eielarvik5eielarvik1eielarvik2eielarvik3eielarvik4

Drives av yrkesstolthet

For Eie Eiendomsmegling Larvik, er det stoltheten til faget og kjennskapen til området, som driver dem til å yte det lille ekstra.

Det var daglig leder Lars Grønnebergs bakgrunn, som dannet grunnlaget for Eie Larvik. Han har 15 års erfaring i bransjen, og er dessuten lommekjent i Larvik der han er født og oppvokst.  


– Jeg jobbet ti år for et annet selskap, men jeg og en kollega ville ha litt nye utfordringer. Vi så at Eie var i vinden; det var fremoverlent, nytt og spennende, forklarer Lars.Eie Larvik ble startet for ganske nøyaktig fem år siden. Eie-kjeden på sin side, hadde en plan om å spre kjeden rundt i Vestfold, og i dag finnes de i Stokke, Sandefjord, Porsgrunn, Skien, Tønsberg og Horten.


En utfordrer
Eie beskrives som litt av en utfordrer i eiendomsbransjen. De eies nemlig ikke av verken banken eller staten, og har således kun én interesse; skikkelig eiendomsmegling.


– Vi er den største privateide aktøren, men vi har ikke en bank i ryggen som pumper oss med kunder og midler – vi er nødt til å drive fornuftig, samtidig som vi er nødt til å være på tå hev, understreker Lars.


– Det er en kjensgjerning at veldig mange aksepterer å bruke eiendomsmegler fra banken de er kunde i. Vi ønsker å være den som blir kontaktet for å utfordre denne forbindelsen. Det er slutt på tiden da man tror at man får all verdens fordeler fordi man har vært kunde et sted over lengre tid. Det er 2021, så på tide at mange våkner opp, bedyrer Lars.


Eie Larvik har et stort fokus på fornøyde kunder, og lever av anbefalinger og de gode opplevelsene fra dem som har kjøpt eller solgt en bolig gjennom dem.


– Uten et godt rykte, så er vi ferdige. Noe vi har vært veldig nøye med fra dag én, er at vi skal stå på og at folk skal merke at vi gir det lille ekstra, da kommer resultatene deretter, sier Lars med et smil.


– Vi har en yrkesstolthet når vi selv er driverne, og vi lever og ånder for dette, smiler han.


De siste årene har Eie Larvik vært nest størst i sitt segment i byen. De har i tillegg til lokalene i Larvik, et eget kontor i Lågendalen.


Mangel på eneboliger
Han trekker frem at det dessverre bygges altfor få nye hus, tomannsboliger og rekkehus i Larvik – en sak som har vært på politikernes agenda i flere år. For mens leilighetsmarkedet er nærmest mettet, er det et langsiktig behov for boliger til småbarnsfamilier og andre som ikke ønsker å bo i leilighet.
– Ofte slipper det til for store aktører som tenker flest mulig folk på ett område; enten bygger de knøttsmå boliger eller stapper folk inn i blokker. Jeg kan nesten ikke huske sist de åpnet opp for et eneboligstrøk, sier Lars.


Det gledelige er derimot at Larvik er blitt et ettertraktet feriested og litt av en hyttekommune! Den fantastiske skjærgården og de idylliske badeplassene, lokker mange nordmenn til en solrik Norges-ferie på Larvik. Lars kan konstatere at korona ble en utløsende faktor for den økende hytte-interessen.


– Da verden stengte seg inne, åpnet mange øynene for at en fritidsbolig i Norge ikke er så dumt likevel, avslutter Lars.


Les mer...

2021-02-01 09.45

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv