172069.d172069n.172069nln.172069.

Du vil vel ha den beste servicen?

Trå over dørstokken til Amundsen Spesial, og snus inn atmosfæren. Se deg rundt. Lukt. Smak. Åpne alle sanser. Kjøpmann Trond Amundsen og kona Eva Mariann byr på unike opplevelser for gane og sjel.

Utgangspunktet for Amundsen Spesial var Amundsen Trading AS. Gjennom dette selskapet importeres nemlig 80 prosent av varene de selv selger. I tillegg leverer Amundsen Trading AS varer til over 600 andre butikker i Norge, forklarer Trond Amundsen.


- Amundsen Spesial har i dag fem butikker, og er en videreføring av kolonialen Amundsen på hjørnet som faren min drev i Haugesund. For å passe inn i vårt konsept, skal varene være av unik kvalitet. Ikke bare på smak, men også på design. Vi lager ganske mye såkalt “private label”, altså vårt eget merkenavn. Ellers har vi flere agenturer hvor vi har enerett som forhandler i Norge.


172069.


Ekteparet overtok driften av importselskapet i 2007. To år etter videreførte de Amundsen på hjørnet, men nå som Amundsen Spesial med en ny profil.


- Vi gjorde om driften til å drive mer med spesialvarer. Det vil si kaffe, te, sjokolade, pesto, oster, spekemat, krydder og olivenoljer. Det er utfordrende, men vi klarer det fordi vi har hele leddet selv, med import-delen. Etter hvert har vi også opparbeidet oss et solid merkenavn.


I juni 2011 åpnet de butikk nummer to, på Oasen kjøpesenter på Karmøy. En viktig del av profilen er innredningen i butikkene. Med bjelker i taket, steinplater på diskene og kaffekverner fra 50-tallet, er alt nøye gjennomtenkt.


- I fars gamle kolonialbutikk fikk man unik service. Det har jeg alltid ønsket å videreføre, og vi vil ha kvalitet i alle ledd. Jeg har en drøm om å nå 20 butikker. Men det viktigste er at hver enkelt har det vi kaller Amundsen-atmosfæren. For den må ikke forsvinne.

Les mer...

2017-05-30 15.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    • Amundsen Trading AS
    • Hjemmeside:
    • E-post:
    • Telefon:
      916 30 816
    • Adresse:
      Skreveien 476, 5541 Kolnes
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv