avslutter Refvik.



Les mer...

2018-04-23 13.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv