195018 skarsnuten w6195018 skarsnuten hotell w2195018 skarsnuten hotell w3195018 skarsnuten w5195018 skarsnuten w1195018 skarsnuten hotell w4

God mat og drikke forhøyer hotellopplevelsen

Maten på fjellhotellet Skarsnuten Hotel i Hemsedal, tilberedes, komponeres og serveres av mesterkokker. Slikt blir det en skikkelig god hotellopplevelse av.

Hotelldirektør Robert Norman har drevet Skarsnuten Hotel i over ti år, og har i løpet av årene tilegnet seg en god del kunnskap om Hemsedal og hvilke som reiser hit.


– Sesongen svinger jo en del. I jula er det familier, under romjula og nyttår er det mye par og vennegjenger, mens det går over til familier igjen i januar og februar. I mars og april er det flest grupper og firmaer som kommer hit, forteller Norman. 


Skarsnuten Hotel ble bygd i 2003, og har en nærmest majestetisk utsikt over Hemsedal. Opprinnelig ble hotellet en realitet mye på grunn av samarbeidet med alle hyttene i nærområdet, men prosjektet endte opp med å bli for stort, så hyttene ble i stedet lagt ut for salg på privatmarkedet. Hotellet er tilknyttet skibakkene for best fremkommelighet med ski på beina, og Skarsnuten Hotel kan tilby både skiutleie og salg av skipass på vegne av SkiStar.



– Vi har hatt et lite luksusproblem da det har vært for fullt her på vinteren, så vi har 20 leiligheter i nærområdet som vi leier ut i tillegg, kan hotelldirektøren fortelle.


Det 37 rom store hotellet, vil holde stengt under sommeren neste år mens de utøker hotellet med 50 nye rom, en spaavdeling og konferanserom på 250 kvadratmeter.


– Det må vi gjøre, for det er bryllup og konferanse som vi tror blir det neste store. Det skal bli spennende å følge med på Fýri og hvordan det vil gå for dem. Kanskje vi til og med kan lokke til oss noen av Norefjells gjester til oss, sier Norman med et lurt smil.


Skarsnuten Hotel er et resultat av daglig leder Jørgen Brochs store pasjon for god mat og vin.




– Tidligere har vi hatt mye fokus på biff, men vi går nå tilbake til å fokusere på nordisk fjellmat med lokalproduserte råvarer fra nærområdet, forteller Norman.


I 2014 bestemte hotellet seg for å satse stort på bryllupsarrangement, og selv om det tok flere år å markere seg, er Skarsnuten Hotel i dag kjent for å tilby den flotteste bryllupsfesten du kan tenke deg. Hele hotellet kan reserveres, og de skreddersyr en løsning ut ifra brudeparets ønsker.


– Nå har vi veldig mange bryllupsgjester - spesielt i sommersesongen, smiler hotelldirektøren bekreftende.

Les mer...

2019-12-01 20:15

195036w2

Nylansering: Hybridbilen Subaru Forester er som skapt for norske forhold!

Artikkel For bare noen uker siden kom den endelig. Den etterlengtede hybriden Subaru Forester er Moss Autocenters nye vidunder, og er endelig salgsklar - til daglig leder og Subaru-fantast Harald Hegstads store...
201002w1

Norge trenger flere blikkenslagere

Artikkel Opptaket til blikkenslagerfaget minsker for hvert år. Blikkenslager og daglig leder i Agder Blikkenslager Service AS; Terje Augland, ønsker å fremheve det positive ved å jobbe som blikkenslager.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

    IKEA forener verden

    Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv