bademiljøgeirsirnes7bademiljøgeirsirnes1bademiljøgeirsirnes2bademiljøgeirsirnes3bademiljøgeirsirnes4bademiljøgeirsirnes8bademiljøgeirsirnes6bademiljøgeirsirnes5

Haugesunds tryggeste rørleggervalg

Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes AS, er privatkundens trygge og kompetente førstevalg innen rørleggertjenester. – Det er en trygghet for kunden å velge oss, konstaterer butikk-og markedssjef Morten Sollesnes.

Den lokale rørleggeren på Haugalandet; Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes AS, har siden oppstarten blitt kjent som en pålitelig rørleggerbedrift som yter god og rask service rundt omkring i Haugesund. Helt siden 1979 har de hatt et hovedfokus på serviceoppdrag og oppussing av bad for privatpersoner, men den flotte gjengen på 32 mann har også gleden av å ha flere faste firmaer som de jobber for.


– Vi gjør det meste av rørleggerarbeid som privatkundene har bruk for, og vi har også et team med to snekkere og én flislegger, som river og bygger bad. Hvis vi får nøklene, kan man fint reise til Syden om man vil, mens vi gjør ferdig badet! Det skjer faktisk av og til, smiler Christian Sirnes, daglig leder i Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes.



Har den aller beste kompetansen

Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes, har i dag hele åtte rørleggermestere – som alle har tatt utdanning gjennom bedriften og gått gradene fra lærlinger til service- og prosjektledere. Christian påpeker derimot at de hele tiden er på jakt etter flere dyktige rørleggere og rørleggerlærlinger.


– I hele Norge er det manko på rørleggere, og man trenger 1 100 flere rørleggere for å møte behovet, forteller butikk- og markedssjef Morten Sollesnes.


– Det vil bare bli behov for mer arbeidskraft, istemmer Christian. Jeg pleier å si at det er gull verdt å være håndverker i dag, for folk gjør mindre selv i dag enn før. Det eneste folk gjør selv er å vaske sine egne klær, ler han.


Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes’ hovedområde er privatmarkedet, men de har samtidig gleden av å ha en rammeavtale med Haugesund kommune, som de utfører alt servicearbeid på kommunale bygg, skoler og sykehjem for. I tillegg har de også avtaler med forsikringsselskap i forhold til skader.


– Vi prøver å utvikle oss og bli gode på de områdene vi holder på med. Vi holder oss bevisst unna andre områder, som industri og næring. Vi prøver å ha det beste utstyret, spesialverktøy og den aller beste kompetansen på områdene vi dekker, fastslår Christian.



Rykker alltid ut
Med en rask service og en døgnåpen vakttelefon, kan den velrennomerte rørleggerbedriften i Haugesund rykke ut raskere enn de aller fleste om noe uforutsett skulle skje. De er nemlig én av svært få her i byen med en vakttelefon, og uansett om det er kveld, helg eller julaften, så får man god, rask og hyggelig hjelp av rørleggerne ved Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes AS.


– Her om dagen ringte det noen som ikke hadde varmtvann. Om vi ikke fikser det på dagen, så går de til noen andre, for folk vil ikke være uten varmtvann en hel dag. Det gjør at vi ofte overtar kunder som brukte andre rørleggerfirmaer, for de føler seg så fornøyde hos oss, sier Christian med et smil.


Den høye servicegraden sitter nærmest i ryggraden til Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes – og ikke minst Christian selv, som er andre generasjon i familiebedriften som faren Geir Sirnes startet i 1979 med to tomme hender, en bil og et lager i garasjen. I 1983 bygget Geir et bygg på industriområdet Kvalamarka i Haugesund, der de holdt til frem til i 2001 da de flyttet til en mer sentral lokasjon. I 22 år har de holdt til her ved Haugesunds mest trafikkerte innfartsvei, og like lenge har de vært en del av Bademiljø-kjeden.



– Siden vi ble med i Bademiljø har vi vokst jevnt og trutt. Her inne kan kunden komme og få god hjelp til alt man lurer på, for alle som jobber her er rørleggere og kan faget godt, poengterer Christian.


Fagkunnskap, trygghet og service
Som et rørleggerfirma, mener Christian og Morten at det er en stor styrke at kundene kan komme til en fysisk butikk om de lurer på noe. Det er det nemlig mange som savner i dagens netthandel-samfunn.



– Kjøper man noe på nett, så har man ikke et menneske å gå til, men vi har en fysisk butikk som man kan komme inn til og få fagkunnskap og service. Vi har eksistert i over 40 år, og det er en stor trygghet for kunden å velge oss fordi vi er her i morgen - og gjerne lenger fram, fordi vi er såpass etablerte, konstaterer Morten muntert.


Les mer...

2023-04-04 08.00

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv