kragerøauto2kragerøauto3kragerøauto4kragerøauto1

Opel i Kragerø inn i nye lokaler

Kragerø Auto har vært Opel-forretning siden oppstarten i 1984, og satser videre med det tradisjonsrike bilmerket i nytt moderne bilanlegg i sørlandsperlen.

Salgssjef Rune Pedersen, overtar i disse dager som daglig leder for sin far, Sigvart, og går inn på eiersiden sammen med sin bror StianKragerø Auto er en familiebedrift i ordets rette forstand. Sigvart og Unni Pedersen startet bilforretning i Kragerø i 1984, allerede da en fullverdig Opel-forretning. Siden den gang har bedriften vokst jevnt og trutt, og det er i dag totalt 12 ansatte.  


Den tradisjonsrike familiebedriften i hjertet av Kragerø, flytter i disse dager til et nytt, topp moderne bilanlegg, kun 150 meter fra dagens lokaler. Her skal kundene få hjelp til alle tjenester til sin bil. 


Foruten et kunnskapsrikt verksted med lang erfaring på alle bilmerker, nyetablert antirust-behandling, skift av bilglass og skadeavdeling, satser familien Pedersen selvsagt fullt på det tyske kvalitetsmerket Opel. Opel i Kragerø er ensbetydende med Pedersen og Kragerø Auto.  


– Opel har tradisjonelt sett vært et veldig sterkt merke på landsbasis, og her i kommunen bygger vi på Opels kvalitetsbiler og lokal service for våre kunder. Opel har fulgt med i tiden og har i dag et flott modellspekter med moderne teknikk og med priser som er for folk flest. Vi har biler som dekker alle segmenteralt fra Opel Corsa som er den minste, til store personbiler og varebiler, forteller Rune.   


En nystart
Han ser frem til å satse videre med Opel, og Kragerø Auto gjør seg klare for fremtiden, samtidig som kontinuiteten og den lange historien til merket og bedriften ivaretas. Rune, som har en fartstid på ti år i familiens virksomhet som mekaniker, selger og altmuligmann, ser frem til å bli daglig leder for Kragerøs Opel-forhandler og drive familiebedriften videre med Stian som har em mangeårig økonomibakgrunn.  


– Med det nye anlegget, ønsker vi å være et bilsenter som kan tilby alle tjenester, og hjelpe kunden med det de måtte ønske når det gjelder bil, fastslår Rune.  Kragerø Auto server Opel-biler med sin ekspertise som i alle år, men reparerer også andre bilmerker på verkstedet.  


– Vi er eksperter på Opel, men vi kan hjelpe alle andre ogsåVi streber hele tiden etter å kunne yte det lille ekstra for våre kunder. Vi vil fortsatt være den lille lokale servicebedriften vi alltid har vært, i større og bedre lokaler ved innfartsveien, smiler han 


Gode på kundeservice
Rune understreker at de mer enn gjerne tar imot henvendelser fra ferieperlen Kragerøs mange tilreisende og turister på sommeren.  


– Vi er her for å hjelpe alle som har bil, så folk som kommer innom kan komme hit og benytte seg av tjenestene våre, forteller Rune og poengterer at de tar seg av alt innen bilpleie, bilskader, dekk og antirustbehandling. Hvorfor ikke ferieparkere bilen trygt hos oss og la oss ta service, understellsbehandling, vaske og lakkforsegle bilen din mens du nyter Kragerøs vakre skjærgård?, foreslår Rune. 


Kundeservice er nemlig den store lidenskapen for Kragerø Auto. Å være en liten bilforhandler i et stort marked krever hard jobbing og et stort pågangsmot.  


– Vi prøver å være plassen man reiser til for den gode servicenVi prøver å yte det lille ekstra siden vi er en liten familiebedrift. Kundeservice er noe vi setter høyt. Det er alfa og omega nå som det å handle bil bare blir enklere og enklere. I dag har folk som oftest lest seg opp på det meste i forkant. De vet hva de skal spørre om og hva de ser etter, og da må vi yte det lille ekstra og hjelpe kundene på veien, understreker Rune.  


Biler som dekker de fleste behov
Kragerø Auto er foruten den gode kundeservicen, godt hjulpet av merket Opel. Opel har biler i alle størrelser, og er dermed et merke som har noe for de aller fleste. I sortimentet finnes det stadig flere elektriske og hybride bilmodeller, i tillegg til at man fortsatt får fossilbiler for dem som foretrekker det.  


– Opel var tidlig ute meå utvikle elbiler, og kom for alvor inn med Opel Ampera i 2017, som har vært en veldig bra modellOpel er absolutt konkurransedyktige. Vi har Corsa-e som har en rekkevidde på 330 kilometer WLTP, som er absolutt nok for de aller fleste situasjoner. I tillegg til det, har den 100 kilowatts hurtiglading, så du kan lade opp batteriet til 80 prosent på en halvtime. Vi har absolutt elbiler og elektrifiserte biler som dekker alle behov, smiler Rune. Nytt for i år, er at Opel har kommet med elektriske varebiler, som storfavoritten Vivaro. På personbilfronten, trekker Rune spesielt frem Corsa-e og nye Mokka-e, men og den store ladbare hybrid-SUVen Grandland X, som dessuten trekker på alle fire.   


– Grandland X, er en veldig artig bil å kjøre, og appellerer til familier. Det er en typisk norsk, ladbar hybrid, med 4x4 og 63 kilometer rekkevidde på elektrisk drift. 


Rune gleder seg til å flytte inn i det nye bilanlegget, og tar samtidig med seg alle verdiene til familiens bilforretning videre. 


– Opel er et stort og trygt bilmerke som er fremtidsrettet og moderneFor å overleve i bilbransjenmå vi tilby flere tjenesterholde oss oppdaterte og møte kundens behov underveisavslutter han.  

Les mer...

2021-05-01 16.30

greida6

Salg, leveranse og montering av hvitevarer på samme dag til markedsledende fastpriser

Artikkel Greida fører et bredt utvalg av de kjente hvitevaremerkene. Med store innkjøp og internt ansatte montører, sikrer Greida å kunne levere raskt og ha full kontroll på hele prosessen fra innkjøp til leveranse.
sullandindreostfold2

Distriktets beste Toyotaforhandler slår salgsrekord

Artikkel Sulland Indre Østfold AS i Mysen og Askim, har vært lokal Toyotaforhandler siden oppstarten i 1974, og årets formidable salgsrekord beviser at Toyota fortsatt har en solid «standing» hos lokalbefolkningen...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv