kragerøauto2kragerøauto3kragerøauto4kragerøauto1

Opel i Kragerø inn i nye lokaler

Kragerø Auto har vært Opel-forretning siden oppstarten i 1984, og satser videre med det tradisjonsrike bilmerket i nytt moderne bilanlegg i sørlandsperlen.

Salgssjef Rune Pedersen, overtar i disse dager som daglig leder for sin far, Sigvart, og går inn på eiersiden sammen med sin bror StianKragerø Auto er en familiebedrift i ordets rette forstand. Sigvart og Unni Pedersen startet bilforretning i Kragerø i 1984, allerede da en fullverdig Opel-forretning. Siden den gang har bedriften vokst jevnt og trutt, og det er i dag totalt 12 ansatte.  


Den tradisjonsrike familiebedriften i hjertet av Kragerø, flytter i disse dager til et nytt, topp moderne bilanlegg, kun 150 meter fra dagens lokaler. Her skal kundene få hjelp til alle tjenester til sin bil. 


Foruten et kunnskapsrikt verksted med lang erfaring på alle bilmerker, nyetablert antirust-behandling, skift av bilglass og skadeavdeling, satser familien Pedersen selvsagt fullt på det tyske kvalitetsmerket Opel. Opel i Kragerø er ensbetydende med Pedersen og Kragerø Auto.  


– Opel har tradisjonelt sett vært et veldig sterkt merke på landsbasis, og her i kommunen bygger vi på Opels kvalitetsbiler og lokal service for våre kunder. Opel har fulgt med i tiden og har i dag et flott modellspekter med moderne teknikk og med priser som er for folk flest. Vi har biler som dekker alle segmenteralt fra Opel Corsa som er den minste, til store personbiler og varebiler, forteller Rune.   


En nystart
Han ser frem til å satse videre med Opel, og Kragerø Auto gjør seg klare for fremtiden, samtidig som kontinuiteten og den lange historien til merket og bedriften ivaretas. Rune, som har en fartstid på ti år i familiens virksomhet som mekaniker, selger og altmuligmann, ser frem til å bli daglig leder for Kragerøs Opel-forhandler og drive familiebedriften videre med Stian som har em mangeårig økonomibakgrunn.  


– Med det nye anlegget, ønsker vi å være et bilsenter som kan tilby alle tjenester, og hjelpe kunden med det de måtte ønske når det gjelder bil, fastslår Rune.  Kragerø Auto server Opel-biler med sin ekspertise som i alle år, men reparerer også andre bilmerker på verkstedet.  


– Vi er eksperter på Opel, men vi kan hjelpe alle andre ogsåVi streber hele tiden etter å kunne yte det lille ekstra for våre kunder. Vi vil fortsatt være den lille lokale servicebedriften vi alltid har vært, i større og bedre lokaler ved innfartsveien, smiler han 


Gode på kundeservice
Rune understreker at de mer enn gjerne tar imot henvendelser fra ferieperlen Kragerøs mange tilreisende og turister på sommeren.  


– Vi er her for å hjelpe alle som har bil, så folk som kommer innom kan komme hit og benytte seg av tjenestene våre, forteller Rune og poengterer at de tar seg av alt innen bilpleie, bilskader, dekk og antirustbehandling. Hvorfor ikke ferieparkere bilen trygt hos oss og la oss ta service, understellsbehandling, vaske og lakkforsegle bilen din mens du nyter Kragerøs vakre skjærgård?, foreslår Rune. 


Kundeservice er nemlig den store lidenskapen for Kragerø Auto. Å være en liten bilforhandler i et stort marked krever hard jobbing og et stort pågangsmot.  


– Vi prøver å være plassen man reiser til for den gode servicenVi prøver å yte det lille ekstra siden vi er en liten familiebedrift. Kundeservice er noe vi setter høyt. Det er alfa og omega nå som det å handle bil bare blir enklere og enklere. I dag har folk som oftest lest seg opp på det meste i forkant. De vet hva de skal spørre om og hva de ser etter, og da må vi yte det lille ekstra og hjelpe kundene på veien, understreker Rune.  


Biler som dekker de fleste behov
Kragerø Auto er foruten den gode kundeservicen, godt hjulpet av merket Opel. Opel har biler i alle størrelser, og er dermed et merke som har noe for de aller fleste. I sortimentet finnes det stadig flere elektriske og hybride bilmodeller, i tillegg til at man fortsatt får fossilbiler for dem som foretrekker det.  


– Opel var tidlig ute meå utvikle elbiler, og kom for alvor inn med Opel Ampera i 2017, som har vært en veldig bra modellOpel er absolutt konkurransedyktige. Vi har Corsa-e som har en rekkevidde på 330 kilometer WLTP, som er absolutt nok for de aller fleste situasjoner. I tillegg til det, har den 100 kilowatts hurtiglading, så du kan lade opp batteriet til 80 prosent på en halvtime. Vi har absolutt elbiler og elektrifiserte biler som dekker alle behov, smiler Rune. Nytt for i år, er at Opel har kommet med elektriske varebiler, som storfavoritten Vivaro. På personbilfronten, trekker Rune spesielt frem Corsa-e og nye Mokka-e, men og den store ladbare hybrid-SUVen Grandland X, som dessuten trekker på alle fire.   


– Grandland X, er en veldig artig bil å kjøre, og appellerer til familier. Det er en typisk norsk, ladbar hybrid, med 4x4 og 63 kilometer rekkevidde på elektrisk drift. 


Rune gleder seg til å flytte inn i det nye bilanlegget, og tar samtidig med seg alle verdiene til familiens bilforretning videre. 


– Opel er et stort og trygt bilmerke som er fremtidsrettet og moderneFor å overleve i bilbransjenmå vi tilby flere tjenesterholde oss oppdaterte og møte kundens behov underveisavslutter han.  

Les mer...

2021-05-01 16.30

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Artikkel Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.
vikenbyggpartner10'

Stabile boliger, sunt inneklima og minimalt vedlikehold: Porebetong er svaret

Artikkel Viken Byggpartner AS i Drøbak bygger innflytningsklare boliger med hovedfokus på god bokomfort og minimalt vedlikehold. De har spesialisert seg på å bygge med porebetong.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv