174016uu174016asdafsdfsada174016ddd174016174016ded174016dsdfs174016dsw174016ee174016ep174016epewpø174016epåe174016uiu174016uure174016uy

Kjersti tar den kreative utfordringen

I Kjerstis hobbyhule finner du alt til dåp, konfirmasjon og andre merkedager. Trenger du noe til bursdagen i morgen, hjelper hun deg gjerne med å kreere den lekreste blomsteroppsatsen.

Kjersti Sjursen i Bergen begynte med å lage gratulasjonskort og gaveesker på hobbybasis, men fortsatte raskt med både dåpskort og konfirmasjonskort, dekorasjoner og oppsatser. Nå går hun blomsterdekoratørskolen, og når lærlingtiden er over, blir det fullt kjør med egen bedrift. Men allerede nå er hun klar for oppdrag – både fra private og fra bedrifter, og er slettes ikke redd utfordringer:


– Jeg kunne godt tenke meg noen oppdrag fra hotell- eller restaurantbransjen: Dekorasjoner i forbindelse med jul og høytider, utstilling i vestibyler og lignende; restauranter hvis de har brylluper og ønsker seg noen lekre borddekorasjoner. De kan bare ta kontakt! Og selvsagt også hvis en privatperson skulle ha lyst på noe ekstra – jeg sier ja til alle. Akkurat nå har jeg og en venninne planer om å arrangere vårt eget julemarked i en barnehage som vi har leid, og der blir det både julekranser og andre dekorasjoner, smiler Kjersti. 


174016epsrpod


Kjersti lager hele pakker med blomster og bordkort tilpasset tema og farger. Hun kreerer ulike kort og esker til alle anledninger på bestilling, samtidig som hun har ferdiglaget materiale til salgs. Om kundene ikke selv vet hva de vil ha, kan de trøste seg med at hun har fantasien i orden.


– De fleste bestillinger kan vi dessuten ordne til dagen etterpå. Vi har litt ekstraservice! ler hun.


I sin egen hobbyhule utfolder hun seg fritt og henter frem blomstene fra kjølelageret. Teorien på blomsterskolen omfatter både plantelære, stilhistorie og stilformer. Kundene skal bli fornøyde – og det blir de jo ikke hvis blomsterbuketten visner etter bare tre dager.


174016uu


– Da anbefaler jeg dem heller om å velge en annen sort blomster – en som står lenger. Den respekten for kunden skal man ha. Skal du gifte deg, skal du ha perfekte blomster. Det skal være kvalitet, selv om dekorasjonene bare skal være disse timene, sier hun. 


Dekorasjonene er også knyttet til andre dager: Kjersti leverer kranser og kistedekorasjoner til begravelsesbyrå og private. Foreløpig har hun ingen ansatte og dermed kan hun også konkurrere på pris. 


174016epdette-SKAL-BRUKES


– En gang laget jeg en rød Ferrari for en bestiller. En begravelse er også en spesiell opplevelse. Da skal det ikke være slik at kunden må velge på laveste hylle, sier hun.

Les mer...

2017-10-31 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv