182043dgsa182043å182043fs182043fjg¨182043utdrikningslag182043rp182043p182043dgh182043fkir182043182043da

Finn din indre Tarzan i Groruddalen

I Oslo Klatrepark fins det løyper i alle høydenivå og vanskelighetsgrader. – Hos oss får du en mestrings- og teamfølelse du ikke har opplevd andre steder.

– Vi tilbyr en opplevelse som oppfordrer til samarbeid, samhold og lagfølelse. Når grupper kommer hit til oss så skjer det noe med dynamikken, sier daglig leder Frode Riis Corneliussen.

Parken stod klar i april 2016 helt oppe i Groruddalen mot Skillebekk. Sesongen starter rundt første helgen i april og varer til siste helgen i oktober. Løypene i parken inneholder varierte hinder – som for eksempel zipline –  som går mellom to trær, og man sikrer seg i løypen i karabinkroker via stålvaier.

– Kundegruppen vår er alle aldre. Vi har både familier, kjærestepar, vennegjenger,  idrettslag, foreninger og skoler. Nå håper vi på å nå ut til flere bedrifter til parken, sier klatreentusiasten.


182043dgh

Oslo Klatrepark har nylig inngått et samarbeid med den historiske kultureiendommen Bånkall gård. Skjenkestua har over 100 års historie og plass til 30 personer, og storsalen kan romme inntil 100 personer og er det perfekte konferansesenter med topp moderne PA-anlegg med scene og prosjektor. Her er også mulighet for bestilling av catering og bruk av kjøkken.

I parken er det utformet løyper med vanskelighetsgrad fra grønn til svart, men selv om man klatrer i forskjellige løyper er man aldri langt vekke fra hverandre.


182043fjg¨

– Vi har konstruert parken slik at den er kompakt – på den måten spres ikke gruppen og man beholder den fellesskapsfølelsen som er målet ved å komme hit.

Intensjonen bak parken var et ønske om å lage et lavterskeltilbud for å få folk til å komme seg ut i skogen.

– Jeg lekte mye i skogen som barn, og det er en fantastisk måte å utvikle motoriske ferdigheter på, samtidig som du får en utfordring og øvd på koordinasjon, balanse og styrke, sier daglig leder.


182043å

Parken er utformet med tanke på både de som klatrer og de som vil følge med. På bakken under løypene er det hengt opp hengekøyer for mor, far eller besteforeldre, og det finnes griller rundtomkring som folk kan benytte seg av. I barneløypa klatrer det unger helt nede i toårs-alderen – og banen har vanskelighetsgrad helt opp til den sorte løypa for voksne.

– Man skal ikke undervurdere barn – det første de gjør er å klemme rundt fingeren din, så de kan dette med å holde seg fast, ler Corneliussen.


182043p

Les mer...

2018-04-27 13.15

 

Hjelper installatører til en lettere hverdag med selvbetjent løsning

Artikkel Selskapet Xsecure AS er spesialister på sikker overføring av alarmer. Med den nettbaserte løsningen Xview, åpner man nå dørene for en helt ny hverdag for installatører, kunder og alarmstasjoner. – Det...
detec1

Lanserer revolusjonerende og innovativt overvåkingssystem basert på AI

Artikkel Detec AS har fått et solid fotfeste både i og utenfor Norge med sine egenutviklede, avanserte video- og overvåkningssystemer. Nå lanserer de Detec Next 365 – en revolusjonerende plattform som kombinerer...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv