174064hs174064g174064gafs174064poirsd174064pol174064å174064åoes174064åå174064ø

Fjerner fett med laser

Sweet Beauty Oslo AS tilbyr fettfjerning ved hjelp av laser som et ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging. – Man ser virkelige resultater.

Spanske Maria Jesus Maldonado Benavides kom til Norge i begynnelsen av 2015, og med på flyttelasset hadde hun 12 års erfaring med hudpleie inkludert permanent hår- og fettfjerning. Sykepleieren og mannen startet opp Sweet Beauty Oslo i hjertet av Grünerløkka, og var en av de første til å tilby Lipolaser, en teknologi som gjorde fettreduksjon til en avslappende massasjebehandling.


– Permanent fettfjerning ved hjelp av laser er lett og behagelig, og kunden kan lene seg tilbake og slappe av under behandlingen, sier Benavides.


174064åå


Den medisinske, estetiske behandlingen, foregår ved hjelp av laserteknologi som utføres av helsepersonell, og rammer fettcellene ved at cellemembranen brytes ned og lar kroppen selv fjerne gjenværende skadde celler. Prosessen krever gjentatte behandlinger fra tre til fem ganger, og man vil kunne se resultater etter seks til åtte uker.


– Vi har tre maskiner med Lipolaser fettfjerning, og man ser virkelige resultater av behandlingen, sier Benavides.


Kampanje på hårfjerning

Klinikken som ligger i Grüners gate 14, tilbyr også behandlinger som ansikts- og kroppsbehandlinger og behandlinger mot rynker, akne og pigmenteringer. Til sammen er de et team på fire ansatte, og Benavides forteller at hun tar videreutdanning ved siden av jobb for å bli terapeutisk massør. En av klinikkens hovedområder er i tillegg permanent hårfjerning, og foruten den tradisjonelle voksingen tilbyr de hårfjerning med IPL (Intense Pulsed Light).


174064åoes


– Permanent hårfjerning pleier vi som regel å ha kampanje på, og ligger et hakk under resten av bransjen prismessig, sier Benavides.


Sweet Beauty Oslo tilbyr alle kunder gratis konsultasjon hos lege for permanent hårfjerning, og 15 prosent studentrabatt.


Virkelige resultater

Sykepleieren forteller at ved oppstart av klinikken for to og et halvt år siden var det få i bransjen som kunne tilby permanent hårfjerning, og konkurransen mellom bedriftene har økt betraktelig i takt med populariteten av disse tilbudene.


174064ø


– Jeg har 15 års erfaring, og vi vet hvordan vi leverer virkelige resultater, sier Benavides.


Sweet Beauty Oslo tar sikte på å vokse og åpne flere klinikker også utenfor Oslo.


– Så lenge vi gjør ting riktig så vil det holde folk interessert, sier sykepleieren.



Les mer...

2017-12-05 14.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv