185012w1185012w3185012w2185012w4185012w5185012w6

– Det finnes ikke lignende behandlinger på markedet

Hjelp til smertelindring i både fysisk og psykisk form får du hos Akupunktur & Helse AS. Kolbotnklinikken er også den første i Norge til å tilby InterX – en type neurostimulering ulikt alt annet på markedet.

Marianne Muri har over 11 års fartstid som akupunktør med grunnfag og mellomfag i medisin. Hun forteller at hun hjelper alle, fra unge jenter med panikkangst til eldre mennesker med vond kropp og lite energi.


– Mest jobber jeg med smertelindring som jeg har spesialisert meg innen – både kroniske og akutte smerter – det brenner jeg veldig for.


Akupunkturdelen av behandlingen dekker alt fra angst og depresjon til mage- og urinveisproblemer og immunforsvar blant annet. Når det gjelder muskel- og skjelettplager er det spesielt én maskin som har tatt over den delen av praksisen;


– Jeg ble introdusert til InterX av en manuellterapeutvenninne i Tyskland i 2015, og det siste halvannet året har den tatt over 80 prosent av behandlingen hos meg, sier akupunktøren.


185012w1


Maskinen skiller seg fra andre neurostimulatorer på markedet ved å kommunisere direkte med nervesystemet ved å sende impulser for å måle spenning og dermed behandler direkte på svært spesifikke områder med lav impedanse.


– InterX er utviklet av NASA med mye god dokumentasjon. Den har 15 forskjellige programmer og behandler akutte og kroniske smerter og virker betennelsesdempende. De fleste merker forbedring etter fire til seks behandlinger.


Marianne nevner plager som har blitt behandlet i fleng, som prolapser og isjiasplager, nakkesmerter, migrene, slimposebetennelse, reumatisme og nervesmerter. Hun forteller spesielt om en pasient med frozen shoulder som var nær operasjon, men som etter behandling fikk lindret plagene slik at operasjonen ikke lenger var nødvendig.


– Det er så gøy å se hvordan behandlingen på folk som har vært gitt opp rundt om kring virkelig hjelper.


185012w3


Hun er den eneste i landet som tilbyr denne type behandling, men InterX-teknologien er allerede godt etablert i land som for eksempel Tyskland og USA med over 20 år på markedet.


– Jeg har prioritert å jobbe med pasienter for å vise til resultater, men det er også min oppgave å lære opp andre i Norge til å bruke den i samarbeid med Tyskland.


Marianne holder kurs i InterX, og interesserte parter som manuellterapeuter, naprapater og fysioterapeuter kan lease maskinen før et eventuelt kjøp. Pasienter kan også kjøpe en pasientutgave av InterX.


– Kroniske pasienter som ser at de trenger det og at det har veldig god effekt kan da behandle seg selv mye hyppigere enn å komme hit, avslutter hun. 


185012w5

Les mer...

2018-11-16 10.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv