183032183032d183032ssdpf183032ssdd183032ssd183032sddsd

Balanser blodsukkeret for bedre helse

Visste du at et kosthold som balanserer blodsukkeret gir bedre vektkontroll, immunforsvar og humør? Hos Et friskere Liv får du produkter og veiledning for optimal helse av kostholdsveileder Jaana Lindland.

Hun ble utdannet kostholdsveileder i 2016, men det var ikke før i fjor at hun satset og startet helse- og livsstilsbutikken Et Friskere Liv. Jaana Lindland, som opprinnelig er fra Finland, hadde hørt en pep-talk fra Petter Stordalen om at vi sier opp altfor sjelden og tørr for lite, og da bestemte hun seg for å gi alt.


183032d


Helseoasen i Hokksund har fokus på helsekost, kosttilskudd, naturlig hudpleie og kjemikaliefrie rengjøringsprodukter fra Enjo, samt råsjokolade og smoothie. Det siste ble hun norgesmester i i 2017, med en frisk grønn smoothie av avocado, spinat og frukt og hint av fersk ingefær.

– Jeg elsker bær, og bruker alltid avocado i smoothien min. En ordentlig smoothie skal være næringsrik og gi metthet, og jeg bruker mye økologiske råvarer, sier smoothie-dronningen.


183032ssdpf


Lidenskapen for kosthold og helse startet tidlig da Lindland selv hadde mage- og tarmproblematikk.

– Jeg begynte å jobbe med mitt eget kosthold, og merket fort en forbedring. I mage- og tarmsystemet ligger ofte svaret på det meste da det gjelder vår helse og det å spise blodsukkeret stabilt er én av nøklene til en god helse, vitalitet og vektkontroll, sier hun.

I tillegg til ulike produkter i butikken, tilbyr også Lindland veiledning i forhold til vektreduksjon eller mage- og tarmproblematikk og utmattelse. Hun utfører vitamin- og mineraltester og skreddersyr kostholdsprogram for kunder. I samme lokalet finnes også en aromaterapeut.

– Jeg vil gjerne utvide tilbudet med tiden, og kunne kanskje tenke meg å ha hud- og fotpleie her også. Et Friskere Liv tilbyr et variert utvalg av varer og tjenester for ulike behov, også for de som ikke ønsker helsekost, sier hun.

– Med personlig veiledning så gir jeg litt mer enn en boks fra hylla, jeg vil gjerne kunne tilby litt mer.


183032ssdd


Blant produktene finner du gode naturlige parfymeoljer, urter og bær fra Finland og økologiske hudpleieprodukter. Som en del av kafétilbudet har Lindland også råsjokolade på menyen. Hun har råkaker, av varianten snickers, og kokosruter for de som ikke er interessert i smoothie.

– Jeg har også chiapudding med sjokolade og smoothie-bowls, som er enda mer mettende, for de som vil ha litt mer å spise på enn smoothie, sier hun.

Kurskvelder og foredrag er også en hyppig gjenganger hos Et Friskere Liv, og konferanselokalet rommer 14 personer.

– Da har vi gjerne foredrag, quiz, smoothiesmaking og litt sunnere snacks. Nå blir det også smoothiekurs. Alt du får her kommer fra samme grunntanke – å få et friskere liv.

Les mer...

2018-05-16 10:15

195010w4

Fotografen som ble boligstylist

Artikkel Et brett med nylaget frokost ligger på den oppredde sengen, roser står i vasen på kjøkkenbordet, og leiligheten ser ryddig ut. På lik linje med mennesker, kan hus, leiligheter og fritidsboliger stilles...
195011w5

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

Artikkel – Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv