bilia-hamar3bilia-hamar2bilia-hamar1bilia-hamar4bilia-hamar5

Bilia Hamar har bilene og produktene som markedet etterspør

Med gode, elektrifiserte biler, en fortreffelig kundebehandling og et verksted-konsept som gjør servicebesøket til en ren fornøyelse, har Volvo som merke og Bilia Hamar som forhandler, store ambisjoner for framtiden.

Plassjef Kent Sanden og servicemarkedssjef Erland Lund ved Bilia Hamar, er begge enige i at noe av det mest unike med Bilia her på Hamar, er det effektive og tidsbesparende verkstedssystemet VPS; Volvo Personlig Service. Dette systemet gir servicekunden sin helt egne personlige servicetekniker!


– Den personen du bestiller service av, er den samme personen som tar imot deg, skrur på bilen din, og som tar betalt av deg. På den måten minsker vi antall ledd som informasjonen kan bli borte i. Når man tar imot bestillingen selv, har man også et mye større eierskap til den. I tillegg blir man godt kjent med kunden og kundens bil. Og naturlig nok får man en mye mer fornøyd kunde, smiler servicemarkedssjef Erland.


Kort ventetid med personlig servicetekniker
Verkstedet til Bilia Hamar, er både ryddig, rent og innbydende for kunden å besøke. Det er, ifølge Erland, ansett som et kundeområde på lik linje som salgshallen. Her jobber det to og to teknikere per bil, for at verkstedbesøkene skal gå enkelt og smidig for seg.



– Det er bare én som tar imot kunden, men det er to serviceteknikere som skrur på den. Det gjør at det blir kortere ventetid for kunden siden man utfører servicen på halve tiden! Man kan bestille en time på samme måte som hos fastlegen, men forskjellen er at vi er mye bedre på å holde tiden, spøker Erland med glimt i øyet.


Plassjef Kent Sanden, kaller Volvo Personlig Service for et verksted-konsept som tar hånd om kundene på en helt ny måte. Bilia Hamar er dessuten én av de som har kommet lengst med konseptet i Volvo-kjeden.


– Kundene opplever det som kjempepositivt! VPS systemet gir en voldsom kundelojalitet, og ikke minst kundetilfredshet. Kundene elsker konseptet, som innebærer å slippe å gå en omvei med kundemottak, men henvende seg direkte til sin personlige servicetekniker som utfører arbeidet, sier Kent. Verdens beste verkstedkonsept, sammen med kanskje verdens beste og sikreste biler, gir en uslåelig kombinasjon, det må det være lov å si i all ubeskjedenhet, fastslår Kent med et smil.


Når en kunde handler bil hos Bilia Hamar, blir kunden fulgt inn på verkstedet og presentert for sin personlige servicetekniker som følger kunden og bilen i all fremtid. Skulle det dukke opp noe i ettertid, er det bare å slå på tråden til sin dedikerte servicetekniker, som tar seg av hva det måtte være.



– Det blir et veldig personlig forhold med høy tillit begge veier, forsikrer Kent, som er strålende fornøyd med det unike servicekonseptet.


Fremoverlent fokus og grønt bilmerke
Volvo er et merke som satser stort på bærekraftig produksjon og som raskt har posisjonert seg som ett av verdens grønneste bilmerker. Et grønt fokus er minst like viktig for Biliakonsernet, som tar stadig større markedsandeler med sin fremoverlente strategi.


I tillegg har Bilia Hamar bruktbilkonseptet Volvo Selekt. Disse bruktbilene er nøye utvalgt og tilfredsstiller en rekke kriterier for å kvalifisere som en premium bruktbil. Bilene gis en utvidet garanti på inntil hele sju år. Dette gir kundene maksimal trygghet og forutsigbarhet ved kjøp av bruktbil.



Årets forhandler

For Bilia Hamar førte fjorårets store suksess til at de gikk av med prisen for «beste forhandler», i konkurranse med 106 andre Bilia forhandlere verden rundt.


– Vi var på en samling i Gøteborg tidligere i år og mottok den høythengende prisen for «best dealership» i hele Bilia, forteller en tydelig stolt plassjef.



For å motta en slik pris må man score høyt på mange kriterier; blant annet kundebehandling, bærekraft, arbeidsmiljø, bilsalg og økonomi. For Bilia Hamar er det hard jobbing og fullt fokus over lang tid som har resultert i den gjeve prisen, og Kent gir kunder og ansatte æren for prisen.


Store ambisjoner

– Vi er i et sterkt elektrifisert marked, og på produktsiden har Volvo veldig flotte helelektriske modeller og hybridmodeller. Det gjør at vi tilfredsstiller kundeetterspørselen på en veldig god måte. Vi har de produktene som markedet etterspør, og så har vi en veldig høy kundetilfredshet og meget flinke og dyktige medarbeidere, understreker han og fortsetter:


– Vi har store ambisjoner, og vi ser framover. Vi vet at Volvo kommer med flotte, spennende produkter fremover, som vår nye helelektriske store SUV som skal hete EX90. Denne bilen blir Volvos nye flaggskip som vi har enorme forventninger til, og vil gjøre at Bilia Hamar ytterligere vil befeste sin posisjon som én av de ledende bilforhandlerne i distriktet, konkluderer Kent.


Les mer...

2022-10-15 13.15

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv