195018 skarsnuten w6195018 skarsnuten hotell w2195018 skarsnuten hotell w3195018 skarsnuten w5195018 skarsnuten w1195018 skarsnuten hotell w4

God mat og drikke forhøyer hotellopplevelsen

Maten på fjellhotellet Skarsnuten Hotel i Hemsedal, tilberedes, komponeres og serveres av mesterkokker. Slikt blir det en skikkelig god hotellopplevelse av.

Hotelldirektør Robert Norman har drevet Skarsnuten Hotel i over ti år, og har i løpet av årene tilegnet seg en god del kunnskap om Hemsedal og hvilke som reiser hit.


– Sesongen svinger jo en del. I jula er det familier, under romjula og nyttår er det mye par og vennegjenger, mens det går over til familier igjen i januar og februar. I mars og april er det flest grupper og firmaer som kommer hit, forteller Norman. 


Skarsnuten Hotel ble bygd i 2003, og har en nærmest majestetisk utsikt over Hemsedal. Opprinnelig ble hotellet en realitet mye på grunn av samarbeidet med alle hyttene i nærområdet, men prosjektet endte opp med å bli for stort, så hyttene ble i stedet lagt ut for salg på privatmarkedet. Hotellet er tilknyttet skibakkene for best fremkommelighet med ski på beina, og Skarsnuten Hotel kan tilby både skiutleie og salg av skipass på vegne av SkiStar.



– Vi har hatt et lite luksusproblem da det har vært for fullt her på vinteren, så vi har 20 leiligheter i nærområdet som vi leier ut i tillegg, kan hotelldirektøren fortelle.


Det 37 rom store hotellet, vil holde stengt under sommeren neste år mens de utøker hotellet med 50 nye rom, en spaavdeling og konferanserom på 250 kvadratmeter.


– Det må vi gjøre, for det er bryllup og konferanse som vi tror blir det neste store. Det skal bli spennende å følge med på Fýri og hvordan det vil gå for dem. Kanskje vi til og med kan lokke til oss noen av Norefjells gjester til oss, sier Norman med et lurt smil.


Skarsnuten Hotel er et resultat av daglig leder Jørgen Brochs store pasjon for god mat og vin.




– Tidligere har vi hatt mye fokus på biff, men vi går nå tilbake til å fokusere på nordisk fjellmat med lokalproduserte råvarer fra nærområdet, forteller Norman.


I 2014 bestemte hotellet seg for å satse stort på bryllupsarrangement, og selv om det tok flere år å markere seg, er Skarsnuten Hotel i dag kjent for å tilby den flotteste bryllupsfesten du kan tenke deg. Hele hotellet kan reserveres, og de skreddersyr en løsning ut ifra brudeparets ønsker.


– Nå har vi veldig mange bryllupsgjester - spesielt i sommersesongen, smiler hotelldirektøren bekreftende.

Les mer...

2019-12-01 20.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv