eielarvik5eielarvik1eielarvik2eielarvik3eielarvik4

Drives av yrkesstolthet

For Eie Eiendomsmegling Larvik, er det stoltheten til faget og kjennskapen til området, som driver dem til å yte det lille ekstra.

Det var daglig leder Lars Grønnebergs bakgrunn, som dannet grunnlaget for Eie Larvik. Han har 15 års erfaring i bransjen, og er dessuten lommekjent i Larvik der han er født og oppvokst.  


– Jeg jobbet ti år for et annet selskap, men jeg og en kollega ville ha litt nye utfordringer. Vi så at Eie var i vinden; det var fremoverlent, nytt og spennende, forklarer Lars.Eie Larvik ble startet for ganske nøyaktig fem år siden. Eie-kjeden på sin side, hadde en plan om å spre kjeden rundt i Vestfold, og i dag finnes de i Stokke, Sandefjord, Porsgrunn, Skien, Tønsberg og Horten.


En utfordrer
Eie beskrives som litt av en utfordrer i eiendomsbransjen. De eies nemlig ikke av verken banken eller staten, og har således kun én interesse; skikkelig eiendomsmegling.


– Vi er den største privateide aktøren, men vi har ikke en bank i ryggen som pumper oss med kunder og midler – vi er nødt til å drive fornuftig, samtidig som vi er nødt til å være på tå hev, understreker Lars.


– Det er en kjensgjerning at veldig mange aksepterer å bruke eiendomsmegler fra banken de er kunde i. Vi ønsker å være den som blir kontaktet for å utfordre denne forbindelsen. Det er slutt på tiden da man tror at man får all verdens fordeler fordi man har vært kunde et sted over lengre tid. Det er 2021, så på tide at mange våkner opp, bedyrer Lars.


Eie Larvik har et stort fokus på fornøyde kunder, og lever av anbefalinger og de gode opplevelsene fra dem som har kjøpt eller solgt en bolig gjennom dem.


– Uten et godt rykte, så er vi ferdige. Noe vi har vært veldig nøye med fra dag én, er at vi skal stå på og at folk skal merke at vi gir det lille ekstra, da kommer resultatene deretter, sier Lars med et smil.


– Vi har en yrkesstolthet når vi selv er driverne, og vi lever og ånder for dette, smiler han.


De siste årene har Eie Larvik vært nest størst i sitt segment i byen. De har i tillegg til lokalene i Larvik, et eget kontor i Lågendalen.


Mangel på eneboliger
Han trekker frem at det dessverre bygges altfor få nye hus, tomannsboliger og rekkehus i Larvik – en sak som har vært på politikernes agenda i flere år. For mens leilighetsmarkedet er nærmest mettet, er det et langsiktig behov for boliger til småbarnsfamilier og andre som ikke ønsker å bo i leilighet.
– Ofte slipper det til for store aktører som tenker flest mulig folk på ett område; enten bygger de knøttsmå boliger eller stapper folk inn i blokker. Jeg kan nesten ikke huske sist de åpnet opp for et eneboligstrøk, sier Lars.


Det gledelige er derimot at Larvik er blitt et ettertraktet feriested og litt av en hyttekommune! Den fantastiske skjærgården og de idylliske badeplassene, lokker mange nordmenn til en solrik Norges-ferie på Larvik. Lars kan konstatere at korona ble en utløsende faktor for den økende hytte-interessen.


– Da verden stengte seg inne, åpnet mange øynene for at en fritidsbolig i Norge ikke er så dumt likevel, avslutter Lars.


Les mer...

2021-02-01 09.45

bygghjemme

Kan man bo i et minihus?

Artikkel Vi blir mer og mer opptatt av å være mer miljøvennlige og ta bærekraftige valg. Gjenbruk har blitt mer og mer populært. Nå er det også mange som tar for seg eget forbruk, og innvirkningen dette har på...
flisesentervestfold_1

Dette flisesenteret tilbyr det som kjedene ofte ikke kan

Artikkel Flisesenter Vestfold har lang fartstid i Larvik. Hit reiser faste proffkunder som setter pris på kunnskapen som brødrene Arnesen besitter, og ikke minst den gode kvaliteten til produktene de selger.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv