kragerøauto2kragerøauto3kragerøauto4kragerøauto1

Opel i Kragerø inn i nye lokaler

Kragerø Auto har vært Opel-forretning siden oppstarten i 1984, og satser videre med det tradisjonsrike bilmerket i nytt moderne bilanlegg i sørlandsperlen.

Salgssjef Rune Pedersen, overtar i disse dager som daglig leder for sin far, Sigvart, og går inn på eiersiden sammen med sin bror StianKragerø Auto er en familiebedrift i ordets rette forstand. Sigvart og Unni Pedersen startet bilforretning i Kragerø i 1984, allerede da en fullverdig Opel-forretning. Siden den gang har bedriften vokst jevnt og trutt, og det er i dag totalt 12 ansatte.  


Den tradisjonsrike familiebedriften i hjertet av Kragerø, flytter i disse dager til et nytt, topp moderne bilanlegg, kun 150 meter fra dagens lokaler. Her skal kundene få hjelp til alle tjenester til sin bil. 


Foruten et kunnskapsrikt verksted med lang erfaring på alle bilmerker, nyetablert antirust-behandling, skift av bilglass og skadeavdeling, satser familien Pedersen selvsagt fullt på det tyske kvalitetsmerket Opel. Opel i Kragerø er ensbetydende med Pedersen og Kragerø Auto.  


– Opel har tradisjonelt sett vært et veldig sterkt merke på landsbasis, og her i kommunen bygger vi på Opels kvalitetsbiler og lokal service for våre kunder. Opel har fulgt med i tiden og har i dag et flott modellspekter med moderne teknikk og med priser som er for folk flest. Vi har biler som dekker alle segmenteralt fra Opel Corsa som er den minste, til store personbiler og varebiler, forteller Rune.   


En nystart
Han ser frem til å satse videre med Opel, og Kragerø Auto gjør seg klare for fremtiden, samtidig som kontinuiteten og den lange historien til merket og bedriften ivaretas. Rune, som har en fartstid på ti år i familiens virksomhet som mekaniker, selger og altmuligmann, ser frem til å bli daglig leder for Kragerøs Opel-forhandler og drive familiebedriften videre med Stian som har em mangeårig økonomibakgrunn.  


– Med det nye anlegget, ønsker vi å være et bilsenter som kan tilby alle tjenester, og hjelpe kunden med det de måtte ønske når det gjelder bil, fastslår Rune.  Kragerø Auto server Opel-biler med sin ekspertise som i alle år, men reparerer også andre bilmerker på verkstedet.  


– Vi er eksperter på Opel, men vi kan hjelpe alle andre ogsåVi streber hele tiden etter å kunne yte det lille ekstra for våre kunder. Vi vil fortsatt være den lille lokale servicebedriften vi alltid har vært, i større og bedre lokaler ved innfartsveien, smiler han 


Gode på kundeservice
Rune understreker at de mer enn gjerne tar imot henvendelser fra ferieperlen Kragerøs mange tilreisende og turister på sommeren.  


– Vi er her for å hjelpe alle som har bil, så folk som kommer innom kan komme hit og benytte seg av tjenestene våre, forteller Rune og poengterer at de tar seg av alt innen bilpleie, bilskader, dekk og antirustbehandling. Hvorfor ikke ferieparkere bilen trygt hos oss og la oss ta service, understellsbehandling, vaske og lakkforsegle bilen din mens du nyter Kragerøs vakre skjærgård?, foreslår Rune. 


Kundeservice er nemlig den store lidenskapen for Kragerø Auto. Å være en liten bilforhandler i et stort marked krever hard jobbing og et stort pågangsmot.  


– Vi prøver å være plassen man reiser til for den gode servicenVi prøver å yte det lille ekstra siden vi er en liten familiebedrift. Kundeservice er noe vi setter høyt. Det er alfa og omega nå som det å handle bil bare blir enklere og enklere. I dag har folk som oftest lest seg opp på det meste i forkant. De vet hva de skal spørre om og hva de ser etter, og da må vi yte det lille ekstra og hjelpe kundene på veien, understreker Rune.  


Biler som dekker de fleste behov
Kragerø Auto er foruten den gode kundeservicen, godt hjulpet av merket Opel. Opel har biler i alle størrelser, og er dermed et merke som har noe for de aller fleste. I sortimentet finnes det stadig flere elektriske og hybride bilmodeller, i tillegg til at man fortsatt får fossilbiler for dem som foretrekker det.  


– Opel var tidlig ute meå utvikle elbiler, og kom for alvor inn med Opel Ampera i 2017, som har vært en veldig bra modellOpel er absolutt konkurransedyktige. Vi har Corsa-e som har en rekkevidde på 330 kilometer WLTP, som er absolutt nok for de aller fleste situasjoner. I tillegg til det, har den 100 kilowatts hurtiglading, så du kan lade opp batteriet til 80 prosent på en halvtime. Vi har absolutt elbiler og elektrifiserte biler som dekker alle behov, smiler Rune. Nytt for i år, er at Opel har kommet med elektriske varebiler, som storfavoritten Vivaro. På personbilfronten, trekker Rune spesielt frem Corsa-e og nye Mokka-e, men og den store ladbare hybrid-SUVen Grandland X, som dessuten trekker på alle fire.   


– Grandland X, er en veldig artig bil å kjøre, og appellerer til familier. Det er en typisk norsk, ladbar hybrid, med 4x4 og 63 kilometer rekkevidde på elektrisk drift. 


Rune gleder seg til å flytte inn i det nye bilanlegget, og tar samtidig med seg alle verdiene til familiens bilforretning videre. 


– Opel er et stort og trygt bilmerke som er fremtidsrettet og moderneFor å overleve i bilbransjenmå vi tilby flere tjenesterholde oss oppdaterte og møte kundens behov underveisavslutter han.  

Les mer...

2021-05-01 16.30

ben-rosett-3S8sFcf4rPc-unsplash

Måter å pynte hagen denne høsten!

Artikkel Hagen er en del av hjemmet som mange er stolte av. Likevel forsvinner ofte gleden av en hage så fort sommeren er over. Her kan du få tips til hvordan du kan fortsette å ha drømmehagen i flere måneder etter...
flisesentervestfold_1

Dette flisesenteret tilbyr det som kjedene ofte ikke kan

Artikkel Flisesenter Vestfold har lang fartstid i Larvik. Hit reiser faste proffkunder som setter pris på kunnskapen som brødrene Arnesen besitter, og ikke minst den gode kvaliteten til produktene de selger.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  Arkiv