195018 skarsnuten w6195018 skarsnuten hotell w2195018 skarsnuten hotell w3195018 skarsnuten w5195018 skarsnuten w1195018 skarsnuten hotell w4

God mat og drikke forhøyer hotellopplevelsen

Maten på fjellhotellet Skarsnuten Hotel i Hemsedal, tilberedes, komponeres og serveres av mesterkokk Geir Skeie. Slikt blir det en skikkelig god hotellopplevelse av.

Hotelldirektør Robert Norman har drevet Skarsnuten Hotel i over ti år, og har i løpet av årene tilegnet seg en god del kunnskap om Hemsedal og hvilke som reiser hit.


– Sesongen svinger jo en del. I jula er det familier, under romjula og nyttår er det mye par og vennegjenger, mens det går over til familier igjen i januar og februar. I mars og april er det flest grupper og firmaer som kommer hit, forteller Norman. 


Skarsnuten Hotel ble bygd i 2003, og har en nærmest majestetisk utsikt over Hemsedal. Opprinnelig ble hotellet en realitet mye på grunn av samarbeidet med alle hyttene i nærområdet, men prosjektet endte opp med å bli for stort, så hyttene ble i stedet lagt ut for salg på privatmarkedet. Hotellet er tilknyttet skibakkene for best fremkommelighet med ski på beina, og Skarsnuten Hotel kan tilby både skiutleie og salg av skipass på vegne av SkiStar.



– Vi har hatt et lite luksusproblem da det har vært for fullt her på vinteren, så vi har 20 leiligheter i nærområdet som vi leier ut i tillegg, kan hotelldirektøren fortelle.


Det 37 rom store hotellet, vil holde stengt under sommeren neste år mens de utøker hotellet med 50 nye rom, en spaavdeling og konferanserom på 250 kvadratmeter.


– Det må vi gjøre, for det er bryllup og konferanse som vi tror blir det neste store. Det skal bli spennende å følge med på Fýri og hvordan det vil gå for dem. Kanskje vi til og med kan lokke til oss noen av Norefjells gjester til oss, sier Norman med et lurt smil.


Skarsnuten Hotel er et resultat av daglig leder Jørgen Brochs store pasjon for god mat og vin.




– Tidligere har vi hatt mye fokus på biff, men vi går nå tilbake til å fokusere på nordisk fjellmat med lokalproduserte råvarer fra nærområdet, forteller Norman.


I 2014 bestemte hotellet seg for å satse stort på bryllupsarrangement, og selv om det tok flere år å markere seg, er Skarsnuten Hotel i dag kjent for å tilby den flotteste bryllupsfesten du kan tenke deg. Hele hotellet kan reserveres, og de skreddersyr en løsning ut ifra brudeparets ønsker.


– Nå har vi veldig mange bryllupsgjester - spesielt i sommersesongen, smiler hotelldirektøren bekreftende.

Les mer...

2019-12-01 20:15

194025w4

Lavere, breiere og tøffere - slik er den nye helelektriske Peugeot 208

Artikkel Den nye helelektriske Peugeot 208 kan skimte med konkurransedyktig rekkevidde, hurtiglading og fantastisk teknologi. Allerede nå kan du sikre deg den splitter nye el-bilen hos Bertel O. Steen Telemark.
195016w1

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv