eielarvik5eielarvik1eielarvik2eielarvik3eielarvik4

Drives av yrkesstolthet

For Eie Eiendomsmegling Larvik, er det stoltheten til faget og kjennskapen til området, som driver dem til å yte det lille ekstra.

Det var daglig leder Lars Grønnebergs bakgrunn, som dannet grunnlaget for Eie Larvik. Han har 15 års erfaring i bransjen, og er dessuten lommekjent i Larvik der han er født og oppvokst.  


– Jeg jobbet ti år for et annet selskap, men jeg og en kollega ville ha litt nye utfordringer. Vi så at Eie var i vinden; det var fremoverlent, nytt og spennende, forklarer Lars.Eie Larvik ble startet for ganske nøyaktig fem år siden. Eie-kjeden på sin side, hadde en plan om å spre kjeden rundt i Vestfold, og i dag finnes de i Stokke, Sandefjord, Porsgrunn, Skien, Tønsberg og Horten.


En utfordrer
Eie beskrives som litt av en utfordrer i eiendomsbransjen. De eies nemlig ikke av verken banken eller staten, og har således kun én interesse; skikkelig eiendomsmegling.


– Vi er den største privateide aktøren, men vi har ikke en bank i ryggen som pumper oss med kunder og midler – vi er nødt til å drive fornuftig, samtidig som vi er nødt til å være på tå hev, understreker Lars.


– Det er en kjensgjerning at veldig mange aksepterer å bruke eiendomsmegler fra banken de er kunde i. Vi ønsker å være den som blir kontaktet for å utfordre denne forbindelsen. Det er slutt på tiden da man tror at man får all verdens fordeler fordi man har vært kunde et sted over lengre tid. Det er 2021, så på tide at mange våkner opp, bedyrer Lars.


Eie Larvik har et stort fokus på fornøyde kunder, og lever av anbefalinger og de gode opplevelsene fra dem som har kjøpt eller solgt en bolig gjennom dem.


– Uten et godt rykte, så er vi ferdige. Noe vi har vært veldig nøye med fra dag én, er at vi skal stå på og at folk skal merke at vi gir det lille ekstra, da kommer resultatene deretter, sier Lars med et smil.


– Vi har en yrkesstolthet når vi selv er driverne, og vi lever og ånder for dette, smiler han.


De siste årene har Eie Larvik vært nest størst i sitt segment i byen. De har i tillegg til lokalene i Larvik, et eget kontor i Lågendalen.


Mangel på eneboliger
Han trekker frem at det dessverre bygges altfor få nye hus, tomannsboliger og rekkehus i Larvik – en sak som har vært på politikernes agenda i flere år. For mens leilighetsmarkedet er nærmest mettet, er det et langsiktig behov for boliger til småbarnsfamilier og andre som ikke ønsker å bo i leilighet.
– Ofte slipper det til for store aktører som tenker flest mulig folk på ett område; enten bygger de knøttsmå boliger eller stapper folk inn i blokker. Jeg kan nesten ikke huske sist de åpnet opp for et eneboligstrøk, sier Lars.


Det gledelige er derimot at Larvik er blitt et ettertraktet feriested og litt av en hyttekommune! Den fantastiske skjærgården og de idylliske badeplassene, lokker mange nordmenn til en solrik Norges-ferie på Larvik. Lars kan konstatere at korona ble en utløsende faktor for den økende hytte-interessen.


– Da verden stengte seg inne, åpnet mange øynene for at en fritidsbolig i Norge ikke er så dumt likevel, avslutter Lars.


Les mer...

2021-02-01 09.45

emap3

Ny nettbutikk: Prisvinnende kartselskap leverer detaljerte og eksklusive kart til ditt behov

Artikkel Kartselskapet eMap, var med på å revolusjonere kartografien på 90-tallet. Nå har de startet nettbutikken Finekart.no, og satser for fullt på salg av veggkart og kartbøker.
isobygg1

Fremtidens isolering har endret byggeplassen for godt

Artikkel Blåseisolering har de siste årene revolusjonert både byggeplasser og næringsbygg, og har en rekke fordeler kontra tradisjonell isolering. I tillegg til å være svært miljøvennlig, er blåseisolering både...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv