audrey-fretz-3ExPoluud54-unsplash

Dette må du vite om anti-aging hudpleie

For at anti-aging-produktene dine skal ha noen effekt, må de inneholde aktive ingredienser. Bærum Plastikkirurgi kan hjelpe deg med å finne produktene som passer til din hud – og som faktisk fungerer.

Det er mange myter rundt aldring og anti-aging hudpleie. Enkelte tror at hudpleie ikke har noen effekt når aldringstegnene først har kommet, men dette er ikke helt riktig. 


Det aller viktigste er selvfølgelig å forebygge aldringstegn ved å bruke solkrem og leve en sunn livsstil. Men vi får alle en eller annen form for aldringstegn før eller siden, og riktige produkter kan faktisk redusere synligheten av aldringstegnene. 


Produktene må imidlertid ha et høyt innhold av aktive ingredienser for at de skal ha en synlig effekt, og slike produkter fås kun kjøpt etter konsultasjon hos leger og spesialister.


Bærum Plastikkirurgi - eksperter på anti-aging

Bærum Plastikkirurgi har jobbet med hudforyngelse i over 30 år, og tilbyr både medisinsk hudpleie og mer inngripende behandlinger. 


Våre medisinske hudpleieprodukter kommer fra det anerkjente merket ZO Skin Health, som ble utviklet av den syrisk-amerikanske legen Zein Obagi. Produktene ble lansert på 80-tallet, og har siden da blitt ansett for å være et av verdens beste hudpleiemerker. 


Her i Norge var Dr. Jarl Bunæs en av de første legene som begynte å bruke produktene på sine pasienter. Obagi blir nå brukt av de fleste klinikker som jobber med anti-aging i Skandinavia.


Aktive ingredienser i Obagi-produktene
Til forskjell fra svært mange andre produkter, er produktene fra Obagi kjent for å gi resultater. Dette er fordi produktene er nøye utviklet av leger og fordi de inneholder dokumentert effektive ingredienser. Her er noen av de aktive ingrediensene som benyttes i produktene fra Obagi: 


Hydrokinon
Mange får pigmentflekker eller aldersflekker når de blir eldre. Dette er helt ufarlig, men enkelte ønsker å redusere synligheten av disse flekkene. Det kan man gjøre med en krem som inneholder Hydrokinon. 


Denne ingrediensen virker ved å hindre dannelse av pigment (melanin) i huden. Flere av hudpleieproduktene fra ZO Skin Health inneholder Hydrokinon, og gir en effektiv virkning på pigmentflekker og aldersflekker. 


Retinol
Retinol er en svært kjent anti aging-ingrediens. Mange hudpleiemerker reklamerer for at produktene deres inneholder Retinol, men dette er ofte i såpass små mengder at det ikke gir noen effekt. 


Bærum Plastikkirurgi tilbyr produkter fra Obagi som inneholder høy konsentrasjon av Retinol.


A-Vitaminsyrer
A-vitaminsyrer er en enda sterkere ingrediens som sørger for at huden produserer mer elastin og kollagen. A-vitaminsyre fører til økt produksjon av nye hudceller og brukes blant annet for å redusere fine linjer og kviser. De første ukene etter behandling kan huden begynne å flasse før «ny» og mer glødende hud kommer til syne.


Dette bør du selv gjøre for å bremse aldringstegnene
Dersom du har begynt å få fine linjer, rynker eller andre aldringstegn, er det også enkelte grep du kan ta selv for å bremse prosessen. Gener spiller en stor rolle når det kommer til aldringstegn, men man kan også påvirke prosessen selv: 


  • Skadelige UV-stråler er en versting når det kommer til aldring. Unngå solarium helt og bruk solkrem hver gang du er i solen. Beskytt deg med solhatt/caps i sterk sol.

  • Unngå røyk. Røykere får lettere rynker rundt munnen, og røykingen påvirker blodårene som gir næring til huden på en negativ måte. 

  • Begrens alkoholinntaket. Alkohol har lenge blitt koblet til aldringstegn. Dette er blant annet fordi alkohol gjør huden dehydrert, og over tid vil elastisiteten i huden bli svekket.

  • Spis et sunt og næringsrikt kosthold som gjør at du får i deg alle vitaminer og fettsyrer huden din trenger. 

  • Skrubb huden regelmessig med en skrubb som er tilpasset din hudtype for å fjerne gamle hudceller. 


Andre behandlinger Bærum Plastikkirurgi tilbyr
Dersom du vil redusere rynker, linjer eller andre aldringstegn, kan du bestille en konsultasjon hos Bærum Plastikkirurgi for å finne behandlingen som passer deg best. 


Hvis du har dype rynker eller ønsker et enda mer synlig resultat, tilbyr vi også mer inngripende hudforbedrende behandlinger. Her er noen av dem:


  • Kjemisk peeling

  • Laserbehandling

  • Fettransplantasjon

  • Fettfjerning uten kirurgi

  • Botulinum Toksin og fillers


Bærum Plastikkirurgi holder til i trivelige lokaler i Sandvika, bare 15 minutter fra Oslo sentrum. Ta kontakt med klinikken i dag dersom du vil bestille en konsultasjon og finne ut hva slags anti-age-behandling som passer til deg. 


Les mer...

2021-11-10 10.00

mobelmeglerne1

– Sortimentet vårt er helt ekstremt

Artikkel Rimeligere og mer bærekraftig: Miljøfyrtårn-bedriften MøbelMeglerne AS, har et stort utvalg av brukte kontormøbler. – Vi har hele spekteret, og møblene ser ut som nye, forteller daglig leder og medeier...
bubbledeck1

Denne byggeteknikken sparer betong, reduserer kostnader og øker fleksibiliteten

Artikkel Dekke-elementene fra BubbleDeck, er lette elementer med en stor fleksibilitet. Med BubbleDeck bruker man opptil 35 prosent mindre betong, noe som gir en lavere vekt uten at det går på bekostning av bæreevnen....
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv