183032183032d183032ssdpf183032ssdd183032ssd183032sddsd

Balanser blodsukkeret for bedre helse

Visste du at et kosthold som balanserer blodsukkeret gir bedre vektkontroll, immunforsvar og humør? Hos Et friskere Liv får du produkter og veiledning for optimal helse av kostholdsveileder Jaana Lindland.

Hun ble utdannet kostholdsveileder i 2016, men det var ikke før i fjor at hun satset og startet helse- og livsstilsbutikken Et Friskere Liv. Jaana Lindland, som opprinnelig er fra Finland, hadde hørt en pep-talk fra Petter Stordalen om at vi sier opp altfor sjelden og tørr for lite, og da bestemte hun seg for å gi alt.


183032d


Helseoasen i Hokksund har fokus på helsekost, kosttilskudd, naturlig hudpleie og kjemikaliefrie rengjøringsprodukter fra Enjo, samt råsjokolade og smoothie. Det siste ble hun norgesmester i i 2017, med en frisk grønn smoothie av avocado, spinat og frukt og hint av fersk ingefær.

– Jeg elsker bær, og bruker alltid avocado i smoothien min. En ordentlig smoothie skal være næringsrik og gi metthet, og jeg bruker mye økologiske råvarer, sier smoothie-dronningen.


183032ssdpf


Lidenskapen for kosthold og helse startet tidlig da Lindland selv hadde mage- og tarmproblematikk.

– Jeg begynte å jobbe med mitt eget kosthold, og merket fort en forbedring. I mage- og tarmsystemet ligger ofte svaret på det meste da det gjelder vår helse og det å spise blodsukkeret stabilt er én av nøklene til en god helse, vitalitet og vektkontroll, sier hun.

I tillegg til ulike produkter i butikken, tilbyr også Lindland veiledning i forhold til vektreduksjon eller mage- og tarmproblematikk og utmattelse. Hun utfører vitamin- og mineraltester og skreddersyr kostholdsprogram for kunder. I samme lokalet finnes også en aromaterapeut.

– Jeg vil gjerne utvide tilbudet med tiden, og kunne kanskje tenke meg å ha hud- og fotpleie her også. Et Friskere Liv tilbyr et variert utvalg av varer og tjenester for ulike behov, også for de som ikke ønsker helsekost, sier hun.

– Med personlig veiledning så gir jeg litt mer enn en boks fra hylla, jeg vil gjerne kunne tilby litt mer.


183032ssdd


Blant produktene finner du gode naturlige parfymeoljer, urter og bær fra Finland og økologiske hudpleieprodukter. Som en del av kafétilbudet har Lindland også råsjokolade på menyen. Hun har råkaker, av varianten snickers, og kokosruter for de som ikke er interessert i smoothie.

– Jeg har også chiapudding med sjokolade og smoothie-bowls, som er enda mer mettende, for de som vil ha litt mer å spise på enn smoothie, sier hun.

Kurskvelder og foredrag er også en hyppig gjenganger hos Et Friskere Liv, og konferanselokalet rommer 14 personer.

– Da har vi gjerne foredrag, quiz, smoothiesmaking og litt sunnere snacks. Nå blir det også smoothiekurs. Alt du får her kommer fra samme grunntanke – å få et friskere liv.

Les mer...

2018-05-16 10:15

201028w2

Utfordrer kjøkkenbransjen med møbler for en grønn fremtid

Artikkel Rotpunkt åpner butikk etter butikk i rekordfart, og utfordrer kjøkkenbransjen med sin tyske kvalitet og grønne drivlinje.
195033w3

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Artikkel Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv