birgernhaugfollo3birgernhaugfollo2birgernhaugfollo1birgernhaugfollo4birgernhaugfollo8birgernhaugfollo7birgernhaugfollo6birgernhaugfollo5birgernhaugfollo9birgernhaugfollo10birgernhaugfollo11birgernhaugfollo12

Godt rustet for 2023 med flere spennende bilnyheter

Birger N Haug Follo i Ski, går et trygt og stabilt år i møte med elbiler i et prissegment som mange har råd til.

Birger N Haug Follo slo opp dørene her i Ski i 2008, og var den gangen et Nissan- og Renault-anlegg. Etter hvert ble porteføljen byttet ut og utvidet, med merkene Subaru og MG.


– Subaru og Nissan har vært to merker som har levd godt her ganske lenge, før MG kom for et par år siden. Det har vært en god utvikling på både salg og ikke minst verksted, som har vokst godt i de årene, forteller Fredrik Bøe, daglig leder i Birger N Haug Follo.Kvalitet og omtanke
Fredrik Bøe kom inn i Birger N Haug i 2021; et år som fortsatt var preget av koronapandemien og dens konsekvenser for bilbransjen med lange leveringstider og komponentmangel. Likevel gikk livet heldigvis sin vante gang hos Birger N Haug Follo.


– Bilsalget har vært veldig bra, og bruktbil har vært et eventyr, godt hjulpet av leveranseproblemene på nybil. Og så har det jo vært et behov for å reparere og sette i stand de bilene som har vært der ute. Så pandemien har på ingen måte tatt livet av oss, men vi måtte presse oss til å være litt mer kreative enn før, medgir Fredrik.


For Birger N Haug som konsern og Birger N Haug Follo, er miljø og bærekraft viktige verdier. Verdier som styrkes av en bilpark med elektriske nullutslippsbiler og et verksted som reparerer eksisterende biler for et ekstra langt liv på veiene.– Vi synes det er viktig å være en leverandør av nullutslippsmobilitet, fordi vi primært bare selger elektriske biler. Et annet viktig miljøaspekt er at vi reparerer biler og holder de på veien. Vi er opptatt av at vi som bedrift ikke gir et altfor stort avtrykk på miljøet. Jeg vil si at den biten med elbilsalget og å sette i stand de bilene som faktiske er i markedet allerede, er med på å bidra til en god miljøprofil, poengterer Fredrik.


Hele Birger N Haug-konsernet mottok mye skryt for at de var tro mot sitt slagord: «kvalitet og omtanke», under pandemien. I bilbransjen gikk de foran med et godt eksempel på hvordan to enkle ord kan utgjøre en stor forskjell for samfunnet, og eierne vakte i tillegg stor oppsikt da de valgte å betale tilbake koronastøtten de mottok, på hele 1,9 millioner kroner.


– Det føltes rett og slett feil for eierne å sitte på de pengene. Selv er jeg veldig stolt av å jobbe i denne bedriften, understreker Fredrik.


Spennende nyheter i 2023
For Subaru-tilhengere over hele Norge, har det ikke gått ubemerket hen da Subaru nylig lanserte sin aller første elbil; Solterra.


– Tilbakemeldingene vi har fått så langt er at Solterra er en god bil med mye plass, som er god å kjøre. Den har mange spesielle egenskaper, blant annet et veldig godt utviklet firehjulsdriftssystem, og er uten tvil elbilen med høyest bakkeklaring i markedet! Bilen leverer på veldig mange områder, og den har absolutt noe å by på, konstaterer Fredrik.Ved Birger N Haug Follo, er Nissan Leaf fortsatt en bestselger. Leaf er på mange måter blitt like folkelig som bobla var i sin tid, og med overraskende god plass innvendig er det en bil som ifølge Fredrik er lett å leve med.


Men da Nissan nylig lanserte den nye Ariya, tok publikum imot den etterlengtede modellen med åpne armer og en stor nysgjerrighet.– Vi kjente på at vi har savnet den bilen – den er helt fantastisk! Tilbakemeldingene fra de som har kjørt bilen er veldig gode, og det er en helt ny standard for Nissan både innvendig og utvendig. Den er utrolig stillegående, den har et stort, godt batteri, og rekkevidden er god. Hengervekten er i det øvre sjiktet, så den har mange gode plusser ved seg. Når man setter seg inn i bilen føler man at dette er en bil som er laget for årene som kommer, konstaterer Fredrik med et smil.


Den mest solgte bilen
Nykommeren MG, entret Birger N Haug Follo i 2020. Den ble raskt en bestselger. Interessen rundt MG ble ikke mindre da MG 4 nylig ble lansert.– MG tilbyr ofte mer enn man forventer, og både størrelsesmessig og på pris er bilen en vinner; man får en nybil til en bruktbilpris, poengterer Fredrik.


MG 4 er den første bilen fra MG som er blitt utviklet som en elbil fra starten av, noe som blant annet har resultert i et smalt batteri som tar liten plass innvendig. Med en startpris på bare 335.813 kroner, er det ikke vanskelig å forstå at MG 4 per dags dato er Birger N Haug Follos mest solgte bil.


– Det er ikke noen tvil om at vi i Birger N Haug er heldige med de nyhetene vi tar med oss inn i 2023. Jeg føler meg veldig trygg på at vi er godt rustet, avslutter Fredrik.


Les mer...

2023-01-09 09.45

flytentreprenor2

Store vekstambisjoner for fremoverlent entreprenørselskap

Artikkel Flyt Entreprenør er totalentreprenøren som vektlegger trivsel og kompetanseutvikling blant sine ansatte. Med en sterk bedriftskultur, er entreprenøren godt rustet for videre vekst med sine to avdelinger...
automegler11

Smart og moderne 24/7-verkstedtjeneste henter og leverer bilen for kunden

Artikkel Automegler1 går i bresjen for en ukomplisert, rask og trygg bruktbilhandel på nett. Med tilhørende verksted basert på samme smidige konsept, blir bilen hentet og levert når og hvor kunden ønsker! – Vi...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv