bilia-hamar3bilia-hamar2bilia-hamar1bilia-hamar4bilia-hamar5

Bilia Hamar har bilene og produktene som markedet etterspør

Med gode, elektrifiserte biler, en fortreffelig kundebehandling og et verksted-konsept som gjør servicebesøket til en ren fornøyelse, har Volvo som merke og Bilia Hamar som forhandler, store ambisjoner for framtiden.

Plassjef Kent Sanden og servicemarkedssjef Erland Lund ved Bilia Hamar, er begge enige i at noe av det mest unike med Bilia her på Hamar, er det effektive og tidsbesparende verkstedssystemet VPS; Volvo Personlig Service. Dette systemet gir servicekunden sin helt egne personlige servicetekniker!


– Den personen du bestiller service av, er den samme personen som tar imot deg, skrur på bilen din, og som tar betalt av deg. På den måten minsker vi antall ledd som informasjonen kan bli borte i. Når man tar imot bestillingen selv, har man også et mye større eierskap til den. I tillegg blir man godt kjent med kunden og kundens bil. Og naturlig nok får man en mye mer fornøyd kunde, smiler servicemarkedssjef Erland.


Kort ventetid med personlig servicetekniker
Verkstedet til Bilia Hamar, er både ryddig, rent og innbydende for kunden å besøke. Det er, ifølge Erland, ansett som et kundeområde på lik linje som salgshallen. Her jobber det to og to teknikere per bil, for at verkstedbesøkene skal gå enkelt og smidig for seg.– Det er bare én som tar imot kunden, men det er to serviceteknikere som skrur på den. Det gjør at det blir kortere ventetid for kunden siden man utfører servicen på halve tiden! Man kan bestille en time på samme måte som hos fastlegen, men forskjellen er at vi er mye bedre på å holde tiden, spøker Erland med glimt i øyet.


Plassjef Kent Sanden, kaller Volvo Personlig Service for et verksted-konsept som tar hånd om kundene på en helt ny måte. Bilia Hamar er dessuten én av de som har kommet lengst med konseptet i Volvo-kjeden.


– Kundene opplever det som kjempepositivt! VPS systemet gir en voldsom kundelojalitet, og ikke minst kundetilfredshet. Kundene elsker konseptet, som innebærer å slippe å gå en omvei med kundemottak, men henvende seg direkte til sin personlige servicetekniker som utfører arbeidet, sier Kent. Verdens beste verkstedkonsept, sammen med kanskje verdens beste og sikreste biler, gir en uslåelig kombinasjon, det må det være lov å si i all ubeskjedenhet, fastslår Kent med et smil.


Når en kunde handler bil hos Bilia Hamar, blir kunden fulgt inn på verkstedet og presentert for sin personlige servicetekniker som følger kunden og bilen i all fremtid. Skulle det dukke opp noe i ettertid, er det bare å slå på tråden til sin dedikerte servicetekniker, som tar seg av hva det måtte være.– Det blir et veldig personlig forhold med høy tillit begge veier, forsikrer Kent, som er strålende fornøyd med det unike servicekonseptet.


Fremoverlent fokus og grønt bilmerke
Volvo er et merke som satser stort på bærekraftig produksjon og som raskt har posisjonert seg som ett av verdens grønneste bilmerker. Et grønt fokus er minst like viktig for Biliakonsernet, som tar stadig større markedsandeler med sin fremoverlente strategi.


I tillegg har Bilia Hamar bruktbilkonseptet Volvo Selekt. Disse bruktbilene er nøye utvalgt og tilfredsstiller en rekke kriterier for å kvalifisere som en premium bruktbil. Bilene gis en utvidet garanti på inntil hele sju år. Dette gir kundene maksimal trygghet og forutsigbarhet ved kjøp av bruktbil.Årets forhandler

For Bilia Hamar førte fjorårets store suksess til at de gikk av med prisen for «beste forhandler», i konkurranse med 106 andre Bilia forhandlere verden rundt.


– Vi var på en samling i Gøteborg tidligere i år og mottok den høythengende prisen for «best dealership» i hele Bilia, forteller en tydelig stolt plassjef.For å motta en slik pris må man score høyt på mange kriterier; blant annet kundebehandling, bærekraft, arbeidsmiljø, bilsalg og økonomi. For Bilia Hamar er det hard jobbing og fullt fokus over lang tid som har resultert i den gjeve prisen, og Kent gir kunder og ansatte æren for prisen.


Store ambisjoner

– Vi er i et sterkt elektrifisert marked, og på produktsiden har Volvo veldig flotte helelektriske modeller og hybridmodeller. Det gjør at vi tilfredsstiller kundeetterspørselen på en veldig god måte. Vi har de produktene som markedet etterspør, og så har vi en veldig høy kundetilfredshet og meget flinke og dyktige medarbeidere, understreker han og fortsetter:


– Vi har store ambisjoner, og vi ser framover. Vi vet at Volvo kommer med flotte, spennende produkter fremover, som vår nye helelektriske store SUV som skal hete EX90. Denne bilen blir Volvos nye flaggskip som vi har enorme forventninger til, og vil gjøre at Bilia Hamar ytterligere vil befeste sin posisjon som én av de ledende bilforhandlerne i distriktet, konkluderer Kent.


Les mer...

2022-10-15 13.15

automegler11

Smart og moderne 24/7-verkstedtjeneste henter og leverer bilen for kunden

Artikkel Automegler1 går i bresjen for en ukomplisert, rask og trygg bruktbilhandel på nett. Med tilhørende verksted basert på samme smidige konsept, blir bilen hentet og levert når og hvor kunden ønsker! – Vi...
Shyer3

Øker sikkerhetsnivået med uproblematiske IT-tjenester

Artikkel Med en personlig vri på tradisjonelle IT-tjenester, skiller IT-leverandøren Shyer seg ut ved å tilby en effektiv brukeropplevelse – med IT-løsninger som ikke bare løser umiddelbare utfordringer for sine...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv