193024w4193024w10193024w9193024w8193024w7193024w3193024w5193024w6193024w2193024w1

– Det blir som avtalt med Mesterhus Oslo

Mesterhus Oslo kan realisere dine villeste boligdrømmer. Med innovasjon, erfaring og øye for muligheter hjelper Norges største boligbygger deg med å gjøre din visjon til virkelighet.

Den landsdekkende kjeden Mesterhus, med 150 frittstående byggmesterfirmaer, skilter med tittelen Norges største boligbygger i 13 av de siste 17 årene. I 2018 skrev Mesterhus Oslo kontrakter for 180 millioner kroner. I Oslo knytter de til seg ni byggmesterbedrifter med til sammen 60 faglærte tømrere, der mange har vært med helt siden 90-tallet. Daglig leder Bjørn Henrik Schem går selv mot 30-årsjubileum siden starten i 1990.


– Mesterhus er assosiert med godt håndverk og vi streber alltid etter å oppfylle kundens drøm når det gjelder stil og utførelse. Vi har bygget mang en boligdrøm og strekker oss alltid for å gjøre det lille ekstra, sier han.


I tillegg til daglig leder, har Mesterhus Oslo' distriktssjef Thomas Sommer og boligrådgiver Roger Henriksen med på kontoret. De har et nært samarbeid med arkitektkontoret Arkitesia AS som de jobber sammen med i kontorfellesskap i Enebakkveien 302 B. Her sitter også byggmesterbedriftene Håndverksbygg AS og Tømrermesterne Øye og Knutsen AS.


– Vi har huskataloger som kunder kan kjøpe fra, men vi ser på disse mer som idémagasin der man kan hente inspirasjon for så å snakke med arkitekter og bygge videre på egne ideer, sier daglig leder. 


Han forteller at mange kunder har sin egen visjon for drømmeboligen, og med et tett samarbeid med arkitekter, er det enkelt for kunden å jobbe sammen for å utvikle disse drømmene.


– Mange vil i dag ha sitt eget skreddersydde arkitekttegnet hus, og med et slikt samarbeid har vi gjort den prosessen enklere for våre kunder. Sivilarkitekt MNAL Wibeke Riise, har lang og bred erfaring fra privat og offentlig sektor. Hun hjelper kundene våre til å finne funksjonelle og estetiske løsninger, spesielt i forhold til plassering og mulighetene på eiendommene.


Alle samarbeidspartnere som Mesterhus Oslo har knyttet til seg, opprettholder svært høy standard, forteller Schem. 


I dag har de satt sammen et team som sørger for en effektiv byggeprosess der kunden har kontroll og trygghet gjennom hele byggeprosessen.


– Det viktigste er at kunden skal føle seg trygg gjennom prosessen – dette er den største investeringen man gjør i livet og det er svært viktig at gode forhold blir ivaretatt gjennom byggeperioden. 



Han understreker at kunden står fritt til å velge hvilke samarbeidspartnere de selv vil bruke, men anbefaler Mesterhus Oslos utvalgte partnere for trygghet og godt lagspill.


– Vi har lang erfaring med våre partnere og vi anbefaler kundene å bruke et team som vi vet spiller godt på lag. Vi kan garantere for at våre gutter er en trygghet for kunden som skal bygge, sier han.


Mesterhus Oslo er en av de største avdelingene i Mesterhusgruppen. Gruppen er landets største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern som er med blant annet Blink Hus, Systemhus og Saltdalshytta. Mesterhusgruppen eier også byggevarekjedene XL-Bygg, Byggtorget, Byggeriet og Ski Bygg AS. Mestergruppen eies igjen av Ferd – landets ledende konsern innen byggevarehandel og kjedebedrift for boligentreprenører i Norge. 


– Målet for Mesterhus er å bli den foretrukne samarbeidspartneren for boligbyggere og andre samarbeidspartnere. Vi er den eneste boligbyggeren på markedet som krever at våre bedrifter skal ha mesterbrev som opprettholder høye krav for både praksis og håndverkerutdannelse. Det gir kunden ekstra trygghet når de velger oss, sier Schem. 



Bjørn Schem er også daglig leder i Mesterhus Oslo Bygg – et eiendomsselskap stiftet i 2010 av de ni byggmester-samarbeidspartnerne i Mesterhus Oslo, i tillegg til Schem og Thomas Sommer.


– Formålet er å kjøpe eiendommer, utvikle og selge til markedspris og på lang sikt så ønsker vi å selge dem når de er ferdig oppført, sier daglig leder. 


Mesterhus Oslo Bygg har allerede store prosjekter bak seg med flere eneboliger, tomanns-og tremannsboliger på blant annet Holmlia, Tveita, Bekkelagshøgda, Ulsrud og Ekeberg. Det kommer også nye prosjekter på Nordstrand, Stovner og på selveste Montebello.


– Vi tar tomtelån og byggelån hos Nordea og selger andeler i prosjektet som dekker inn kostnadene for tomta. Etter solgte eiendom går 50 prosent tilbake til andelsinvestorene, avslutter han.

Les mer...

2019-06-08 16.00

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • MESTERHUS OSLO AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      23 03 50 30
    • Adresse:
      Enebakkvn.302 B (2. etasje), 1188 Oslo
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv