Sjekk referanser for riktig byggefirma

Vær sikker på at du velger riktig byggefirma til din bolig ved å sjekke referanser, råder daglig leder Stian Ramsland. SR Bygg AS hjelper deg med alle dine byggeprosjekter.

– Det har noe med at i denne bransjen så legger kundene fra seg mye kapital, det er veldig dyrt det man kjøper, sier byggmester og daglig leder av SR Bygg i Songdalen, Stian Ramsland.


– Vi syns at gode referanser er gull verdt.


181066åaaa


Ramsland begynte allerede som guttunge å interessere seg for byggfaget, og var aldri i tvil om hvor yrkesveien skulle gå.


– Jeg begynte i lære i en bedrift her i kommunen og jobbet der i 10 år. Da jeg følte jeg fremdeles hadde krutt og gnist til å nå enda lengre, startet jeg for meg selv, sier byggmesteren.


SR bygg ble dannet i slutten av 2011, og har siden den gangen vist seg å bli en godt variert bedrift. Ramsland forsikrer om at ingen jobb er for stor eller liten.


– Vi gjorde mye småjobber i begynnelsen, som en del takrenovering, og det er ikke før de siste årene at vi har hatt mer boligbygging, sier han.


181066åassas


– Songdalen har hatt en positiv tilflyttingsvekst de siste årene, som igjen er positivt for byggenæringen. Vi har flere tomter i Marnardal ved Holum som vi samarbeider med andre med, i tillegg holder vi på med flere fremtidige prosjekter som er sentrumsnært her. Så det er bra med arbeid både i Songdalen og omegn.

Byggmesteren er også viss på hvordan han skal bygge veien til suksess. Og han forteller at nøkkelen er å legge «stein for stein».


– Jeg startet SR Bygg AS da jeg var småbarnsfar, og det var jo en risiko. Men jeg ville ikke utsette og kanskje satse når jeg var blitt 45 år og ønske at jeg startet tidligere. Nøkkelen er å ikke vokse for fort, men ha en trygg grunnmur og legge stein for stein, sier han.


181066utul


SR Bygg har nå fire ansatte i tillegg til en lærling. Ramsland forteller at han syns det er fint å gi de unge en mulighet, og det er moro å gi folk sjanser.


– Vi er en liten og sammensveisa gjeng.


SR Bygg AS tar oppdrag i Songdalen og omliggende kommuner.

– Jeg har ikke angret, det har vært arbeid hele veien. Det har ikke vært en dag det ikke har vært arbeid. Kunder ringer igjen, så vi tar det som et godt bevis og vi har jobbet opp en fast kundekrets som vi har i bunn.

Les mer...

2018-02-12 16.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv