eielarvik5eielarvik1eielarvik2eielarvik3eielarvik4

Drives av yrkesstolthet

For Eie Eiendomsmegling Larvik, er det stoltheten til faget og kjennskapen til området, som driver dem til å yte det lille ekstra.

Det var daglig leder Lars Grønnebergs bakgrunn, som dannet grunnlaget for Eie Larvik. Han har 15 års erfaring i bransjen, og er dessuten lommekjent i Larvik der han er født og oppvokst.  


– Jeg jobbet ti år for et annet selskap, men jeg og en kollega ville ha litt nye utfordringer. Vi så at Eie var i vinden; det var fremoverlent, nytt og spennende, forklarer Lars.Eie Larvik ble startet for ganske nøyaktig fem år siden. Eie-kjeden på sin side, hadde en plan om å spre kjeden rundt i Vestfold, og i dag finnes de i Stokke, Sandefjord, Porsgrunn, Skien, Tønsberg og Horten.


En utfordrer
Eie beskrives som litt av en utfordrer i eiendomsbransjen. De eies nemlig ikke av verken banken eller staten, og har således kun én interesse; skikkelig eiendomsmegling.


– Vi er den største privateide aktøren, men vi har ikke en bank i ryggen som pumper oss med kunder og midler – vi er nødt til å drive fornuftig, samtidig som vi er nødt til å være på tå hev, understreker Lars.


– Det er en kjensgjerning at veldig mange aksepterer å bruke eiendomsmegler fra banken de er kunde i. Vi ønsker å være den som blir kontaktet for å utfordre denne forbindelsen. Det er slutt på tiden da man tror at man får all verdens fordeler fordi man har vært kunde et sted over lengre tid. Det er 2021, så på tide at mange våkner opp, bedyrer Lars.


Eie Larvik har et stort fokus på fornøyde kunder, og lever av anbefalinger og de gode opplevelsene fra dem som har kjøpt eller solgt en bolig gjennom dem.


– Uten et godt rykte, så er vi ferdige. Noe vi har vært veldig nøye med fra dag én, er at vi skal stå på og at folk skal merke at vi gir det lille ekstra, da kommer resultatene deretter, sier Lars med et smil.


– Vi har en yrkesstolthet når vi selv er driverne, og vi lever og ånder for dette, smiler han.


De siste årene har Eie Larvik vært nest størst i sitt segment i byen. De har i tillegg til lokalene i Larvik, et eget kontor i Lågendalen.


Mangel på eneboliger
Han trekker frem at det dessverre bygges altfor få nye hus, tomannsboliger og rekkehus i Larvik – en sak som har vært på politikernes agenda i flere år. For mens leilighetsmarkedet er nærmest mettet, er det et langsiktig behov for boliger til småbarnsfamilier og andre som ikke ønsker å bo i leilighet.
– Ofte slipper det til for store aktører som tenker flest mulig folk på ett område; enten bygger de knøttsmå boliger eller stapper folk inn i blokker. Jeg kan nesten ikke huske sist de åpnet opp for et eneboligstrøk, sier Lars.


Det gledelige er derimot at Larvik er blitt et ettertraktet feriested og litt av en hyttekommune! Den fantastiske skjærgården og de idylliske badeplassene, lokker mange nordmenn til en solrik Norges-ferie på Larvik. Lars kan konstatere at korona ble en utløsende faktor for den økende hytte-interessen.


– Da verden stengte seg inne, åpnet mange øynene for at en fritidsbolig i Norge ikke er så dumt likevel, avslutter Lars.


Les mer...

2021-02-01 09:45

ghl4

Det ukjente grepet som øker verdien på boligen din

Artikkel En vakker velstelt hage og gårdsplass, har mye å si når du skal selge boligen din. – Du får et helt annet førsteinntrykk, og eiendomsverdien stiger, mener Roar Kjendalen i GHL Hage & Landskap.
møllerbiletterstad5

Denne bilen får mange bileiere til å gå over til Škoda

Artikkel Møller Bil Etterstad, selger Škoda ENYAQ IV i bøtter og spann! Og en veldig stor andel av ENYAQ-kundene har ikke vært Škoda-kunder tidligere, forteller man stolt hos bilforhandleren.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv - for helsa, dyrene og miljøet

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv